Sahl Akkumulatorfabrik Anmeldelser 5

4,1

1. Bilreservedelsbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Sahl Akkumulatorfabrik A/S

4,1

God

Intet andet end ros herfra.

Intet andet end ros herfra.
skidtet funker bare : )
Kan klart anbefales!

18. juni 2019

Hej Tobias,
Det er vi glade for at høre. Vi gør vores bedste.

Martin / Sahl Akku

Køb af bilbatteri.

Køb af bilbatteri.
God rådgivning, aldeles venlig betjening, levering næste dag og et godt batteri som fuldt ud lever op til forventningerne.

28. marts 2018

Hej Kim,
Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for du er tilfreds med dit batteri.

Sahl Akku Teamet

Manglende holbarhed

De forrige forbrugsbatterier holdt 8 år. Batterierne fra Sahl akkumulatorfabrik er efter to år under 50% ydelse.
Jeg har nu bestilt akkumulatore fra et anderkendt mærke.

Efterskrift

Jeg kontaktede Sahl batterifabrik af flere omgange. Blandt andet bad de om en måling af batterispændingen når batterierne ikke var tilkoblede. Til det formål købte jeg et nøjagtigt voltmeter, men da de fik målingerne hørte jeg aldrig fra dem.
Jeg syntes deres svar er mindre seriøst.

1. februar 2018

Hej Poul,

Vi er rigtig kede af, at høre du ikke har haft en god oplevelse med dit forbrugsbatteri. Har du kontaktet os med din problemstilling?

Batteriers holdbarhed er meget afhængig af rigtig mange faktorer. Det gælder for forbrugsbatterier f.eks. hvordan lader man, hvilken lader bruger man, hvilket og hvor meget udstyr tilslutter man m.m.
Vi har solgt batterier siden 1954, og ønsker udelukkende, at ligge navn til kvalitetsprodukter. Alle de batterier vi ikke selv producerer kommer fra anderkendte kvalitetsproducenter. Vi har meget få reklamationer, men vi kan desværre aldrig helt udelukke, at der kan være en fejl på et batteri.

Vi håber at du vil kontakte os igen næste gang du har et behov, så vil vi rigtig gerne hjælpe og rådgive dig.

Martin / Sahl Akkumulatorfabrik

Man får ikke "ordenlig service" her

April 2013 købte jeg et nyt batteri til min golfvogn hos: Sahl Akkumulatorfabrik.
15 måneder og 20 golfrunder senere ,gik batteriet dødt efter 14 huller. Derfor henvendte jeg mig til firmaet for at klage min nød.
Herfra tilbød man mig et væsentlig større batteri, mod en merbetaling, men jeg takkede nej til tilbudet, da batteriet ikke ville passe til min golfvogn.Jeg brugte fortsat batteriet på nedsat kraft I 5 måneder, hvor det sagde stop efter første hul.
Jeg henvendte mig personligt til firmaet ,som chekede batteriet og erklærede det i orden. Spørgsmålet var så, hvordan kan et batteri erklæres iorden, når det ikke kan fungere efter hul 1 Indehaveren af firmaet kunne ikke forklare det.
Jeg er klar over at garantiperioden var overskredet, til gengæld er jeg overbevist om at der må have været noget galt med batteriet ved fabrikationen. Batteriet var fremstillet I Østen, og ikke på firmaets fabrik i Danmark, som man havde fortalt mig ved købet.
På hjemmesiden oplyser I at man får en”ordentlig service”. Efter at har læst ovenstående må I medgive at det ikke har været tilfældet I min situation.

9. januar 2014

Kære David,
Tak for din anmeldelse, omend den ikke er positiv.
Vi er kede af den oplevelse du har haft. Det kunne se ud som der har været problemer med golfvognen, som har påvirket batteriet.
Vi står altid klar til at hjælpe vores kunder med vores mange års erfaring inden for batteri-verden. Dette gælder også hvis der skulle være en reklamation eller andre udfordringer, som der ønskes hjælp til.
Du er altid velkommen til at kontakte os igen hvis vi skal have fundet en løsning på din sag. Der er altid flere sider af en sag og vi finder ikke din kritik helt fair.

Martin / Sahl Akkumulatorfabrik A/S