Jeg har haft en rigtig god oplevelse med safeticket. Vi er et fest udvalg i en lille by der afholder Halfest en gang årligt og for første gang, er vi gået digitalt med billet salget og det er... Se mere
Et billet system der virkelig skalere med dit behov - fra den lille skole til det store arrangement med mange tusinde mennesker. Og så til den rigtige pris! Har kun haft gode oplevelser både med opsæt... Se mere
Har som frivillig musikforening (roskildebeat) nu brugt Safeticket i et år og har aldrig haft noget at klage over. Pengene fra billetsalget bliver udbetalt straks billetsalget er stoppet. Det er n... Se mere
Safeticket leverer et komplet billetsystem til en lang række arrangører. Den enkelte arrangør håndterer selv billetsalget af sine arrangementer via Safeticket. De er derfor selv herre over, hvilke arrangementer de udbyder, og hvilke billetpriser de har. Safeticket leverer billetsystemer til mange forskellige arrangører, heriblandt festivaler, uddannelsesinstitutioner, sportsklubber, spillesteder og mange flere.
Gunnar Clausens Vej 26B, 8260, Viby J, Danmark
Skulle i forbindelse med en byfest oprette et billetsystem, og valgte derfor Safeticket, da de umiddelbart så ud til at have det bedste produkt. Det valg fortryder jeg bestemt ikke. Der var selvfølgelig spørgsmål i fbm. opsætning og brug, og jeg har sjældent oplevet så god support. Utroligt venlige medarbejdere og hurtig hjælp har været gældende samtlige gange jeg har kontaktet dem. Alt forløb uden fejl - og til en så billigt pris, kan jeg absolut kun anbefale andre at vælge samme system.
Mvh Michael Andersen
Egnsfestudvalget, Thorsø
Som daglig bruger af Safeticket i arbejdsmæssigt øjemed kan jeg kun anbefale produktet til dem som skulle have brug for at sælge billetter.
Brugerfladen er rigtig god og bliver hele tiden opdateret efter kundernes ønsker.
Så er du koncertsted, gymnasium eller sportshal, ja så kan jeg kun anbefale Safeticket.