Søndagsåbent
I disse tider med digitalisering og ikke mindst lukkelov, tænkte jeg, at jeg kunne søge/Google efter en Sadolin Farveland, som måske kunne have åbent på en søndag. Heldigvis fandt jeg butikken i Haslev, som på deres hjemmeside, skriver at de har søndagsåbent fra kl 10:00 - 14:00. Jeg skyndte mig at køre de 25 km for at handle maling, så ikke jeg skulle vente til mandag med at blive færdig med projekt "ny stue". På vejen til forretningen, ser jeg flere skilte (i nærheden af forretningen) hvor der annonceres med søndagsåbent i den pågældende forretning. Med forventning om hurtig ekspedition så jeg kan komme retur igen, drejer jeg ind på P-pladsen som er meget tom. Klokken er 13:20 så jeg tænker jeg nok er en af de sidste kunder den dag. Så er det jeg bliver skuffet, frustreret og irriteret på samme tid. På døren sidder en lille seddel, hvor der står, at der IKKE er søndagsåbent i januar og februar!!! I disse tider, hvor de digitale medier er SÅ vigtige, finder jeg det skandaløst, ikke at have opdateret åbningstiderne på sin hjemmeside og ikke mindst ikke have fjernet de fysiske skilte, så ikke kunder bliver fejlinformeret og spilder unødig tid på en dårlig oplevelse.
8. februar 2015