Har altid købt Auto-Lak her I dag manglede jeg så Auto-Lak til min Citroen Igen en fantastisk betjening Som fortjener den største ROS
Mit besøg i forretningen blev meget kort. En ubehagelig oplevelse. Ekspedienten var nedladende og virkede som om han ikke gad at hjælpe.
En HELT igennem original butik, med en utroligt frisk og flink betjening som du ikke finder NOGET andet sted nutildags. -og det bedste af alt, du betaler ikke ekstra for det. At have det sjovt, og tje... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Priser, inspiration og vejledning om maling. Vi leverer til hele landet. Både til private- og industrikunder.
Hovedvejen 65, 2600, Glostrup, Danmark
- sadolin@sadolin-glostrup.dk
- www.sadolin-glostrup.dk
Professionel Vejledning
Køb af maling
Jeg skulle købe maling og ledte efter rabatter, og gennem HK Plus-appen fandt jeg Sadolin i Glostrup. Ud over den gode rabat fik jeg en virkelig professionel og personlig vejledning, hvor jeg som kunde var i centrum. Fremover bliver det helt sikkert min foretrukne butik, når jeg skal købe maling.”
God rådgivning
God rådgivning, meget professionelt, har handlet der i flere år. Kan varmt anbefales.
Hjælpsomhed
Hjælpsomhed hele vejen i gennem, aldrig et dumt spørgsmål. Er langt fra en handyman, men er stolt alligevel , og det tillægger jeg i høj grad jer i Glostrup
god maling.
Vejledning i særklasse
Vejledning i særklasse
Jeg har snart prøvet at male alt der skal males. Fra facader, til døre (inde og ude), reoler, lak af gulve, tapet/filt og meget andet. Altid henvender jeg mig hos Sadolin.
Jeg får den bedste service og ærlige mening, når man spørger dem til råds. Et service niveau der ikke findes i Bauhaus/Silvan (hvis man da finder en ekspedient at spørge).
Jeg ville aldrig handle andre steder end hos min "maler-pusher" i Glostrup. Kan varmt anbefale dem.
Jeg skulle have et godt råd og
Jeg skulle have et godt råd og, tænkte jeg, købe nogle ekstra ting til at male min væg. Det var den bedste betjening, hvor jeg fik at vide, mit maleprojekt nok skulle blive godt, at jeg ikke behøvede at købe flere ting, og da jeg alligevel købte lidt, fik jeg rabat. HELT fantastisk service og kompetent vejledning!
Danmarks bedste service
Som de andre siger
‘Følte mig kunden i centrum’
- VIRKELIG god service (HVERGANG) - Gode priser
- De har alt hvad man skal brug til maling og autolak.
Følte virkelig at jeg var "kunden i centrum"
Kommer ofte i butikken og stille lige så tit spørgsmål til fremgangsmåde for bedste resultat. Idag var det Peter der hjalp med den helt rigtige service, der gjorde at jeg gik der fra med en oplevelse af at jeg var "kunden i centrum".
Tak for en god oplevelse. Kommer snart igen.
Allan
Værd at køre efter
Sadolin Glostrup er en butik vi gerne kommer tilbage til hver gang vi skal bruge maling. Vi er glade for kvaliteten på alt det de sælger maling såvel som gulv. Og vi sætter stor pris på de de ansattes store viden og vejledning.
Vi bestilte maling af Peter fra Sadolin…
Vi bestilte maling af Peter fra Sadolin Glostrup og vi fik en super kompetent vejledning af produkter og materialer.
Vi kommer helt sikkert igen !
Ubehagelig betjening
Mit besøg i forretningen blev meget kort.
En ubehagelig oplevelse.
Ekspedienten var nedladende og virkede som om han ikke gad at hjælpe.

Besvarelse fra Sadolin Glostrup A/S
Rigtigt god service
Danmarks bedste farvehandler...klasse…
Danmarks bedste farvehandler...klasse betjening på alle parameter. Søren, Kenneth, Brian, Niels, Ib, Kasper og Sheila. I er for skønne. Vil ikke handle andre steder.
Super glad!
Jeg vil bare sige, at det nok ikke er sidste gang jeg bruger jer. Fremragende service og fik en rigtig god rådgivning af Kenneth. Han hjalp mig med både pris og service. Super glad kunde her. TAK.
De er så søde jeg købte en farve til…
De er så søde jeg købte en farve til min væg i stuen og da jeg havde malet den var den forkert, syntes jeg 🙂da jeg så kom ned og ville kæbe en ny farve gad de mig malingen til halv pris selvom det var helt selvforskyldt. Jeg har ikke andet end gode ord om denne butik
Kanon service har de ydet mig og…
Kanon service har de ydet mig og Allerød Industri lakering A/S gennem 15 år
Mvh. Finn Fredsgaard.
Har alle farver og venlig betjening
Har alle farver og venlig betjening. Kan anbefales herfra
Top service!
Kæmpe udvalg og ordentlig vejledning. Imødekommende og venlig betjening fra man kommer ind i butikken, til man bliver fulgt til dørs.
Det er en fornøjelse at købe maling, når man handler hos Sadolin i Glostrup.