sabayadenmark.com Anmeldelser 34

4,0

Har købt tøj og hovedbeklædning og er altid glad at få så højt kvalitet. Vil have flere forskellige modeller.

Jeg kan ikke undvære denne skønne butik! Kvaliteten er altid super lækker og SÅ behagelig at have på. Indehaver og det øvrige personale yder altid super god service. Jeg er glad for, at der nu kom... Se mere

4,0

God

Sabaya

7. september 2023

Jeg får leveret en pakke

Jeg får leveret en pakke, som er 50 km fra hvor jeg bor, jeg ringer ind til dem, de fortæller mig at jeg det er deres system der fejler, systemet har selv fundet et post nr. men jeg er selv skyld i at jeg ikke har kontrolleret oplysningerne. Så nu skal jeg køre 50 km for at hente min pakke,
Det er sidste gang jeg handler hos jer!

Obs. Fik mine kørsels penge tilbage

17. maj 2023

God kundeservice

Har altid kun haft gode oplevelser i Sabaya. Er så glad for at der er kommer tunikas der ikke er gennemsigtige. Jeg håber på et større udvalg😍

17. juli 2020

Hurtig levering. God kvalitet 😊 dog er abayaerne lidt for lange desværre. 150cm ville være mere passende. Khimar er en klar success. Handler uden tvivl hos jer igen.

26. maj 2020

Bedste shop.

Helt klart mit favorit sted, at shoppe abayas og khimars. Virkelig god kvalitet. Sidder perfekt, og altid i de flotteste farver. Ville ikke være foruden denne shop. Og så er der altid god service og søde medarbejdere.

24. april 2020

Min absolutte yndlings butik!

Jeg kan ikke undvære denne skønne butik!
Kvaliteten er altid super lækker og SÅ behagelig at have på.
Indehaver og det øvrige personale yder altid super god service.
Jeg er glad for, at der nu kommer nye varer lidt oftere - og håber meget på, at det vil være sådan fremover.
Tusind tak for jer :-)

4. februar 2019

Jeg synes i skal gøre jeres regler mere…

Jeg synes i skal gøre jeres regler mere tydelige. Det i siger mundtligt i butikken og det i skriver under jeres rettigheder og handle regler passer ikke. Det er ikke sjovt at man møder en medarbejder der siger alt muligt når hjemmesiden siger noget helt andet. Og personalet har ikke styr på deres levering, og dette er et problem når man vil returnere. Syns klart at man ska tænke to gange før man bestiller noget fra nettet.

17. januar 2019

Gode produkter men

Gode produkter, men neglelakfarverne kan godt være misvisende. Modtog en pink farve istedet for en rød, og sabaya tilbyder kun retur på egen betaling af porto. Ikke fair, når jeg i forvejen har betalt porto og dette jo ikke kan være min fejl ...

21. november 2018

Pæne designs til ok priser

Pæne designs til ok priser. Hyggelig butik med venlig betjening. Kunne godt bruge veldesignet gamasher I samme gode tekstiler som det øvrige sortiment (både stamme og lidt løsere med sidelommer), men ellers kommer de godt rundt omkring behovet. Meget tit gode tilbud og kampagner. Eneste kritikpunkt, er at de ikke følger FB's retningslinier på deres konkurrencer på Facebook...

3. juni 2018