Voor camera reserve accu's gekocht, die totaal niet functiomeerden. Ze bleven in het accuvak zitten waardoor een schroevendraaier nodig was ze te verwijderen en ze waren in paar uur leeg. Na 1 mail kw... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Trust pilot gebruik ik niet meer. Een bedrijf wat klanten laat betalen om hele slechte recensies weg te halen en goede te promoten, daar wil ik niets mee te maken hebben en hun recensies zijn dan ook... Se mere
Virksomheden har svaret
Snelle bezorging, fijn kleine compacte oplader met indicatie status lampjes. Er ontbreekt een oplaad kabel maar een generieke usb oplaadstekker voldoet
Geweldige ervaring! Bestel twee accu's voor mijn Nikon D90. Accu's in huis, passen slecht, hebben geen lading, miskoop dacht ik. Teruggestuurd met gedetailleerde omschrijving van de klacht. Reactie va... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
www.saake-shop.nl - voor al uw camera-accu's, accu-opladers en geheugenkaarten.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Product was keurig verpakt
Product was keurig verpakt, Goede communicatie tijdens het proces en redelijk snel geleverd.
Snelle levering. Fijne communicatie en vriendelijk personeel.
Bij het vullen van de fotolijst kwam ik erachter dat een glasplaatje kapot was. In het magazijn hadden ze nog een glasplaatje liggen. Deze hadden ze kosteloos opgestuurd. Prachtig eindresultaat. Mooi fotolijst, goede kwaliteit.
Heel blij mee.
Uitstekend product tegen zeer concurrerende prijs
Snelle en gratis levering , uitstekend product tegen zeer concurrerende prijs
Prima.
Uitstekend en leuk in roze/paarse envelop verpakt. Werkt perfect.
Verzending verliep licht moeizaam met GLS.
Accu toch aangekomen. Goede service.
Bij Saake-shop.nl een accu bestel voor fotocamera. Levering bleef op zich wachten. Telefonisch contact met Saake-Shop werd ik zeer vriendelijke te woord gestaan. Ik kreeg te horen dat ze meerdere berichten van klanten hadden ontvangen en dat ze POST.nl hadden benaderd. POST.nl hadden een storing gehad. Daar is het pakketje nu 2 weken blijven liggen. Saake-Shop had mij na het eerste belletje gevraagd nog even geduld te hebben en anders zouden ze voor een oplossing zorgen. Saake-Shop gaf me zeker het vertrouwen dat het goed zou komen. Zeker 5 sterren waard. POST.nl wat laten jullie je weer van een slechte kant zien.
bijna alles is prima
bestellen, ontvangen, keuzes, prijzen, alles is naar wens echter er ontbreekt de mogelijkheid een account aan te maken
Heel goede service
Heel goede service, snelle verzending en een heel scherpe prijs.
Alles snel en naar wens en afspraak.
Misleidende website!
Ik heb een week voordat ik het product (accu's met lader) dringend nodig had de bestelling geplaatst. De verwachting (aangemoedigd door meldingen op de website) was dat het de volgende dag gratis werd geleverd. Ik kreeg keurig de bevestiging van mijn aankoop met daarbij de vermelding dat de levering vertraging kon oplopen vanwege drukte bij de bezorger. Oke, dat kan, 1 dag, of 2 dagen.... Maar, ik had ook geen track and trace ontvangen. Dus na 2 dagen gevraagt hoe het e.e.a. zat. Krijg ik de reactie terug dat IK gekozen had voor gratis verzending. Nota bene! Dit voelde bij mij als 'eigen schuld...' Daarna heb ik Sake-Shop duidelijk gemaakt dat ik het product voor de bepaalde datum moest ontvangen, anders zag ik af van (na)leveren. De reactie van Saake-Shop was dat de levering een brievenbuspakket was en dat het wel 10 werkdagen kon duren voor de levering een feit was. Daar ging ik niet mee akkoord en wilde mijn aankoopbedrag terug. Maar daar ging men niet eens op in. Na thuiskomst lag het pakketje in mijn brievenbus, maar voor mij dus veel te laat. Nu wilde ik het vandaag ongeopend terugsturen maar hen voor de zekerheid nog even de voorwaarden er op nageslagen en daar staat dat retourkosten voor rekening koper zijn. Echt hoor, zwaar teleurgesteld. Ik ga er maar geen energie meer in steken en neem mijn verlies maar.
Neem mijn waarschuwing ter harte: Kijk Goed Uit Als Je Een Levering Op Tijd Binnen Moet Hebben!
Ik ben er klaar mee. Ik overweeg hiervan nog wel een melding te maken bij de ACM want ik vind het ronduit misleidende informatie op de website van Saake-Shop. De belofte dat de volgende dag geleverd wordt, wordt niet waargemaakt! En ik geloof er niet in dat dit aan de pakketdienst ligt maar wel aan de wijze van verzenden. Saake-Shop belooft en dan zijn zij dus ook verantwoordelijk. Kunnen ze het niet waarmaken? Dan moeten ze dat ook DUIDELIJK op de voorpagine van de webshop vermelden. Dat is mijn mening.
J.K te S.
Reactie op de reactie van Saake-Shop:
Helaas wordt opnieuw wordt de suggestie gewekt dat ik het verkeerd heb. Ik lees in de reactie "Dat u dat concludeert is niet terecht." MAAR: In de leveringsvoorwaarden lezen we bij punt 5 toch duidelijk het volgende:
b. U heeft na ontvangst van de bestelling gedurende een periode van 14 dagen het recht om zonder opgave van redenen een koopovereenkomst schriftelijk te ontbinden en de bestelling binnen dezelfde termijn te retourneren. Alle retouren moeten ten alle tijden per e-mail worden voorgemeld. Gedane betalingen zullen binnen 10 werkdagen worden teruggestort.
d. De koper draagt de kosten en het risico van de retourzending.
Dit is DUIDELIJK toch...!
Ik heb al ruim voor de levering schriftelijk duidelijk gemaakt dat ik afzie van aanschaffen van het product en concreet gevraagt om restitutie van het aankoopbedrag. Ik heb zelfs mijn telefoonnummer aangegeven, maar tot op vandaag heeft Saake-Shop geen enkel initiatief genomen, nog per mail, nog per telefoon, om tot een correcte afhandeling te komen. En nu, na een negatieve review kan ineens alles? Kom..., dit had veel eerder ook gekund. Saake-Shop weet mij te vinden. Als op dit bericht weer een reactie komt om de verantwoordelijkheid bij mij als koper gaat neerleggen, dan ben ik bereid om alle eerdere e-mail communicatie hier te publiceren zodat de lezer zelf kan oordelen. Maar wat mij betreft ligt het initiatief bij Saake-Shop. Ik wacht af....
GOED NIEUWS!
Inmiddels heeft de eigenaar van Saake-Shop zelf!! de handschoen opgepakt en heeft zijn verantwoordelijkheid genomen. Zonder enige terughoudendheid heeft hij erkend dat er grote fouten zijn gemaakt in de afhandeling van mijn bestelling. Ik ben dan ook heel ruimhartig gecompenseerd. Dat is mooi, maar belangrijker nog, de belofte staat dat er heel serieus met mijn kritiek aan de slag wordt gegaan om te voorkomen dat het in de toekomst opnieuw mis kan gaan. Het blijft natuurlijk altijd mensenwerk, maar ik heb er wel vertrouwen in. Eind goed, al goed? We gaan het zien!

Besvarelse fra Saake-shop.nl
bestelling geplaatst 26-09-2025.zou…
bestelling geplaatst 26-09-2025.zou vandaag geleverdworden door gls.levertijd zou zijn tussen 10.15 en 12.15is een aantal keren gewijzigd.defotoclub zat te wachten.levertiid werd tussen 10.45 en 14,45, 8mensen aanwezig op het afleveradres.om 11.17 mail gekregen dat er niemand thuis wasen er een briefje met instructies in de brievenbus gedaan was.gekeken maar natuurlijk geen briefje,gewoon helemaal niets.Er isniemand geweest, ook op een tape van een beveiligingscamera niets van gls te zien.typisch dat ik belazerd ben en mijn geld kwijt ben (90 euries)wel direct geleerd dat als er bij Saake iets besteld word dat er dan acteraf betaald moet kunnen worden anders loop je de kans dat je geld kwijt bent en niets ontvangt.en als Saake niet akkoord gaat met acteraf betalendan niets bestellen en verder kijken. alternatieven genoeg te vinden, wees gewaarschuwd!ikzelf ga opzoek voor snelle sdkaarten, en met mij het clubje (18 man) en dat loopt Saake alvast mis. Mijn geluk ik had mijn 2 sdkaarten niet gelijk mee besteld anders was ik nog meer geld kwijtgeraakt. Daar heb ik een betrouwbaar adres voor: of camera express of cameranu of coolblue

Besvarelse fra Saake-shop.nl
Goede producten en snelle levering.
Zo snel als mogelijk
Zo snel als mogelijk.
In eerste instantie via Bol een lens besteld maar de koop werd geannuleerd. Telefonisch kreeg ik niet zo’n goede service, maar na e-mail contact werd dat rechtgezet. De lens was niet op voorraad, maar werd meteen na aankomst naar mij opgestuurd. Heel blij met de lens👌
Super goede service
Super goede service. Ik had een vraag gemaild omdat ik een verkeerd product had besteld. Ik werd de volgende dag gelijk teruggebeld en geholpen. Na wat hulp bleek dat ik toch het goede product had gekocht.
Goede naservice
Wegens een stukje tekort bij levering van mijn product heb ik de naservice moeten contacteren. Deze hebben correct en snel geantwoord. Stuk werd snel nageleverd.
Onderdeel verkeerd geleverd maar binnen 24u opgelost! Wat een service!
Bestelling gedaan van een ChiliPower lader inclusief accu's. Helaas zat er een verkeerde accu bay (slide-on adapter) bij de lader geleverd. Email gestuurd en binnen 24u het juiste onderdeel geleverd. Dat zijn nog eens webshops die zo snel een reactie en oplossing kunnen aanbieden!
gisteren besteld en binnen 24 uur…
gisteren besteld en binnen 24 uur geleverd zonder torenhoge verzendkosten.
T is de 2e keer dat ik er wat bestel en dit verliep prima
greetz
Martin , Kerkrade
Een goed aanbod en lage prijzen.
Juiste artikel en snelle levering
Juiste artikel en snelle levering
Correcte en snelle levering.
Læs mere om andre typer anmeldelser.