Aldeles useriøs virksomhed og vildledende markedsføring. Man skriver således: Sælg dit gamle guld til gode priser Har du gamle guld- eller sølvsmykker liggende, så kan du sælg... Se mere
Super-service og et virkelig fint udvalg af mange forskellige lækre smykke-brands. Jeg fik en virkelig god oplevelse efter jeg havde mistet næsten alle mine smykker grundet indbrud. Der var tid til at... Se mere
Kæmpe anbefaling herfra. Højt serviceniveau som jeg sjældent er stødt på i smykke/ur forretning. Forståelsen for kundens ønske, vejledning af produkterne og i det hele taget et professionelt persona... Se mere
Hurtig levering, smukke smykker. Et par øreringe jeg havde bestilt var desværre udgået, men SAABYS gav hurtigt besked og sendte et par fine ørestikker som et plaster på såret, uden beregning. God serv... Se mere
SAABYS har siden året 1896 eksisteret som fysisk butik i Ringsted. Butikken blev dengang grundlangt, med navnet SAABY, af Guldsmed L. Nielsen (Laurits Peter Nielsen Saaby). Historien fortæller at L. Nielsen var ungdomsvenner med den danske sølvsmed Georg Jensen, et verdenskendt brand som butikken idag er stolt forhandler af. Efter Guldsmed L. Nielsens død, forblev butikken i familiens eje frem til midten af 60'erne hvorefter en driftig ung kvinde, Solvej Lorentzen, købte og overtog butikken sammen med sin far. Solvej drev virksomheden videre under navnet SAABYS EFTF. frem til 2005 hvor butikken igen skiftede hænder og familie. Annette Christensen købte butikken, som hun i forvejen kendte fra sine mange år som sælger i guldsmedebranchen. Annette drev butikken videre under samme navn og med det samme fasttømret og trofaste personale. I året 2017 overtager Annettes søn og svigerdatter, Christian og Maria, butikken. Maria har været ansat i butikken siden 2009 og Christian har været i branchens retailled med salg af ure. Butikkens navn er nu ført tilbage til det næsten oprindelige, nemlig dét som den i daglig tale bliver kaldt af både kunder og personale. SAABYS. I dag er både Christian og Maria at finde i butikken sammen med nogle til stadighed trofaste og fasttømret medarbejdere.
Tinggade 2, 4100, Ringsted, Danmark
- web@saabys.dk
- www.saabys.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Hurtig betjening og levering
Vil anbefalede alle om at handle…
Vil anbefalede alle om at handle online, da man har muligheden for at få sine penge retur. Hvis man nu har købt et smykke i gave eller til en anden i selve butikken, kan man ikke få pengene retur.
- i denne butik yder de ikke en god service men binder deres kunder til butikken.
God oplevelse med websiden og når der…
God oplevelse med websiden og når der står det er på lagert så er det der og ikke som andre sider .
God oplevelse
Hurtig levering og meget fin indpakning.
Super service. Hurtig levering
Skrev til butikken i forhold til at få en bestemt dato på byttemærke.
Intet problem - og tak for det :-)
Hurtigt svar retur. Hurtig levering. Pænt pakket ind.

Besvarelse fra SAABYS
Har lige fået skudt øreringe i for…
Har lige fået skudt øreringe i for første gang hos dem. Personalet var mega søde og det var så fint. Dog røg låsen på den ene af samme dag. Næste dag falder den modsatte ørering ogs ud (de må ik tages ud før 6 uger). Jeg får afvide jeg kan få sat en ny lås på men nu kan jeg heller ik få øreringen ind igen. Kæmpe spild af penge, tænker at lade dem gro ud igen.

Besvarelse fra SAABYS
Fin besked om at varen var modtaget fra…
Fin besked om at varen var modtaget fra leverandør og hvornår varen blev sendt til os. Vi modtog en flot indpakket gave i god tid til vi skulle bruge den 🙂👍
Dårlig service og intet hjælp, hvis smykket går i stykker!!
Jeg var inde med et armbånd, som var gået i stykker, dette armbånd har 1 års reklamationsret, manden fortæller mig at det bedre kan betale sig at jeg køber et nyt end jeg får det lavet. Han vil ikke sende armbåndet ind så det kunne laves, som han havde sagt han ville gøre sidste gang jeg var der, hvis jeg bare medbragte æsken, dette gjorde jeg, men der var intet at gøre.
Jeg gik over i en anden smykke forretning som ligger rundt om hjørnet og fortæller hende min situation med armbåndet og hun tjekker smykket med forstørrelsesglas, hun fortæller mig at smykket bare er hoppet af og hun gerne vil sætte en sten i for mig gratis. Jeg går så tilbage til saabys og fortæller, at det er en dårlig vurdering han har lavet af smykket og at det er dårlig service at han ikke vil sende den ind, når jeg faktisk har reklamationsret, da smykket bare var hoppet af ledet. Han begynder at grine af mig, som er rigtig uprofessionelt og som er en helt forkert måde at agere på overfor kunder.
Virkelig dårlig service og dårlig vurdering af smykker og man får intet hjælp derinde. Han var utrolig flabet og gør at jeg aldrig kommer derind igen. Jeg fortalte at jeg ville skrive en dårlig anmeldelse, da jeg ikke synes det er okay, hvor han bare siger flabet og griner "det gør du bare" De andre medarbejdere i butikken anerkendende det jeg sagde, som er den rigtige måde at håndtere problemer på i sådan en branche.
Super hurtig levering og godt produkt.
Unik serviceoplevelse
Hurtig levering og fantastisk service.
De kontaktede mig pr. telefon og tilbød gratis indpakning. Det har jeg aldrig oplevet før. De bedste anbefalinger herfra.
Alt var som det skulle være og flot…
Alt var som det skulle være og flot indpakket😉 hurtig levering.

Besvarelse fra SAABYS
Nemt at bestille på nettet
Nemt at bestille på nettet, så pakken var klar da jeg kom for at afhente. Derudover sød og imødekommende betjening.

God og overskuelig hjemmeside
God og overskuelig hjemmeside.
Hurtig fremsendelse af den købte vare.

Besvarelse fra SAABYS
Jeg mener jeg allerede har anmeldt at…
Jeg mener jeg allerede har anmeldt at jeg var meget tilfreds med service og hvor hurtigt jeg fik varen jeg købte