Rull.se Anmeldelser 3.864

3,9

1. Hobbyforretning

Sedan starten 2005 har vi varit Sveriges största butik för elfordon utav alla dess slag, elscooters, elbilar för barn, hoverboards, elcyklar, vi har allt! När du handlar hos oss kan du vara säker på att få roliga och säkra produkter till marknadens bästa priser! Utöver det är det alltid vår målsättning att leverera en kundservice i världsklass! Vi ser fram emot att höra från dig!

3,9

God

4 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Emne Dårlig kundepleje

På trods af i lige har svaret varen er leveret uden registrering hvad har det med den 5 september at gøre i har lige svaret på trustpilot at der var forviklinger ved i selv hvad i laver i det firma ser gerne i svarer på min mail også så vidt jeg ved det sidste jeg fik var varen var undervejs men forviklinger jeg tror bare jeg ser mine penge retur senest fredag på min konto den har i trukket for snart en måned siden ellers akter jeg at gå videre for der er tilsyneladende ikke styr på en skid

Emne: Vedr.: Förfrågan #569898: Hur bedömer du den support du fick?

Hej. Rykker rykker Hvorfor svarer I ikke mig på mail jeg har sendt jer .sørgeligt for jer man skal skrive denne vej i håb om kontakt for nærmere ?? Er min ordre ved at være landet det er godt nok dårlig kundeservice hvis ikke min ordre er på trapperne snarest ser jeg mine penge refunderet hurtigst muligt, har 2 forventningsfulde små drenge der bare bliver holdt hen med snak og ikke forstår man er lovet noget der er åbenbart ikke kan leveres, men pengene var i da hurtige nok til at trække , i håb om varen er på vej tænker jeg i burde sende en ringklokke /båthorn eller lignende til hver af drengene som kompensation for dårlig ekspedition . er min ordre ikke hos mig senest fredag bedes mine penge retur omgående til disposition på min konto fredag. Superdårlig kundeservice

16. september 2025

Hej,

Igen, tak for dit omdømme. Jeg vil gøre dig opmærksom på, dette blot er en omdømmeplatform og ikke en kundeservice. Hvis du har brug for mere hjælp, ombedes du indkomme med din henvendelse til info@rull.dk så hjælper vi dig videre derfra.

Frygtelig kundeservice.

Frygtelig kundeservice.. Man bliver smidt rundt mellem 3-4 supportere og skal mere eller mindre starte forklaring og processer forfra hele tiden. Som supporter er man skeptisk og mistroisk overfor kundens udsagn og kunden skal agere elektriker og reparatør på defekte produktet som var han ansat i firmaet. Grotesk firmspolitik og ulovligt ifølge dansk markedsføringslov og købelov. Man skal hele tiden sende billeder af scenarier og hver gang man gør dette så finder supportere på nye tiltag og ting de forlanger for at man kan komme videre med sin reklamationssag.

Den værste kundeservice jeg har oplevet nogensinde og jeg er meget harm, skuffet, frustreret og dybt forundret over hvordan man behandler en betalende, tilbagevendende kunde.

Jeg handler aldrig her igen og de får ved gud aldrig mine anbefalinger eller mine 15000 følgeres anbefalinger..

Hold jer væk. Det firma lugter langt væk af plattenslageri og dårlige undskyldninger for at gøre forbrugeren træt og opgive sin reklamationssag.

Føj..

22. oktober 2024

Hej Tobias,

Takk for din anmeldelse!

Våres mål er at man skal kunne føle seg både nøyd og trygg med sitt kjøp hos Ruller og vi er her for å hjelpe dersom problem oppstår.

Det er veldig trist å høre at din opplevelse av supporten er så dårlig og jeg kommer til å ta dette med meg videre for å se hva vi kan lære oss av dette.

Jeg setter veldig stor pris på din feedback og sørger for at supporten finner på en løsning som du kan bli fornøyd med.

Ha en fin dag!

Jeg har købt et el løbehjul og det er…

Jeg har købt et el løbehjul og det er nu 3 gang det går i stykker, de har ikke ville returnere købet og har sendt dele så jeg selv skal skal stå og skille tingene ad. Min dreng har nu et løbehjul som ikke virker og 1800kr er spildt. Garantien er lige udløbet og det var den ikke første gang jeg henvendte mig til dem.

Virkelig øv oplevelse

20. august 2024

Hej,

Tack för ditt omdöme och feedback! Det betyder mycket för oss!

Det är trist att höra att scootern du har köpt har gått sönder och att du är missnöjd med produkten. Jag kan förstå frustrationen som uppstår när man inte kan använda produkten så som det var tänkt.

Vid en reklamation så gör vi alltid en bedömning av problemet i första hand för att kunna avgöra om produkten behöver bytas eller om det kan lösas med en ny reservdel. Det är absolut inte tvingande att behöva byta delar själv om man inte har möjlighet, men återkom gärna till vår support på info@rull.se så ser vi över ditt ärende för att hitta en lösning du kan känna dig nöjd med.

Ha en fin dag!

Hej!

Vi är jätteledsna om det har dröjt längre än önskat att få svar på mejl.
Kundservice jobbar på med att besvara alla ärenden i tur och ordning.
Jag kan se att ditt ärende har besvarats och att ni har funnit en lösning, ber om ursäkt igen för att det dröjt längre än önskat.

Tveka inte att höra av dig vid fler frågor.
Ha en bra dag!

Däcken ej av gummi som anges i…

Däcken ej av gummi som anges i reklamen.
Magnetlås till "motorhuv" fungerar ej.

16. marts 2022

Hej!

Tack för ditt omdöme. Det är jättetråkigt att höra att du har problem med din produkt från oss. Kontakta gärna vår kundservice på info@rull.se så hjälper de dig vidare därifrån.

Önskar dig en härlig helg!

Firma der snyder købte noget en dag…

Firma der snyder købte noget en dag også for man af vide de har lavet en pris fejl flere dage sener.så fik ikke den elbil til datteren. så kan kun råde folk til at lade værer med at bruge dem da de snyder også en da op til jul

9. december 2020

Hej Thomas!
Vi hemskt ledsna för det inträffade. Den här gången var det ett misstag från vår sida då vi missade en siffra vid uppläggningen av denna varan. Det är såklart tråkigt att du blev drabbad och vi beklagar detta.

Jeg kan kun sige det med STORE…

Jeg kan kun sige det med STORE BOGSTAVER : DER ER SERVICE UDOVER DET SÆDVANLIGE hos Rull. Jeg har haft en smule problemer med min vare som jeg dog kan se bort fra og acceptere når jeg netop bliver modtaget med så god og problemfri service 😊😊 jeg vil til en hver tid anbefale dette firma !!! 😁😁👍

24. september 2019
Vis anmeldelser på alle sprog (3.864 anmeldelser)