Emne Dårlig kundepleje
På trods af i lige har svaret varen er leveret uden registrering hvad har det med den 5 september at gøre i har lige svaret på trustpilot at der var forviklinger ved i selv hvad i laver i det firma ser gerne i svarer på min mail også så vidt jeg ved det sidste jeg fik var varen var undervejs men forviklinger jeg tror bare jeg ser mine penge retur senest fredag på min konto den har i trukket for snart en måned siden ellers akter jeg at gå videre for der er tilsyneladende ikke styr på en skid
Emne: Vedr.: Förfrågan #569898: Hur bedömer du den support du fick?
Hej. Rykker rykker Hvorfor svarer I ikke mig på mail jeg har sendt jer .sørgeligt for jer man skal skrive denne vej i håb om kontakt for nærmere ?? Er min ordre ved at være landet det er godt nok dårlig kundeservice hvis ikke min ordre er på trapperne snarest ser jeg mine penge refunderet hurtigst muligt, har 2 forventningsfulde små drenge der bare bliver holdt hen med snak og ikke forstår man er lovet noget der er åbenbart ikke kan leveres, men pengene var i da hurtige nok til at trække , i håb om varen er på vej tænker jeg i burde sende en ringklokke /båthorn eller lignende til hver af drengene som kompensation for dårlig ekspedition . er min ordre ikke hos mig senest fredag bedes mine penge retur omgående til disposition på min konto fredag. Superdårlig kundeservice

Besvarelse fra Rull.se