Forfærdelig kommune kontor/ansatte.
Forfærdelig kommune kontor/ansatte.
Har nu boet i kommunen i 5 år, og de gange vi har været i kontakt med kommunens medarbejdere, har været en stor samlet negativ oplevelse! Uanset om det har været om byggeri, renovation, kommunens manglende vedligeholdelse af grønne arealer m.m. Enten taler de ned til een, stiller om til andre medarbejdere hvor man så ryger af linien, svarer ikke på skriftlige henvendelser, og en enkelt gang har skrevet en direkte løgn til os!
Man kan ikke tage hen i Borgerservice uden en aftale, deres renovationskalender kan ikke tilgåes uden man logger på nemid (!), og deres kommuneskatter er blandt landets højeste uden man mærker til velfærden. De er totalt rigide omkring fældning af gamle træer, da de vil bevare kommunen grøn, også til bekostning af skader på biler, huse, dyr og måske en dag mennesker! Pæne hegn og stakit må man ikke sætte op af samme grund, kun kedelige grønne hække, der enten står visne hele vinteren eller alternativt minder om kirkegaards hække! Vi har sat vores bolig til salg og flytter tilbage til vores tidligere kommune, hvor man bliver behandlet pænt og lyttet til af kommunens ansatte.
3. oktober 2025