Fantastisk studenteroplevelse — den fedeste tur med Rubbertruck 🎉
Vi havde en helt igennem uforglemmelig tur med Rubbertruck — fra vi blev hentet i Hillerød, til vi landede i Tisvilde via Frederiksund. Vognen var perfekt til os: rummelig, med god lyd, god plads til både folk og ting, og mulighed for kolde drikke — det gjorde det super nemt og behageligt at slappe af, synge, danse og hygge os.
Men vigtigst af alt: chaufføren, Mikkel, havde arrangeret den fedeste tur for vores STU-elever. Han var rolig, hjælpsom, fleksibel og formåede samtidig at skabe en stemning, hvor alle følte sig med — tryghed og fest gik hånd i hånd. Han forstod præcis, hvad der krævedes for at gøre dagen speciel for en gruppe unge mennesker med forskellige behov og var med på, at det skulle være en dag, vi aldrig glemmer.
Turen føltes ikke bare som transport — det var en del af fejringen. Musik, grin, samvær, frihed til at styre festen og følelsen af, at vi virkelig var mærket som en gruppe — det blev et minde for livet. Jeg kan med glæde anbefale Rubbertruck til alle, der vil skabe en festdag med tryghed, sjov og ægte sammenhold.
⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)