Rubbertruck Studenterkørsel Anmeldelser 9

4,3

1. Festudstyrsudlejning

Få den vildeste fest! Kør din studenterkørsel med Rubbertruck studenterkørsel, vi søger for den fedeste fest, hvor både du og dine forældre kan have ro I maven!

4,3

Fantastisk studenteroplevelse — den fedeste tur med Rubbertruck 🎉

Vi havde en helt igennem uforglemmelig tur med Rubbertruck — fra vi blev hentet i Hillerød, til vi landede i Tisvilde via Frederiksund. Vognen var perfekt til os: rummelig, med god lyd, god plads til både folk og ting, og mulighed for kolde drikke — det gjorde det super nemt og behageligt at slappe af, synge, danse og hygge os.

Men vigtigst af alt: chaufføren, Mikkel, havde arrangeret den fedeste tur for vores STU-elever. Han var rolig, hjælpsom, fleksibel og formåede samtidig at skabe en stemning, hvor alle følte sig med — tryghed og fest gik hånd i hånd. Han forstod præcis, hvad der krævedes for at gøre dagen speciel for en gruppe unge mennesker med forskellige behov og var med på, at det skulle være en dag, vi aldrig glemmer.

Turen føltes ikke bare som transport — det var en del af fejringen. Musik, grin, samvær, frihed til at styre festen og følelsen af, at vi virkelig var mærket som en gruppe — det blev et minde for livet. Jeg kan med glæde anbefale Rubbertruck til alle, der vil skabe en festdag med tryghed, sjov og ægte sammenhold.

⭐⭐⭐⭐⭐ (5/5)

28. juni 2025

Virkelig en god chauffør

Mikkel var chauffør for vores klasse, og var rigtig rigtig god! Han kom ned til alle huse, gennem smalle, små og snoede veje og derudover havde han bare en mega fed energi og i godt humør selvom vi sikkert var virkelig irriterende til tider. Kan virkelig anbefales

29. juni 2025

Kære Mia og 3.A

Er i så færdige for en fest i fik fyret af, hva!?
Da vognen kom hjem, var en "traditionel" rengøring, slet ikke nok, der var champagne helt op på taget af lastbilen:D SÅ FEDT!
Tusinde tak for at vi måtte være med til at fejre jeres store dag og tusinde tak for denne fine anmeldelse!
PS. I var den mest festlige klasse på Køge torv! Sådan!

Alt medvind til jer i livet!

Kæmpe highfive

Rubbertruck redder dagen!!

Nu er det et par dage siden, men da vores originale vognfirma ikke kunne stille med en vogn, var Mikkel klar og mega parat til at komme og redde vores numse. Ikke nok med at vognen var en vild opgradering af den vi havde bestil så var Mikkel nok den mest hyggelige og PÅ chauffør man kunne ønske sig.
Mikkel var med til at vende den meget hektiske start, til en mega god tur. Hvis man overvejer at booke dem, kan det varmt anbefales, da de er meget pålidelige og virkelig sjove at have med :))
For en der har skulle planlægge en vogn tur, har jeg ikke kunne gøre andet end at føle mig tryg ved Mikkel der reddet dagen!

28. juni 2025

Besvarelse fra Rubbertruck Studenterkørsel

Kære Frederikke – nej, vent... Kære HELE 3.C!

Når man bliver sendt ud for at afløse en vognmand, der aldrig dukkede op, er det med lidt sved på panden – for man forventer lidt sure og frustrerede gæster...

Men jer? I var alt andet end sure! Den fest, vi trillede ind i, var fyldt med glade studenter og forældre, der løftede stemningen op i festgear!

Lynhurtig oppyntning, og så var vi afsted – og sikke en tur på ryggen af Jolene!

Tusind tak for en fantastisk dag, for den gode energi – og tak for jeres flotte anmeldelse.

Held og lykke med alt det, der kommer.

Kram,

Kæmpe anbefaling

Vi havde æren af at få lov til at køre i Mikkels vogn i år.
Hele vejen igennem var der enorm hurtig og god kommunikation, hvor man hurtigt fornemmede hans store erfaring med vognkørsel.
Hans viden om sikkerhed osv. ved vognen gav en stor tryghed i form af at alt var, som det skulle være.

Vognen var dejlig stor, godt og højt anlæg, fastspændt Ipad til at styre musik, opladere, dåseholdere osv. Der manglede intet.

Hans festlige energi og høje humør bidrog enormt til stemningen. Endda også når vi tabte huerne flere gange, kom han bare tilbage med den, med et smil:)

Alt i alt kunne vi ikke have haft en bedre vogntur end med Mikkel - så kæmpe anbefaling fra 3.T!!

27. juni 2025

Kære Olivia og 3.T
I var vores allerførste booking som lille, selvstændig udbyder, så vi var en ekstra tak nervøse for at køre med jer, men hold nu fast – en fed tur vi havde!
I var alle super skønne, og vi er glade for at have bidraget til den vildt fede fest, I havde!
Tusinde tak for at have valgt os – gid vi kunne gøre det igen!

Tusinde tak for den fine og varme anmeldelse
Mikkel fra Rubbertruck

En helt igennem fantastisk dag!

Vores oprindelige vogn blev aflyst, og vi fik i stedet tildelt Mikkels vogn. Men trods omstændighederne var både ham og vognen til over al forventning. Vi var så heldige at køre med Mikkel til vores studenterkørsel, og havde den sjoveste dag!
Det gjorde så meget at have en glad og positiv vognmand. Gode og få regler, som ikke på noget tidspunkt blev et problem at følge eller huske.

Mikkel var en kæmpe hjælp til at få hængt bannerne godt på, samt havde taget saks og ekstra strips med til os. På vognen var der herudover egen "DJ pult" hvor man let kunne styre musikken selv (+ et godt anlæg).

Tak til Mikkel og Rubbertruck Studenterkørsel, for en helt igennem fantastisk dag!

3. juli 2024

Kære Alma!

Tusinde tak for jeres fine anmeldelse!
Det var en kæmpe fornøjelse at have jer med rundt i det jyske! Nogle dage, vil man gerne opleve igen - denne her er uden tvivl en af dem!

Mikkel👌

Fantastisk oplevelse med Rubbertruck

Fantastisk oplevelse med Rubbertruck! Turen var helt perfekt fra start til slut. Ejeren, Mikkel, er simpelthen den sødeste og mest imødekommende person, man kan forestille sig. Han sørgede for, at vi kunne holde den vildeste fest i Danmark fedeste studentervogn.

Den var super godt indrettet med alt, hvad vi kunne ønske os – høj musik, plads til at danse og så er Mikkels vogn enormt sikker og sjov at køre med. Hvis du leder efter den perfekte løsning til studenterkørsel, kan jeg varmt anbefale Rubbertruck.

Tusind tak for en uforglemmelig dag, Mikkel!

Hej Peter!

Super tak, for den gode anmeldelse!
I var en kæmpe fornøjelse at have med ud og køre - det gad jeg dælme godt igen!☝️☝️☝️

Fantastisk dag!

Vi fik Mikkel og hans vogn da vores andet firmas vogn var brudt sammen dagen før. Mikkel var awesome og vognen oversteg ALLE forventninger. Han hjalp os med at holde tidsplanen til punkt og prikke, og havde styr på at fikse lydanlægget. Der var tjek på sikkerheden, og han havde lige en ispose i baghånden da en kom til skade. Overall var det en fantastisk oplevelse!

29. juni 2024

Hej Louise!
Tak for den fine anmeldelse, det var super fedt at jeg kunne være stand-in og samtidig levere en god oplevelse og en fantastisk dag til jer🫶

Tak for jer! 👌

Suverænt bedste chauffør

Suverænt bedste chauffør! Mikkel og Rubbertruck er det helt rigtige valg, hvis man skal have den perfekte studenterkørsel. Han er det sødeste og sjoveste menneske og så vægter han sikkerheden højest. Samtidigt har Danmarks fedeste studentervogn med et anlæg der overrulede alle andre vogne. Vores tur var en fest hele vejen og vi vil 100% aldrig glemme den dag. Tak for det Mikkel!

Hej Johannes!

Først og fremmest TAK, for en super fed tur med dig og din klasse! - og tak for anmeldelsen!

Vi er glade for at både studentervogn og chauffør, levede op til jeres forventninger og at i havde en fantastisk dag med os!

Ejer af Rubbertruck Studenterkørsel

Mega hyggeligt samt en helt fantastisk…

Mega hyggeligt samt en helt fantastisk chauffør der gjorde det helt fantastisk med meget frie tøjler

Hej Victor!

Tusinde tak anmeldelsen!

Vores vogns sikkerheds niveau er super højt, hvilket giver os mulighed for at slippe tøjlerne og lade jer fyre den af!

Tak for en fantastisk tur!

Ejer af Rubbertruck Studenterkørsel