Hurtig ombytning efter en defekt. Super service, gode produkter, jeg handler rigtigt gerne med RSL igen. De bedste bolde til prisen, Classic holder rigtig længe. Tak for det!
RSL holder hvad de lover. Hurtig levering, eminent kundeservice og fornuftig pris/ydelse balance. Når alt ovennævnte spiller, kan man godt leve med at hjemmesiden var topmoderne i 2005 ;-)
Købte en spray som jeg prøvede uden at det havde effekt mig på. Skrev til deres support og forklarede dem at jeg ikke synes det lige virkede på mig og om jeg kunne gøre brug af deres tilfred... Se mere
Efter nogen få problemer med at få bestilt holdtøj til vores padelhold, var de meget løsnings orienteret og vi fik styr på dette. Efterfølgende har de også hjulpet flere fra holdet som havde problemer... Se mere
Hos RSL brænder vi for at levere kvalitetsudstyr til badmintonspillere på alle niveauer. Vi tilbyder et bredt udvalg af produkter, herunder fjerbolde, ketchere, tøj og tilbehør, der kombinerer innovation, holdbarhed og performance. Vores passion for badminton og mange års erfaring sikrer, at vores kunder altid får den bedste oplevelse – både på banen og i kundeservicen.
Kildemosevej 11a, 5000, Odense C, Danmark
- info@rsl.dk
- www.rsl.dk
Ønske om MobilePay
Jeg havde en fin oplevelse med bestilling hos RSL - et enkelt ønske kunne være, at jeg havde mulighed for at betale med MobilePay.
5 flotte stjerner herfra Sydfyn
5 flotte stjerner herfra Sydfyn. Bestilte en taske fredag d. 27/11 og dagen efter var den leveret i lokale pakkeshop. Top service på Black Friday!
RSL giver god kundeservice
Jeg har her på Trustpilot klaget over at jeg følte at jeg havde købt et uanvendeligt sæt "Speedminton" og at jeg mente at jeg ikke kunne returnere spillet efter brug.
Jeg har efterfølgende modtaget en meget venlig mail fra RSL, hvor de tilbyder mig at returnere "Speedminton". Det er fair gjort og det er jeg helt tilfreds med. Samtidig er der oplyst nogle link til hvordan spillet bruges. Jeg giver spillet en chance til og undskylder over for RSL, at jeg måske har været lidt for hurtig til at skrive til Trustpilot. De bedste hilsner til RSL fra Morten
Hurtig betjening
Jeg vil gerne skriv Luca på t-shirt
Jeg har glemt at skrive på t-shirt Luca’s navn LUCA, det er meget Meget meget vigtigt, vigtigt at t-shirt skal have navn, jeg betaler resten for navn

Besvarelse fra RSL
Bestilling med rabat.
Havde lavet en bestilling, men fik så en mail, at der er 40% rabat Black Friday, så slellede de den gamle bestilling, og jeg oprettede en ny med 40% rabat. Det er god service.
Udfordringer vedr. manglende størrelser. Men det blev håndteret ganske ok!
Fantastisk Service og hurtig respons!
Fantastisk Service og hurtig respons!
Lavede en fejlkøb oprindeligt, som de i løbet af 30 min rettede. Meget imponeret over den gode service, og ikke mindst de gode priser!
Kan klart anbefale RSL!
En god oplevelse at handle på nettet hos RSL
En god oplevelse at handle på nettet ned RSL. Fin information gennem hele handlingsforløbet og hurtig levering til døren med GLS
Fantastisk service og hurtig levering…
Fantastisk service og hurtig levering :-)
Ingen små størrelser
Igennem den sidste måned har jeg ca. 1 gang om ugen været inde for at bestille en klubtrøje i størrelse 12. Det har ikke været muligt at vælge denne størrelse, hvorfor jeg Idas har været tvunget til vælge størrelse xxs
For ringe

Besvarelse fra RSL
Hurtig og god service.
Perfekt
Perfekt - ingen forbehold.
Bestilt eftermiddag - leveret næste dag kl. 07:45. Imponerende.
Ikke noget at sætte en finger på
Bestilte nogle dusin bolde til min badmintonklub den anden dag. Bestilte dem mandag formiddag og havde dem allerede dagen efter. Ikke noget at sætte en finger på. Altid tilfreds med deres kvalitet - især på fjerboldene.