Ubehagelig afdeling
Vi har tidligere haft et godt indtryk af RS Bolig som organisation, men desværre var vores oplevelse i én bestemt afdeling meget skuffende.
Vi indgav en klage, som desværre aldrig blev besvaret. Det gav os en følelse af, at vores henvendelse ikke blev taget seriøst, og at der ikke blev udvist den neutralitet, man bør kunne forvente i sådan en situation. Vi oplevede desuden, "beboere der har boet der længere" blev til gode set mere end os, hvilket gjorde det svært at føle sig retfærdigt behandlet.
Som lille familie blev det efterhånden en meget ubehagelig situation, hvor vi til sidst følte os presset til at flytte. Det har været en svær beslutning, men vi har nu valgt at flytte helt væk fra organisationen.
Vi er desværre ikke de eneste, der har haft udfordringer i den pågældende afdeling. Flere familier er flyttet, og der findes referater fra beboermøder, hvor det er blevet nævnt, at afdelingen ikke opleves som et rart sted at bo. Det tyder på, at der er behov for, at RS Bolig ser nærmere på kulturen og samarbejdsklimaet i denne afdeling, så kommende beboere får en bedre oplevelse.
Denne anmeldelse er ikke skrevet for at udstille nogen, men som et ærligt og konstruktivt bidrag i håbet om, at problemerne bliver taget alvorligt – og at RS Bolig kan leve op til det gode omdømme, vi tidligere har forbundet med dem