2,9

Middel

Ubehagelig afdeling

Vi har tidligere haft et godt indtryk af RS Bolig som organisation, men desværre var vores oplevelse i én bestemt afdeling meget skuffende.

Vi indgav en klage, som desværre aldrig blev besvaret. Det gav os en følelse af, at vores henvendelse ikke blev taget seriøst, og at der ikke blev udvist den neutralitet, man bør kunne forvente i sådan en situation. Vi oplevede desuden, "beboere der har boet der længere" blev til gode set mere end os, hvilket gjorde det svært at føle sig retfærdigt behandlet.

Som lille familie blev det efterhånden en meget ubehagelig situation, hvor vi til sidst følte os presset til at flytte. Det har været en svær beslutning, men vi har nu valgt at flytte helt væk fra organisationen.

Vi er desværre ikke de eneste, der har haft udfordringer i den pågældende afdeling. Flere familier er flyttet, og der findes referater fra beboermøder, hvor det er blevet nævnt, at afdelingen ikke opleves som et rart sted at bo. Det tyder på, at der er behov for, at RS Bolig ser nærmere på kulturen og samarbejdsklimaet i denne afdeling, så kommende beboere får en bedre oplevelse.

Denne anmeldelse er ikke skrevet for at udstille nogen, men som et ærligt og konstruktivt bidrag i håbet om, at problemerne bliver taget alvorligt – og at RS Bolig kan leve op til det gode omdømme, vi tidligere har forbundet med dem

1. september 2025

Kunne jeg give negativt antal stjerner…

Kunne jeg give negativt antal stjerner så gjorde jeg det med STØRSTE GLÆDE .... magen til svineri fra en boligforenings side skal man lede længe efter.

Jeg kender en som bor eller boede i deres afdeling med nummer 94, vedkommende flyttede ind med børn hvor af to har udfordringer. Der bliver ved fremvisning gjort opmærksom på det og det et ikke noget problem (tilbage i marts 2025), tiden går og der begynder at komme klager fra naboer og GENBOER (genboen bor god 10+ meter væk I en anden række. Dette står på fra Juli til September hvor vedkommende så opsiges, det skal siges at godt 65% af de klager der er kommet er lavet på tidspunkter hvor vedkommende IKKE har været hjemme (temmelig godt man kan trampe i gulvet i Tarm når man sidder i sommerhus i Sæby godt 300km der fra).

En af de klager fra en ældre bedoer køre på at der observeret at naboen har har seksuel aktivitet med sin partner sent om aftenen. Vi har efterfølgende fundet ud af at 2 andre UNGE par også er blevet opsagt på samme baggrund, "støj".

Senest har undertegnede været i telefonisk kontakt med selvskabt og spurgt på en lejlighed i den pågældende afdeling, da der bliver fortalt at det drejer sig om en familie med 2 voksne og 3 børn og spørg om området og afelingen er egnet til amåbørnsfamilier, da beder vedkommende i telefonen om at man lige hænger på .... efter et lille minut eller mere, vender vedkommende tilbage med den besked at ALLE lejemål i afdelingen er udlevet (har selv kendskab til andet) og at afdelingen overvejende består af seniorboliger og de også er lejet ud til seniorer.

For mig at se virker det lidt som om at man i boligforeningen bevidst skubber unge beboere UD med påskudet om støj igennem klager fra naboer, underboen og GENBOERE.

Den pågældende underbo til denne familie har gentagende gange fået yngre par smidt ud af lejligheden lgenne klager.

Jeg vil ud fra dette MEGET KRAFTIGT FRARÅDE andre om i fremtiden at leje bolig igennem denne virksomhed, og som tidligere nævnt af anden anmeldelse så er direktøren i denne forening ikke til andet end at lukke op og skide i,

24. september 2025

Hvis man tror man har direktørens…

Hvis man tror man har direktørens fortrolighed så skal man tro om igen, større gangster skal man lede længe efter, ikke nok med at man henvender sig om store stakling problemer, hvor man bagefter besøger naboer og lukker munden på dem.
Til 2 generalforsamling for bestyrelses medlemmer med koner, ca 200k kr så bliver man lokket ind i et pyramidespil vedrørende salg af fiskeolie

10. december 2020

Er dette din virksomhed?