Suveræn service af fire ekspedienter, som vidste alt om stel og priser, og hvor længe man kan købe netop mit stel:”Blomst”
Jeg havde købt en kop med navn, og efter ekstrem lang ventetid kom den endelig. Farven på selve porcelænet (det hvide) er meget mere gullig end på de andre kopper vi har fra RC. Jeg kontakter kundeser... Se mere
Nemt at bestille, fine produkter, men når uheldet er ude, så er der ingen respons på ens brudgaranti? Produktet er registreret og meldt som der anvises, men efter nu tre uger og efter en rykker, forts... Se mere
Vi har en del porcelæn fra Royal Copenhagen .musselmalet og hvid riffel. Virkelig fine ting. Imidlertid er virksomhedens service total håbløs. Vi har netop købt en del hvid riffel og vil registrere kø... Se mere
Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.
Smedeland 46, 2600, Glostrup, Danmark
- royalcopenhagen.shoponline@fiskars.com
- www.royalcopenhagen.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Made in Thailand!
Til den pris burde de godt nok lave det i Danmark. Hold da helt op er faktisk skuffet over dem. Et så stort og anerkendt mærke burde få det lavet her i landet.!
ugyldigt gavekort udleveret
I 2014 fik jeg et gavekort til royal Copenhagen butikken i Aarhus på kr 1500,-. 24. oktober 2014 købte jeg en krukke til kr 899,- jeg afleverede gavekortet og fik en kvittering retur hvor der fremgår at jeg har et tilgodebevis på kr. 601,-.
17. januar 2017, ville jeg bruge det resterende gavekort men ekspedienten
påstod at gavekortet/kvitteringen ikke er gyldig. Det blev oplyst at jeg skulle have fået udleveret et andet gavekort, hvilket ikke er tilfældet. Det blev endvidere antydet at jeg forsøgte at snyde forretningen med den medbragte kvittering. Jeg er oprørt og vil ALDRIG anbefale at købe gavekort hos Royal Copenhagen endvidere kan jeg heller ikke anbefale at handle i en butik hvor det antydes at man som kunde snyder.

Manglende lagerstyring
Man bestiller og betaler online for en vare og saa faar man efterfoelgende at vide at varen ikke er paa lager og foerst kan sendes en maaned senere.
Paa trods af god og kompetent opfoelgning kort tid efter bestillingen er det alligevel skuffende med tanke paa hvor enkelte og brugervenlige e-loesninger der findes.
Alt som forventet
Hurtig levering, produkt fint og som forventet. Godt tilfreds :)
Perfekt 👍
Kan kun anbefale Royalcopenhagen.com. Bestilling og levering er hurtig behandling og varene er pakket godt ind.
Ekstremt skuffet - ridser overalt
Efter første brug af mine hvid riflede tallerkner er der mange tydelige knivmærker. (Alm. gense bestik)
Ikke engang en billig ikea tallerken har jeg oplevet have så dårlig kvalitet.
Køber aldrig RC igen, til den pris må man forvente bare en smule kvalitet.
Til info: RC mener det er helt acceptabelt!!!!!!!

Bedste internetbehandling!
Jeg bestilte min varer, og blev tilbudt gaveindpakning - allerede her kæmpe + herfra!
Gaven blev sendt samme dag, også selvom jeg bestilte sent på dagen.
Kom utrolig hurtigt frem.
Den flotteste indpakning og har intet negativt at sige heromkring!
Forsendelsen var utrolig sikkert og kunne følge med hele vejen igennem.
Derudover var pakken virkelig pakket forsvarligt ind, vil nærmere sige dobbelt dobbelt dobbelt sikker. Kom i en papkasse, hvor en masse sikkerhed var blevet lagt ned i kassen, så pakken ikke kunne rutsje rundt og var pakket blødt ind.
Bestil endelig her!
Dårlig kvalitet
Hej
Vil ikke anbefale nogen at købe mega musselmalet. Fik et helt sæt til 12 personer i kobberbryllups gave for 2,5 år siden. Det har været brugt hver dag siden og bliver vasket i opvaskemaskine. På alle tallerkner kan man se ridser og der er ringe efter der hvor tallerknerne har stået oveni hinanden.
Dvs glasuren er ikke holdbar!!! - Hold jer væk fra det, til den pris burde det kunne holde!
Vil lige sige at jeg i 20 år har haft Blåkant, som jeg har behandlet på samme måde. På den glasur er der ingenting at se..
/Helle
Hej Henriette
Tak for dit svar. Ridserne/ringene ses kun på maddagstallerkenerne, ikke på de dybe- eller frokost- tallerkenerne. Derfor vil jeg gerne at I kigger på dem. Jeg bor selv i KBH og kunne komme ind med tallerknerne selv. Hvor skal jeg henvende mig?
Mvh Helle

Vare aldrig på lager!
Jeg forstår på ingen måde hvorfor RoyalCopenhagen ikke udvider deres produktion på en eller anden måde???????
Jeg har aldrig oplevet noget lignende! Jeg samler på Hvid halvblonde og dér har de helt stoppet for bestillinger fordi de ikke kan følge med.
De har lige sendt mig en mail med deres Nyheder (im in LOVE btw.) en af deres nyheder er en skål på fod som jeg har holdt øje med om kom på lager hverdag siden jeg fik deres mail... men ak, nej. Jeg forstår ikke hvorfor man langére en nyhed som man ikke kan sælge når det kommer til stykket?
Jeg forstår ikke man kan drive en virksomhed med vare som folk har brug for at kunne supplere op af, men så have udsolgt af hvad der virker som 30% af tingene, 100% af tiden! det er åbenbart kun hvis du samler på hvid riflet eller mega stellet man kan regne med at det er muligt at fuldende et stel. Det ville ikke være så galt hvis det var i kortere perioder. Men nu har jeg eks. ventet i omk. 9 mdr. på at en vare i hvid halvblonde serien skulle komme på lager.
UNDSKYLD MIG RoyalCopenhagen men er det en god idé at have så mange serier når i ved at i ikke kan levere? og det virker helt vanvittigt at blive ved med at komme med nye produkter når man overhovedet ikke har kapaciteten til producere de produkter man har i forvejen.
Men ellers, er jeg meget glad for deres produkter når de er der.

Besvarelse fra Royal Copenhagen
Jeg elsker Royal Copenhagen!!!
Efter de har fået opdateret deres hjemmeside er den bare endnu mere lækker og indbydende. Har bestilt stel (Mega sort og Stjerne Riflet) flere gange. Har altid været 100% tilfreds. De levere til tiden og varene har, i mine tilfælde, altid levet op til mine forventninger.
Til jul fik jeg fire sanghæfter med, fordi jeg bestilte over et vist beløb. Det var meget hyggeligt, når det nu var jul.
Kan ikke anbefalde at købe vare hos jer,
Bestiller en masse ting fra deres hjemmeside af, de sender som aftalt men deres pakke blive væk hos postdanmark. også kom alle problemer
Royal Copenhagen lover hele tiden at rykke postdanmark i sagen men gøre det ikke.
Nå jeg snakker med postdanmark siger de at de i nu venter svar på nogle ting fra Royal Copenhagen.
Føler lidt at de syns at de har få deres penge og jeg ikke men vare som jeg har betalt for så dette er ok ..
også lige det telefon nr man alt tid kunne ringe på er hele tiden optaget ..
hurtig levering
En god oplevelse at købe hos jer og helt igennem en professional behandling af indkøbene
Hurtig levering og elegant indpakning
Nem bestilling og sikker levering
Hjemmesiden er helt overskuelig, og man når frem til at bestille uden svinkeærinder. Levering til tiden og med gaveindpakning uden ekstra beregning. Men sådan skal det også være, når varer og pris ligger på det niveau, de gør.
Fantastisk service med hurtig dag til dag levering. 100% forsvarligt indpakket. Rigtig god oplevelse.
musselmalet halvblonde
Jeg har købt julegave hos Royal Copenhagen.
Fik bestilt forkert ( riflet)
Sendte den let retur, og har nu modtaget den rette tallerken ( musselmalet halvblonde)
Fuld tilfredshed.
Mvh
Aase
Hurtig levering og smuk indpakning!
Det er første gang jeg har handlet via Royal Copenhagen online - det fungerede upåklageligt og blev leveret 3 dage efter bestillingen. Indpakningen var elegant og skønt at der ikke var benyttet tape eller knuder ;o) sådan er vi få der pakker ind...
Anbefaler gerne andre at handle her.
Horribel oplevelse.
Jeg bestilte en gave i god tid i onsdags (halvanden uge før). Der stod påskrevet, at forsendelsen ville ske indenfor 1 uge, og havde hørt fra andre at de havde varen efter to-tre dage. I dag er varen endnu ikke sendt, hvorfor jeg i formiddags ringer ind for at sikre mig, at den vil blive sendt i dag. Vedkommende i kundeservice lover at tjekke efter på lageret, og samtidig rykke for den, og herefter vende tilbage med status. Tiden går, og 15:30 bliver jeg nødt til at ringe igen - kundeservice lukker kl 16. Efter flere omstillinger når jeg frem til, at de sidder i møde, og at de vil ringe tilbage. Herefter modtager jeg et opkald, og bliver fortalt at lageret er gået hjem for i dag, og varen ikke er afsendt. Jeg bliver så tilbudt, at kundeservice kan rykke lageret i morgen tidlig, og så håbe Postdanmark når det på 1 dag. Ikke ligefrem hvad man ønsker at satse på.
Et helt igennem utilfredsstillende forløb, hvor både afsendingstiden (1 uge er i forvejen meget) og lovningen fra kundeservice af flere omgange glipper.
Det er simpelthen for ringe!

har svaret een gang...
jeg svarer gerne igen - jeg vil fortsat købe hos Jer. I har opført Jer hæderligt og ordholdende!
Stort udvalg
kan anbefales