D. 14 november 2025 ca kl 13.15 kom jeg forbi Royal Copenhagen Århus conceptstore. Jeg ville gerne spørge om brudgaranti politik vedrørende brudt påskeæg. Jeg viste frem billederne til m... Se mere
ROYAL COPENHAGEN STORE; AARHUS. Du bliver glad af at handle her! Fuldstændig sublim og i orden service. Sjældent er jeg blevet mødt af så god og fin service. Virkelig ærlig og ordentlig ekspedient,... Se mere
Royal Copenhagen – By appointment to the Royal Danish Court. Manufacturer of hand painted porcelain in dinnerware, figurines, collectibles.
Store Torv 14, 8000, Aarhus, Aarhus C, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg viste frem billederne til mandlig butiksassistent. Han kiggede hurtigt mine billeder igennem og svarede utålmodigt: Jeg mener ikke at brudgarantien dækker påskeæg.
Jeg siger derefter: Jeg har gennemgået brudgarantien på Royal Copenhagens hjemside, og jeg har ikke set noget særlige regler om at brudgaranti ikke dækker påskeæg. For nogle år siden, byttede jeg et brudt påskeæg i en butik.
Butiksassistenten blev kun mere utålmodig, og han svarede uden at se på mig: Det ved jeg ikke du skal spørge butikken hvor du købte fra. Bagefter gik han dirket til nogle andre kunder og snakkede tålmodigt med dem. Han ændrede sig pludseligt til en hel anden person.
Jeg ventede til de andre kunder forlod butikken, og jeg spurgte ham igen: Vil du ikke vise mig hvor det står henne, at påskeæg ikke bliver dækket af brudgarantien? Jeg kan ikke se det på jeres hjemmeside.
Han gav mig et vredt blik og råbte til mig: Du skal vise mig at du er medlem, og du skal selv læse om det på hjemsiden. Jeg er ikke kunde service!
Jeg føler han råber af mig, fordi hans stemme er så høj, at en anden stirrede på os.
Jeg har købt flere forskellige Royal Copenhagen varer som gaver, og til mig selv i over 10 år. Jeg har aldrig oplevet en så dårlig behandling hos Royal Copenhagen.
Kan det virkelig passe?

Besvarelse fra Royal Copenhagen - Concept Store
Jeg var i dag i Royal Copenhagens Concept Store i Aarhus. Og jeg kommer igen - jeg kommer igen for produkterne, og ikke mindst for servicen!! Faktisk har jeg svært ved helt præcist at fatte min oplevelse i ord.
I ro og mag, kom en høflig, imødekommende kvinde over, og hørte om jeg havde brug for hjælp - jeg skulle have noget, men ville sige til. Og det blev respekteret.
Ved kassen trådte en mandlig medarbejder høfligt til, og hurtigt indledte jeg selv og begge de vidunderlige medarbejdere en samtale. Om mine køb, hvorfor jeg personligt købte hvad jeg gjorde, og alt sammen i relation til den værdi man emotionelt køber sig til hos dem. Åbne ansatte, der på en fin balancering involverer sig med kunden. Det er en disciplin, de mestrer.
Samtalen selv efter købet fortsatte i 10 minutter, om spændende ting, historien og det DNA, som kunder såvel medarbejdere er en del af i butikken. Det var virkelig en sand ‘wauw oplevelse’! Da jeg gik ud, smilede jeg 80% for betjeningen, og 20% for mine køb. For det var ikke købene jeg først tænkte på - det var de to mennesker.
Fagligt rådgav de mig ift. problemer jeg har haft med brudgaranti online, men jeg fik det svar jeg kom efter.
Butikken og service som den, jeg i dag oplevede… den kan man ikke værdisætte med en pris; den er uvurderlig. Men den er mere værdifuldt end det man langt de fleste steder finder.
KÆMPE ros til dem. Jeg håber så inderligt, de er der ved mit næste besøg. For det gjorde mit besøg.
TAK!

Besvarelse fra Royal Copenhagen - Concept Store
Jeg kom ind i butikken og kunne hurtigt se jeg var den eneste kunde i forretningen - ekspedienten kiggede i min retning, registrerede min ankomst og vendte mig derefter ryggen og gik væk fra mig. Jeg gik op til kassen og han kom tilbage, jeg ved ikke om jeg ikke ligner en typisk kunde, men det var virkelig underligt ikke at blive hilst på, specielt som eneste kunde i butikken.
Mit erindre i butikken handlede om at jeg har fået et fad i firmagave jeg ville høre om jeg kunne bytte til samme fad bare uden mega musel og til alm hvidriflet.
Forretningen har begge produkter til udstilling men ville ikke bytte da han ikke vidste hvor meget kunden (min arbejdsgiver) havde givet for gaven. For mig at se kunne det være lidt ligegyldigt da han jo kan sælge fadet videre til den pris det står til i hans forretning og prisen for tilsvarende vare i hvidriflet er billigere end den model jeg kom ind med.
Jeg gik derfra med en rigtig øv følelse - og har bestemt ikke lyst til at gå ind i den forretning igen.

Besvarelse fra Royal Copenhagen - Concept Store
ROYAL COPENHAGEN STORE; AARHUS.
Du bliver glad af at handle her! Fuldstændig sublim og i orden service. Sjældent er jeg blevet mødt af så god og fin service. Virkelig ærlig og ordentlig ekspedient, der leverede perfekt service uden salgspres.
Royal Copenhagen Aarhus
Super hurtig levering