Routershop.nl Anmeldelser

1.190

2,0

Ongeïnteresseerd in particulieren klanten die voor een goede 1,5-2k willen afnemen. Selectief in het maken van offertes. Kan soms wel en soms niet voor dezelfde producten (dit weten ze niet onderling... Se mere

Een WIFI extender besteld die afgebeeld stond op de site. I.p.v. deze extender te mogen ontvangen, kreeg ik hetzelfde type maar een nieuwere versie toegestuurd, terwijl het mij om de oudere versie te... Se mere

Routershop deelt zonder toestemming persoonlijke gegevens met derden zoals trustedshops.nl die je vervolgens gaan spammen voor een review. Na het plaatsen van een negatieve review met de gegeven li... Se mere

Nieuwe wifi besteld vanwege het feit dat de huidige wifi niet tot achter in de tuin reikte. Geinstalleerd en we hebben inderdaad wifi in de tuin , echter van het wifi signaal ( 1 puntje en 2 boogjes... Se mere

1. Teleudbyder

Om Routershop.nl

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Routershop Routershop.nl is dé specialist op het gebied van netwerkoplossingen en is onderdeel van KommaGo.

Under middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

(1.190)

Prima shop!!!!

Het is mijn eerste aankoop bij deze web-shop en ik ben erg tevreden hoe de afwikkeling van het aangeschafte product is verlopen.Een aanrader dus!!!!

7. august 2015

Prima webshop

Hier een Ubiquiti mPower smartplug besteld aangezien deze bij Routershop goedkoop was en ze gratis verzending aanbieden op de site.
Bestellen ging super eenvoudig, evenals het betalen via iDeal. Werd keurig (en snel) op de hoogte gehouden via status mailtjes e.d.

Goed verpakt in een neutrale bruine omdoos. Snel verzonden via PostNL (kreeg halfuur na plaatsen bestelling al mailtje dat het verzonden was + Track 'n Trace code). Routershop is onderdeel van 'KommaGo.nl', die laatste stond dan ook in mijn PostNL overzicht ipv 'routershop.nl', mocht je je afvragen wie/wat 'KommaGo' is.

Factuur kwam wel wat laat (maandag pas binnengekregen, vrijdag al besteld), hierom beoordeling 'Goed' i.p.v. 'Uitstekend'. Vrijdag was ook gewoon een werkdag, dus als er al menselijk ingrijpen nodig was (wat ik mij niet kan voorstellen, factuurtje aanmaken gaat automatisch toch?) dan had ik de factuur vrijdag ook al kunnen krijgen lijkt mij. Niet dat ik hem nodig heb, het is ook niet echt een probleem, maar het is misschien een klein beetje 'slordig'.

Het product had wel een behoorlijke oude firmware (1.2.6 terwijl 2.1.8 beschikbaar is), dus waarschijnlijk lag het al een tijdje op de plank bij Routershop.

Maar al met al een prima webshop waar ik zeker nog eens zou bestellen als daar aanleiding toe is.

7. august 2015

Zeer goed

Snelle levering. Keurig op tijd. Al meerdere malen besteld. Bij langere levertijd bellen ze om dit aan te geven. Of indien niet op voorraad een alternatief.
Goede service.

31. juli 2015

Gewoon goed.

Prima shop, goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en een snelle levering. Zelfs de afleverdatum is te veranderen. De prijs van de producten is gemiddeld, maar met een kortingscode net iets goedkoper dan bij de concurrent.

31. juli 2015

Doet wat het belooft.

Zeer goede ervaringen met routershop.nl. Levering vond zeer snel plaats, netjes verpakt en duidelijke factuur. Ga zo door.

18. juli 2015

Correct geleverd, werking van het product valt wat tegen

Geinstalleerd en we hebben inderdaad wifi in de tuin , echter van het wifi signaal ( 1 puntje en 2 boogjes) ontvangen we alleen het èéne puntje. Nou ik vind dat als 120 euro betaal best wel meer ontvangst had mogen hebben dan 1 puntje. De afstand van de router tot achter in de tuinis ongeveer13 meter.

17. juli 2015

Garantie Routershop/ Draytek

Vorige jaar 2 draytek vigor 2130n gekocht via routershop. Na 9 maanden was 1 router ineens niet goed instelbaar meer. De reden ervan
is vaag en onbekend. De router is opgestuurt door Routershop naar Draytek. Draytek heeft nieuwe firmware erop gezet, getest en weer retour gestuurd. Alles is geheel kosteloos gebeurd. Eindelijk een combinatie van bedrijven die snappen dat discussie over vage oorzaken geen zin heeft en dat creëeren van een goede oplossing meer oplevert voor beide partijen. inmiddels al weer een router besteld...

11. juli 2015

Gewoon top

Goede en eerlijke info, snelle service en levering. Desgewenst ook technische ondersteuning, gelukkig niet nodig gehad.

10. juli 2015