1. VVS-installatør

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rousing VVS -  Vand - Varme - Sanitet Og Gasservice

4,2

God

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service

⭐⭐⭐⭐⭐ Fantastisk service – 5/5

Vi skulle have installeret en opvaskemaskine, som Elgiganten stod for. De skulle tage den gamle med og installere den nye, men montøren turde ikke gøre det, da han var bange for at knække noget – så vi stod pludselig uden løsning.

Vi fik fat i Kasper fra RousingVVS, som tilfældigvis var i området. Han kom inden for 15 minutter, fik styr på det hele med det samme, installerede opvaskemaskinen uden problemer og tog endda alt det overskydende affald med. Derudover skiftede han også en slidt ventil/åben-lukke-hane, som havde set bedre dage.

Super professionel, hurtig og virkelig god service. RousingVVS kan varmt anbefales!

5/5 stjerner
Hilsen
Daniel og Caroline

3. februar 2026

Før Juleaften 2010 - varmepumpe itu.

Lillejuleaftens morgen kl. 06.15, vågner jeg og kan konstatere at min knapt 2år gl. varmepumpe, er stoppet med at fungere.

Da jeg kender Rousing VVS, som et særdeles seriøst firma, ringede jeg til ham før F... fik sko på.
I løbet af et par timer ankom en af hans dygtige folk og prøvede at opstarte anlægget, men desværre viste det sig at det var min nye varmepumpe (2 år d. 23/1 2011) som var kaput.
Lillejuleaftens ankom mester selv.
Det lykkedes ham at få startet noget andet på systemet,så vi nu kan klare varmen Julen over.
Jeg forstod på ham at han havde prioriteret mig, som er 70år og fik en blodprop i hjertet for 2½ år siden højere end en kunde fra Køge, som ikke havde samme kæmpeproblem.
Stor,stor tak til hr. Rousing for hans uvurderlige indsats.
M.v.h.
Paul Groesmeyer

24. december 2010

Solid løsning - til tiden og til prisen

Rousing VVS har over det sidste halvandet år løst flere opgaver for os - herunder etablering af naturgasanlæg samt gulvvarme i stueetagen.

Jeg har kun positivt at sige om Michael Rousing og hans medarbejdere, som har leveret et topprofessionelt stykke arbejde og er meget behagelige at have med at gøre.

Vi har efterfølgende kontaktet Rousing VVS ifm. mindre problemer med naturgasfyret (som defekte dele fra BAXI's side). I alle tilfælde er problemerne blevet løst hurtigt og effektivt.

Ifm. etablering af gulvvarme arbejdede Rousing VVS som del af en større entreprise ifm. renoveringsarbejde. Også dette forløb til vores fulde tilfredshed.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling på baggrund af det arbejde, vi har fået udført af Rousing VVS.

25. marts 2009

Rousing VVS har leveret solvarme til vores fulde tilfredsstillelse… yderst sobert og pænt stykke arbejde.

Det har været en fornøjelse at handle med Rousing VVS… dels under tilbudsfasen hvor Michael (ejer) professionelt vejledte omkring muligheder med solvarme.
Det udarbejdede tilbud holdt prisen 100%. 

Rosuing’s medarbejdere som udførte arbejdet var yderst effektive og behagelige i deres omgangstone… opstod der problemer/udfordringer i installationen var Rousing VVS hurtige til at reagere og inddrage os til alternative løsningsforslag (*)

Arbejdet blev påbegyndt til aftalt tidspunkt, og varighed var ligeledes efter det aftalte.

(*)
Under installation af solvarmen skulle det nuværende oliefyr sammenkobles med den nye sol-unit, og her var der store udfordringer/drillerier for at få det til at virke efter hensigten.
Rousing VVS løste problemet 100% sammen med den tilknyttede elektriker… det var en fornøjelse at se hvor kreative (og opfindsomme) de herrer var.

Jeg kan på det varmeste anbefale at benytte Rousing VVS.

25. marts 2009

Aflevere til tiden og laver et meget flot stykke arbejde

Jeg har nu igennem mange år brugt Rousing VVS a/s som min VVS installatør. Deres arbejde er af meget høj kvalitet og når man har aftalt en pris holder denne altid. Deres arbejde er af en meget høj kvalitet og dette er Michael Rousings krav til hans medarbejder og det gøre de altid.
Jeg anbefaler dem til alle jeg kender og de vil efter de har brugt Rousing VVS kun bruge dem. Rousing VVS personale er altid høflige og når de har været hos os er der altid rydet meget flot op. Jeg har kun engang været udfor at jeg fik en ekstra regning men jeg havde også lavet om i det aftalte.
Jeg vil kun benytte Rousing VVS hos mig privat og i min virksomhed.

24. marts 2009

Forsinkelse, ekstra regning, fejl i arbejde, trusler fra ejer..

Jeg kan på det kraftigste fraråde at gøre forretning med firmaet Rousing VVS, som jeg har haft den tvivlsomme fornøjelse at stifte bekendtskab med ifb. en større badeværelsesombygning.

Det her gik galt:
1) Projektet blev måneder forsinket.
2) I alt 5 forskellige medarbejdere lavede arbejdet. Gang på gang måtte jeg fortælle hvad der skulle laves, fordi de ikke anede hvad projektet handlede om og desuden ikke var orienteret om tidligere aftaler.
3) Faldstammen blev sat ulovlig/forkert på, hvilket jeg heldigvis selv opdagede inden der blev støbt gulv.
4) Gentagne gange manglede medarbejderne korrekt værktøj/materialer fordi de ikke var orienteret om hvad de skulle lave.
5) Vores indbygningsarmatur blev sat for langt ind i væggen, og måtte således "forlænges". Vi fik ekstra regningen på et såkaldt "forlængersæt" til cirka 2500 kr. plus montering selvom vi fik mundtlig lovning på at Rousing VVS ville dække materialepris og ekstra timeforbrug.
6) Den endelige faktura blev cirka 20% højere end det oprindelige tilbud.
7) Min kæreste blev "svinet til" over telefon da hun ringede for at reklamere over den høje faktura.
8) Jeg blev øjeblikkeligt truet med inkasso af ejeren da jeg reklamerede over den høje faktura. Han opførte sig øvrigt aldeles modbydeligt og arrogant.

3. september 2008

Er dette din virksomhed?