1. Italiensk restaurant
  2. Pizzeria
  3. Restaurant
  4. Takeaway

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

We at Rossopomodoro bring the authentic taste of southern Italy to Denmark. We select the very best of Neapolitan local produce for the most authentic pizza and pasta outside of Italy today. Our menu offers traditional local cuisine but with a premium,...

2,5

Under middel

Rossopomodoro på Fisketorvet i…

Rossopomodoro på Fisketorvet i København. Frygteligt sted!!
Tjeneren starter med at spørge om vi vil starte med vand, som bliver lagt op til at skulle være på husets regning. Men det endte vi med at betale for. Vores datter fik en penne med tomatsovs, som STANK af askebæger 🚬🤮 - vores søns pastaret var slet ikke frisk. Halvdelen var brænd varm og den anden del kold. Som om det var blevet opvarmet i mikrobølgeovn.. I menukortet stod der, at børnene kunne vælge mellem pommes eller is. Dette skulle vi så også betale ekstra for! - for jeres egen skyld, brug pengene et andet sted. Det var dyrt og ulækkert!!

27. april 2026

Trist og dyrt mad

Bestilte Tris di bruschette…… var en trist og kedelig ret
Jeg bestilte Rigatone Carbonara, var ikke cremet og lækker med klistret og smagte kun af sort peber…..
De to voksen pizza var ok, til børnepizza kunne må få is til som menu…… ja 1 lille iskugle…..skuffende
Ikke mindst at de tager 120.00 kr for to små kander postevand….. de burde skamme sig

24. april 2026

Vi spiste pasta / pizza og salat

Vi spiste pasta / pizza og salat, hvoraf den ene pizza var glutenfri.
Helt igennem lækker mad.
Hyggeligt sted, sød betjening.
Vi blev spurgt ved ankomst om vi ville have vand til bordet, det ville vi gerne, den søde tjener kom med 3 kander (vi var 6 personer) men det kostede så også 120,- altså 40,- for en kande vand 😂
Vi valgte så ingen tip 🫰 no ekstra 🪙
husk afstemme hvad og hvor meget.
PYT - det var lækker mad og vi vil meget gerne komme igen.
👍

14. februar 2026

Fisketorvet

Fisketorvet: Vi tog frokosttilbuddet en pizza margarita og en pasta cabonara god mad til prisen og servicen var rigtig god. Havde pizzaen haft sprød bund var det til 5 stjerner.

7. september 2025

Lille børneportion til en voksen mand

På Fisketorvet bestilte min søn linguine putanesca og fik en mikroskopisk portion. Han er 28 år, ikke tre år. Alle rundt om os fik tilbudt parmesan, men ikke han. Det kunne da have mættet lidt. Det var en pine at se ham prøve at strække sin portion til at vare lige så længe som min. Jeg klagede, men fik at vide, at det var en 'normal portion'. Mindre end en normal børneportion, vil jeg sige. Elendig service og ikke pengene værd. Godt at Ikea ligger tæt på, så han kunne få sig en vegetarisk hotdog bagefter. En middagsinvitation fra mig, der endte trist og skuffende. Der bliver ingen gentagelse på Rossopomodoro. Jeg er rasende.

9. juli 2025

Dårligste Panini nogensinde

På Fisketorvet foodmarket fik jeh den seriøst dårligste salsicchia paninier nogensinde hos RossoPomodoro. Halvlun, seje grøbtsanger og smagløs. Er du på Kajen og overvejer en sandwich er Føtex deli ligaer over hvad RossoPomodoro.

25. juli 2024

Skuffende mad og efterfølgende sygdom

Den ene stjerne er for det hyggelige område. Min kæreste og jeg sad udenfor, hvor, selvom det regnede, faktisk var hyggeligt med varmelamper og halv-okay udsigt over noget af gågaden. Dog kunne man ikke se meget andet end ind i bygningen overfor (hvilket selvfølgelig ikke er deres skyld, men grundet beliggenheden).
Personalet kunne ikke snakke dansk, men virkede undskyldende da der var lang ventetid. Ventetiden startede allerede da vi måtte stå længe og vente på at manageren henviste os til en medarbejder der kunne finde et bord til os. Derefter gik der utroligt længe før der kom nogen for at tage imod vores bestilling. Da vi endelig fik bestilt vores mad, var ventetiden ikke ovre endnu, da der gik lang tid før maden kom.

Nu til maden...:(
Vores mad ankommer (min kæreste havde bestilt en diavola pizza uden mozzarella og jeg havde bestilt en spagetti cabonara) og vi er rigtig hurtigt skuffede. Med størrelsen på min portion skulle man tro man sidder i et fly. Jeg har givet 190kr på en portion med størrelse som appetizer. Da jeg smager på den, smager den faktisk rigtig godt, dog bliver cremen utrolig hurtigt kvalmende og jeg havde ikke lyst til at spise mere efter jeg havde spist knap halvdelen. Min kærestes pizza havde ingen bund. Tomatsaucen var gået igennem og den var ikke til at spise som en pizza skal spises. Han måtte rulle dem sammen som pandekager for at det kunne lade sig gøre, derudover var den ubærlig stærk. Jeg elsker stærk mad og kommer ofte ekstra chili osv. på min mad, men én mundfuld af hans pizza fik min mund til at brænde.
Det værste ved maden er faktisk at jeg nu ligger syg med dårlig mave og opkast efter jeg har spist deres mad. Jeg kan intet spise uden at det ryger op igen.

Stedet kan IKKE anbefales og vi kommer IKKE igen.

17. juli 2024

Blandet fornøjelse

Vi spiste pizza og cæsarsalat på Kajen. En blandet fornøjelse, da cæsarsalaten var meget kedelig med en trist kylling og en gennemtrængende smag af ansjoser. Vi giver 2 stjerner for en god pizza og hurtig betjening. Prisniveauet er dog alt for højt. Vi kommer nok ikke igen.

8. juni 2024

Dårlig madhåndtering med diarré som følge.

Sidder og skriver en anmeldelse på toilettet, hvor jeg er endt efter en frokost med risotto med Kongerejer.

Det eneste mad jeg har spist i dag, så er ret sikker på at diarréen stammer fra dårlig hygiejne på rossopomodoro som ligger i illums tagetage. Skønt sted. Hyggeligt at sidde udenfor. Vores tallerkener blev fjernet inden vi havde spist færdigt, og regningen afleveret kort efter uden vi havde spurgt om den.

26. maj 2024

Træk og laaaaang ventetid

Et ret støjende lokale med en voldsom træk fra ventilationen. Vi tog mere og mere tøj på, mens vi måtte vente over 60 minutter på en cæsarsalat, en ruculasalat og et brød med buratta, skinke og trøffel ( brødet var afbrændt og næsten umuligt at skære over). Cæsarsalaten var bestilt uden ansjoser. De var der heller ikke, men de havde været der. Alt smagte af ansjoser. Kommer IKKE igen.

1. december 2023
Vis anmeldelser på alle sprog. (18 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto