Roskilde Privathospital Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 76 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver konsekvent personalets professionalisme, venlighed og omsorg, hvilket skaber en tryg atmosfære gennem hele forløbet. Mange sætter pris på den personlige tilgang, hvor medarbejderne er lyttende, imødekommende og giver grundig vejledning, hvilket bidrager til en følelse af at være i de bedste hænder. Den leverede service beskrives som fantastisk og effektiv, med et serviceniveau i topklasse, der overgår forventningerne. Forbrugerne er yderst tilfredse med resultaterne af de udførte behandlinger, som ofte beskrives som smukke, naturlige og præcist som ønsket, eller endda bedre. Mange oplever, at resultaterne lever op til eller overgår forventningerne, og de roser kirurgernes dygtighed og æstetiske sans. Den samlede oplevelse fra konsultation til efterfølgende kontrol er præget af tryghed og høj kvalitet.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet, og mange roser medarbejdernes professionalisme, venlighed og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den professionelle og trygge oplevelse fra... Se mere

Product

Mennesker rapporterer positive oplevelser med produktet, hvor mange fremhæver det naturlige og harmoniske... Se mere

Quality

Anmeldere nævner positiv feedback om kvalitet, hvor mange kunder udtrykker stor tilfredshed med de opnåede... Se mere

Customer service

Forbrugere finder kundeservicen positiv og føler sig trygge, hørt og taget alvorligt fra start til slut.... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Mine varmeste anbefalinger herfra. Super søde og kompetente medarbejdere over hele linjen. Fik lavet en lille korrektion af Javed uden beregning, efter min store maveplastik for et lille år side... Se mere

Jeg har for nyligt været til min 3 måneders kontrol efter min bryst forstørrende operation fortaget af Daniel. Resultatet er lige som jeg ønskede det og forløbet op til operationen har været rigtig g... Se mere

Jeg har den største anbefaling. Jeg blev opereret maj 2026, stor maveplastik, fedtsugning, mavemuskler syet sammen og venusløft. Kæmpe ros til kirurg Jes for hans gode arbejde og måde at engagere sig... Se mere

Kæmpe stor anbefaling til Kirurg Jes Rødgaard For 3 mdr. siden har jeg fået skiftet mine bryst implantater, de nye er blevet flottere end de gamle med god rådgivning fra Jes og man føler sig hurt... Se mere

1. Plastikkirurgisk klinik
  2. Ortopædkirurg
  3. Plastikkirurg
  4. Privathospital

Vi er en af de førende plastikkirurgiske klinikker i Danmark, fordi vi tiltrækker dygtigt personale, som både har erfaring fra de bedste universitetshospitaler i Danmarks og masser af erfaring fra det private. Derudover har Roskilde Privathospital eksisteret siden 1994 og har til huse i en smuk herskabsvilla. Her byder vi dig velkommen i hyggelige og hjemlige omgivelser, hvor vi har prioriteret den højeste sikkerhed. Vores kirurger tilbyder operationer inden for følgende specialer: Ortopædkirurgi, plastikkirurgi og øjenkirurgi. Vi er førende inden for brystforstørrelse, brystløft, øjenlågsoperation, fedtsugning og rynkebehandling. Vores værdier er: kvalitet, etik, engagement & omhu. Det vigtigste for os er, at du er tryg hele vejen igennem og at du samtidig får det look, som du går og drømmer om.

Svarer typisk inden for 1 uge

77 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bedste sted

Jeg har haft den bedste oplevelse på Roskilde Privathospital.

Jeg fik lavet lille brystløft og stor maveplastik. Og selvom jeg lige er blevet opereret, så er jeg SÅ tilfreds med min helt flade og flotte mave ! Og løftede naturlige bryster! Jeg glæder mig til det endelige resultat om et par mdr.

Personalet er simpelthen de bedste og sødeste. Jes var min kirurg, dygtig men også yderst et behageligt og kompetent menneske. Rar og forstående. Af sygeplejerne har jeg haft med Nanna at gøre og Susanne . Susanne passede rigtig godt på mig over aftenen og natten og er så omsorgsfuld og rar. Og Nanna det samme. Chris lægesekretæren er så sød også og altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål. Og sidst men ikke mindst anæstesiteamet som gjorde mig tryg hele vejen igennem. Tak.

Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.

Tak til jer.

27. april 2026

Hej Iris
Vi er rigtig glad for at du havde en god oplevelse hos vores skønne personale og at du er glad for resultatet.

Virkelig god oplevelse

Jeg blev opereret af Jess i april 25 og mødte alle de 4 beskrevne værdier: Kvalitet, Etik, Engagement og Omhu - jeg selv kunne tilføje respekt , værdighed og faktisk også omsorg både før og efter operationen. Sygeplejerskerne var meget opmærksomme og imødekommende i det døgn jeg havde ophold.
Efter en tid viste en del af mit ar sig at være lidt ujævnt og til kontrol blev jeg tilbudt korrigering uden nogen som helst problem. Det er super at være dygtig og næsten endnu mere super at kunne se noget kunne være lidt bedre - og så bare ordne det. Alt godt at sige herfra

26. april 2026

Hej Anne
Mange tak for de rosende ord, vi er rigtigt glade for at du har haft en god oplevelse og at du har følt dig godt passet på af hele vores personale.

Jeg kan på det varmeste anbefale Daniel…

Jeg kan på det varmeste anbefale Daniel Yadete. En yderst kompetent, empatisk og professionel kirurg. Fra første konsultation følte jeg mig tryg, hørt og professionelt vejledt. Resultatet overgik mine forventninger og fremstår både naturligt og harmonisk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24. april 2026

Hej Catja
Mange tak for de søde ord, vi er glade for at høre at du er lige så glad for Daniel som vi er.

Et helt igennem fantastisk forløb fra…

Et helt igennem fantastisk forløb fra forundersøgelse til min sidste kontrol. Jeg blev opereret af Jes og jeg er SÅ glad for mit resultat. Her vil jeg altid komme tilbage! Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

21. april 2026

Hej Cecilie
Vi er meget glade for at høre at du havde et godt forløb hos os og at du er blevet glad for resultatet. Mange tak for den store anbefaling.

Fik lavet mine bryster og maveplastik

Fik lavet mine bryster og lille maveplastik af Jes i januar, helt uden komplikationer.
Virkelig en god oplevelse, han er simpelt super kompetent og et meget sympatisk menneske.
Det er blevet så pænt og naturligt, helt som jeg håbede på.
Vil anbefale ham til alle jeg kender :).

Udover at han er rigtig dygtig og super rar.
Så er de andre medarbejdere også rigtig søde og imødekommende.
Havde den sødeste og mest omsorgsfulde sygeplejerske, da jeg vågnede fra operationen
Kæmpe tak for jer

6. januar 2026

Hej Charlotte
Vi er rigtig glade for at høre at du havde en god oplevelse hos os og at du er glad for dine resultater.

Den varmeste anbefaling

Jeg vil give min varmeste anbefaling af Roskilde privathospital.
Jeg var til forundersøgelse tilbage i juli 25, og kom ind til Daniel. Han var virkelig god til at lytte men også vejlede mig ud fra mine ønsker. Jeg endte med at vælge noget andet end jeg havde troet, ud fra Daniels vejledning.

Jeg blev opereret i december 25 og havde en fantastisk oplevelse. Jeg følte mig taget godt af, da jeg var nervøs fordi det var min første gang i fuld narkose. Og jeg følte mig hurtigt frisk igen til at tage hjem igen.

Jeg er SÅ glad for resultatet som er symetrisk, og naturligt som var de to ting jeg lagde mest vægt på.

Jeg vil klart anbefale Roskilde privathospital og Daniel til alle der overvejer BFO og brystløft.

18. december 2025

Hej Natascha
Mange tak for anbefalingen, det er vi rigtig glade for. Skønt at høre at Daniel kunne hjælpe med at guide dig til et resultat som du er blevet glad for.

Bedste valg i mit liv

Jeg fik i maj 2025 lavet en BFO hos Roskilde Privathospital. Jeg kan kun sige jeg har aldrig været mere glad for en beslutning i mit liv. De har leveret det flotteste resultat, langt over alle forventninger.

Jeg gik ind med en tvivl om det var det rigtige for mig. Jeg var meget ked af mine daværende bryster, da jeg grundet vægttab havde mistet alt fylden. Jeg ønskede et naturligt resultat, og det ønske har de bestemt opfyldt. De lyttede så godt til mine ønsker, og gav mig en tryghed gennem hele oplevelsen som jeg for evigt vil være taknemmelig for.

Jeg har og vil altid fortælle folk at tage herhen. God service der er med dig hele vejen. En tryghed som ikke kan beskrives!

19. maj 2025

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Vi er rigtig glade for at høre at du er glad for dine resultater og at du havde en god oplevelse hos os. Mange tak for den store anbefaling.

Kun roser til Roskilde Privathospital

Både forundersøgelse og operation var en tryg og fin oplevelse, med de sødeste medarbejdere omkring mig. Daniel er både rar og hamrende dygtig, og har gjort et flot arbejde, som jeg er super glad for.
Så det var helt igennem en god oplevelse at få foretaget et brystløft på Roskilde Privathospital.

27. oktober 2025

Hej Anette
Mange tak for de rosende ord, vi er rigtig glade for at du have en god oplevelse og er glad for dine resultater.

Sygeplejerskerne og lægen var virkelige…

Sygeplejerskerne og lægen var virkelige hjælpsomme. Hvis jeg havde brug for noget så var de der altid. Hvis jeg var i tvivl om noget eller hvis jeg havde det dårligt så var de meget hurtig til at hjælpe mig.

18. november 2025

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi ved, at læger og sygeplejersker løber stærkt for at være behjælpelige der, hvor der er brug for det. Så tak for de rosende ord!

Roskilde Privathospital får mine…

Roskilde Privathospital får mine varmeste anbefalinger. Søde, kompetente og dedikerede mennesker helt fra første forundersøgelse, til min sidste kontrol. Jeg følte mig tryg lige fra start, Jes var super respektfuld, lyttede til mine ønsker og gav god vejledning - jeg er så glad for resultatet og for at vælge Roskilde Privathospital til at udføre udskiftet af mine implantater. Kun roser herfra❤️

11. december 2025

Hej Cecilie
Vi er også stor fan af Jes ;o)
Tak for at sætte ord på din oplevelse hos Roskilde Privathospital!

Kan varmt anbefale Roskilde Privathospital🥇

Mine største anbefalinger til Roskilde Privathospital.
Meget professionel og kompetent personale, hvor alle er utroligt søde og imødekommende.

Især en kæmpe anbefaling og tak til Gudjon, som lavede mit facelift virkelig professionelt, og med et super flot resultat - Hvor jeg lige fra start og gennem hele forløbet, har følt mig tryg og i de bedste hænder.

Også en stor tak til Kathrine og Susanne, som tog sig af mig efter operationen - I er helt fantastiske.

Tusinde tak til alle jer på Roskilde Privathospital - I får de varmeste anbefalinger herfra ❤️

17. februar 2026

Tak, Pernille!
Det har været en fornøjelse at kunne følge dit forløb og vi er glade for, at du valgte Roskilde Privathospital til at tage del i din forvandling :o)

Professionelt og god atmosfære

Min oplevelse af Roskilde Privathospital er meget positiv. Har fået foretaget en øjenlågsoperation, som er blevet så flot. Har udelukkende oplevet varme, empati, smil og følelsen af at være velkommen.

24. februar 2026

Hej Linda
Tak for dine søde ord, dem sætter vi stor pris på!

Jeg har fornyeligt fået foretaget en…

Jeg har fornyeligt fået foretaget en MMO af Jes Rødgaard.
Til at starte med, var jeg nervøs og havde mine forbehold og spørgsmål.
Jeg blev mødt af en yderst behagelig og empatisk mand. Som gav mig en ærlig og uddybende forklaring, på mine bekymrende spørgsmål.
Jes er top professionel, perfektionist og dygtig til sit fag.
Jeg har følt mig i trygge hænder, hele vejen igennem.

Jeg er virkelig imponeret af hele holdet. Lige fra sekretærerne, til
sygeplejerskerne og Anæstesilægen.
De har i fællesskab været medvirkende til, at mit møde med Roskilde privat hospital har været eminent.

Jeg er yderst tilfreds med mit resultat.
Det er naturligt og æstetisk.
Jeg ville blot ønske, jeg havde gjort det noget før.
Det har givet mig, så meget mere selvtillid og velvære i egen krop.
De bedste anbefalinger herfra!.
Hilsen Amina

19. februar 2026

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Tusind tak for din meget flotte og personlige anmeldelse 🙏

Det betyder utrolig meget for os at læse, at du – trods nervøsitet og tvivl – har følt dig mødt med ærlighed, empati og grundighed fra start.

Det er også en stor anerkendelse af hele teamet – fra sekretærer til sygeplejersker og anæstesilæge og særligt Jes – at du har oplevet dit forløb hos Roskilde Privathospital som eminent. Vi arbejder hver dag for, at både det faglige og det menneskelige går hånd i hånd, og din feedback bekræfter os i, at det gør en forskel.

At du er yderst tilfreds med et naturligt og æstetisk resultat – og at det har styrket din selvtillid og dit velvære – er det største mål for os!

Min største anbefaling til Roskilde…

Min største anbefaling til Roskilde Privathospital og især Jes Rødgaard. Følte mig tryg lige fra start og i de bedste hænder hele vejen. Alle mine ønsker blev imødekommet og lyttet til.
Stort tak til det søde personale både på dagen og efterfølgende. Resultatet er blevet meget bedre end forventet og jeg er så glad for min beslutning.

18. februar 2026

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Tusind tak for din fantastiske anbefaling 🙏
Det er vigtigt for os at høre, du har følt dig tryg og i de bedste hænder hele vejen igennem. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos Roskilde Privathospital – og ikke mindst hos Jes Rødgaard.

At dine ønsker er blevet lyttet til og imødekommet, og at resultatet lever op til – og endda overstiger – dine forventninger, er præcis det, vi arbejder for hver dag.

Tak fordi du ville dele dine oplevelser med os💛

Mine varmeste anbefalinger herfra.

Mine varmeste anbefalinger herfra.
Super søde og kompetente medarbejdere over hele linjen.
Fik lavet en lille korrektion af Javed uden beregning, efter min store maveplastik for et lille år siden.
Jeg følte mig igen helt tryg. Super sød sygeplejerske som virkelig tog sig tid til mig før indgrebet.
Kunne gå hjem lige bagefter, men blev lige tilbudt lidt snacks før jeg gik.
Fantastisk sted.

28. januar 2026

Tak for de rosende ord!
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har følt dig tryg og godt taget hånd om hele vejen – både i forbindelse med din maveplastik og ved den efterfølgende lille korrektion.
Vi er meget glade for, at du havde en god oplevelse med Javed og vores sygeplejerske, og at du følte dig set og taget dig tid til. For os er det vigtigt, at man føler sig i trygge hænder – både fagligt og menneskeligt.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det sætter vi stor pris på 💛

Gudjon Gunnarsson, tak !

Efter en forsamtale hos Gudjon Gunnarsson sidste år, fik jeg udført min store maveplastik først i februar 2026. Gudjon var super kompetent og tillidsvækkende under hele forløbet. Jeg har ønsket mig at få fjernet overskydende hud på maven i 20 år, og Gudjon gav sig god tid til at lytte til mine ønsker, og at orientere ærligt om resultatet. Hans store æstetiske sans og professionelle glæde ved at finde "mig"
inde bag overskudshuden efter stort vægttab, gik som en rød tråd igennem hele forløbet, fra jeg blev tegnet op og til jeg lå klar på operationsbordet. En kæmpetak til min opsygeplejerske og nattevagt Susanne, som med blid og fast fremtoning eliminerede alle bekymringer og smerter.
Jeg var for første gang i bad efter OP i går, og det er da utroligt, at der stort set ingen misfarvninger er og at alt ser roligt og pænt ud. Smerter har jeg heller ingen af, blot lidt ømhed. Jeg er allerede super glad for resultatet, og glæder mig til, at jeg kan smide korsettet, som er det, der irriterer mest! Jeg vil til enhver tid vælge Gudjon igen, og medgiver ham hermed min varmeste anbefaling.
Mvh Sannah

4. februar 2026

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Tusinde tak for det flotte ord og særligt tak for ros til Gudjon! Dejligt at høre, du har haft et godt forløb og er glad for resultatet! Du har fået det, vi hver dag tilstræber at give alle vores dejlige patienter. Vi sætter stor pris på, at du vil fortælle om dine oplevelser hos os ;o)

Jeg har fået lavet en fedtsugning af…bhdeller

Jeg har fået lavet en fedtsugning af bhdeller.
Resultatet er hel fantastisk, havde ingen smerter efter operationen.
Da jeg så før og efterbillederne, blev jeg meget overrasket, forskellen er hel fantastisk, så en stor tak til alle på hospitalet, de er fantastisk søde og ikke mindst kompetente.
Vivi Poulsen

15. maj 2025

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Vi er utrolig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse, og at du er så tilfreds med resultatet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på! 🌸

Jeg fik lavet en BFO med brystløft for…

Jeg fik lavet en BFO med brystløft for 2 dage siden. Hele vejen igennem fra forundersøgelse til spørgsmål jeg nu skulle have undervejs op til operationen har jeg følt mig SÅ tryg og hørt. Javed og hele teamet har været så søde og gjort hele forløbet til en fantastisk oplevelse 🫶

21. januar 2026

Tak for dine søde ord!
Det betyder meget for hele vores team at vide, at du har følt dig tryg i dit forløb hos os!

Kæmpe ros her fra.

God og lyttende til ens ønsker , god behandling og enormt flinke, vil til enhver tid få lavet hos dem igen ,
Da mine resultater af både bryster og øjenlåg så flot.

1. oktober 2025

Besvarelse fra Roskilde Privathospital

Tak for den fine anmeldelse. Altid dejligt at høre, når vores patienter har opnået de resultater, de ønskede.