Mine varmeste anbefalinger herfra. Super søde og kompetente medarbejdere over hele linjen. Fik lavet en lille korrektion af Javed uden beregning, efter min store maveplastik for et lille år side... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Vi er en af de førende plastikkirurgiske klinikker i Danmark, fordi vi tiltrækker dygtigt personale, som både har erfaring fra de bedste universitetshospitaler i Danmarks og masser af erfaring fra det private. Derudover har Roskilde Privathospital eksisteret siden 1994 og har til huse i en smuk herskabsvilla. Her byder vi dig velkommen i hyggelige og hjemlige omgivelser, hvor vi har prioriteret den højeste sikkerhed. Vores kirurger tilbyder operationer inden for følgende specialer: Ortopædkirurgi, plastikkirurgi og øjenkirurgi. Vi er førende inden for brystforstørrelse, brystløft, øjenlågsoperation, fedtsugning og rynkebehandling. Vores værdier er: kvalitet, etik, engagement & omhu. Det vigtigste for os er, at du er tryg hele vejen igennem og at du samtidig får det look, som du går og drømmer om.
Ringstedgade 19, 4000, Roskilde, Danmark
Svarer typisk inden for 1 uge
Jeg har den største anbefaling. Jeg blev opereret maj 2026, stor maveplastik, fedtsugning, mavemuskler syet sammen og venusløft. Kæmpe ros til kirurg Jes for hans gode arbejde og måde at engagere sig på, og få en til at føle sig i trygge hænder. Stor ros til Andrei anæstesilæge, for at være så profesionel, så man følte sig helt tryg. Kæmpe ros til fantastiske sygeplejerske susanne, for at være omsorgsfuld, sød, glad og forklare under både min operation, natten og næste morgen. Alt i alt den beste omsorg, tryghed og behandling. Fremover vælger jeg kun Roskilde Privathospital🫶🏻kæmpe anbefaling herfra.
Alverdens stjerner til Daniel og resten af teamet ⭐️
Jeg fik udskiftet mine 13 år gamle Mentor implantater til Motiva Ergonomix2 af Daniel Yadete d. 30/3 2026.
Alt, fra første konsultation til 3 mdrs. tjek, spillede bare. Daniel fik rettet den lille skævhed jeg havde, og jeg er top tilfreds med resultatet.
Alle jeg var i kontakt med, i receptionen, på operationsstuen og efter opvågning, var super venlige og yderst kompetente. Jeg vil til hver en tid vælge RP og Daniel igen ⭐️ De får mine varmeste anbefalinger!
Efter flere års overvejelser tog jeg mig endelig sammen, kontaktede Roskilde Privathospital og fik en tid hos Jes. Lige fra start følte jeg mig i trygge hænder, alle mine spørgsmål og bekymringer blev besvaret og ryddet af vejen. På selve operationsdagen blev jeg mødt af et lyttende, varmt og professionelt personale som hjalp til under hele forløbet. Jeg er utrolig glad for det flotte resultat og vil varmt anbefale Jes og holdet til andre.
Jeg har fået lavet en stor maveoperation af Jes på Roskilde privat hospital og vil giv min varmeste anbefaling til alle de søde ansatte.
Jeg har allerede fra først møde med Jes følt mig meget tryg og i gode hænder.
Nu er jeg spændt på at se det endelige resultat om nogle månder.
Rikke :-)
Kæmpe anbefaling herfra.
Jeg følte mig tryg igennem hele forløbet, hvor jeg også følte mig hørt fra start til slut. Kan helt klart anbefales
Ammar og kompagni var dygtige og kompetente i forbindelse med operation af tre springfingre. Alt var trygt og forløb godt.

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
I forbindelse med min BFO, vil jeg videregive mine varmeste anbefalinger til dette sted.
Alle medarbejdere jeg var i kontakt med, var meget kompetente og ordentlige. Anæstesilæge, OP sygeplejerske osv.
Javed som har skabt et kirurgisk resultat i særklasse, lige efter mine ønsker. Sygeplejerske Nanna, som passede på mig med stor empati og omsorgsfuldhed.
Søde sekretærer, hvor man mødes med smil og hjælpsomhed.
Jeg følte mig utrolig tryg og godt behandlet - og jeg er så lykkelig for mit resultat.
TAK Roskilde Privathospital.
Jeg vil anbefale jer - igen og igen.

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Hvor var det en god oplevelse! De overholdte tiden og mødte mig med smil og godt humør.. kan virkelig anbefale stedet her

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Er meget glad for jeg valgte Roskilde Privathospital til min brystløftsoperation. Var meget nervøs omkring hele processen og selve operationen. Følte mig meget tryg ved dem og er glad for resultatet. Kan stærkt anbefale speciallæge Daniel Yadete, og resten af de ansætte. Fantastisk oplevelse og bedste service

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Min største anbefaling til Roskilde Privathospital – og især til Jes Rødgaard.
Han kombinerer stor faglig ekspertise med nærvær og tryghed på en måde, som er helt unik. Jeg har følt mig i de bedste hænder hele vejen igennem.

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg har haft den bedste oplevelse hos Roskilde Privathospital i forbindelse med min brystoperation hos Daniel Yadete. Resultatet er blevet endnu flottere, end jeg havde turdet håbe på, og mine ønsker er blevet opfyldt 100%. Det ser meget naturligt og harmonisk ud, og jeg er simpelthen så glad og tilfreds.
Fra første konsultation til selve operationen og opfølgningen har hele forløbet været utrolig professionelt. Alt personale har været søde, hjælpsomme, vejledende og fået mig til at føle mig i trygge hænder hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Daniel Yadete og Roskilde Privathospital til alle, der ønsker et smukt resultat og et trygt, professionelt forløb.

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg blev opereret d. 1 december for et stort brystløft og en mindre reduktion, og her midt maj kan jeg ærligt sige, at det har været livsændrende.
Jeg har følt mig tryg hos Daniel Yadete hele vejen igennem forløbet. Han var ærlig, realistisk og havde et stort fokus på at skabe et resultat, der passede naturligt til min krop og proportioner. Jeg ville til hver en tid vælge Daniel igen 🤍

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
En stor tak til Javed og resten af teamet på Roskilde privathospital. Lige fra første nervøse opkald, til mit sidste tjek efter min BFO har jeg følt mig i trygge hænder. Skulle jeg gøre det om ,så ville jeg vælge Javed igen. Han er utrolig god til at forstå ens ønsker og forklare de muligheder der er. Jeg fik en BFO med preservé og resultatet er så naturligt og flot til min krop. Resten af teamet der er imødekommende, hjælpsomme og bare utrolig søde !

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg tilslutter mig koret her: professionelle, kompetente og super imødekommende ansatte, alle anbefalinger herfra

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg har haft den bedste oplevelse på Roskilde Privathospital.
Jeg fik lavet lille brystløft og stor maveplastik. Og selvom jeg lige er blevet opereret, så er jeg SÅ tilfreds med min helt flade og flotte mave ! Og løftede naturlige bryster! Jeg glæder mig til det endelige resultat om et par mdr.
Personalet er simpelthen de bedste og sødeste. Jes var min kirurg, dygtig men også yderst et behageligt og kompetent menneske. Rar og forstående. Af sygeplejerne har jeg haft med Nanna at gøre og Susanne . Susanne passede rigtig godt på mig over aftenen og natten og er så omsorgsfuld og rar. Og Nanna det samme. Chris lægesekretæren er så sød også og altid klar til at hjælpe med diverse spørgsmål. Og sidst men ikke mindst anæstesiteamet som gjorde mig tryg hele vejen igennem. Tak.
Hvis jeg kunne give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.
Tak til jer.

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg blev opereret af Jess i april 25 og mødte alle de 4 beskrevne værdier: Kvalitet, Etik, Engagement og Omhu - jeg selv kunne tilføje respekt , værdighed og faktisk også omsorg både før og efter operationen. Sygeplejerskerne var meget opmærksomme og imødekommende i det døgn jeg havde ophold.
Efter en tid viste en del af mit ar sig at være lidt ujævnt og til kontrol blev jeg tilbudt korrigering uden nogen som helst problem. Det er super at være dygtig og næsten endnu mere super at kunne se noget kunne være lidt bedre - og så bare ordne det. Alt godt at sige herfra

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg kan på det varmeste anbefale Daniel Yadete. En yderst kompetent, empatisk og professionel kirurg. Fra første konsultation følte jeg mig tryg, hørt og professionelt vejledt. Resultatet overgik mine forventninger og fremstår både naturligt og harmonisk⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Et helt igennem fantastisk forløb fra forundersøgelse til min sidste kontrol. Jeg blev opereret af Jes og jeg er SÅ glad for mit resultat. Her vil jeg altid komme tilbage! Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Fik lavet mine bryster og lille maveplastik af Jes i januar, helt uden komplikationer.
Virkelig en god oplevelse, han er simpelt super kompetent og et meget sympatisk menneske.
Det er blevet så pænt og naturligt, helt som jeg håbede på.
Vil anbefale ham til alle jeg kender :).
Udover at han er rigtig dygtig og super rar.
Så er de andre medarbejdere også rigtig søde og imødekommende.
Havde den sødeste og mest omsorgsfulde sygeplejerske, da jeg vågnede fra operationen
Kæmpe tak for jer

Besvarelse fra Roskilde Privathospital
Jeg vil give min varmeste anbefaling af Roskilde privathospital.
Jeg var til forundersøgelse tilbage i juli 25, og kom ind til Daniel. Han var virkelig god til at lytte men også vejlede mig ud fra mine ønsker. Jeg endte med at vælge noget andet end jeg havde troet, ud fra Daniels vejledning.
Jeg blev opereret i december 25 og havde en fantastisk oplevelse. Jeg følte mig taget godt af, da jeg var nervøs fordi det var min første gang i fuld narkose. Og jeg følte mig hurtigt frisk igen til at tage hjem igen.
Jeg er SÅ glad for resultatet som er symetrisk, og naturligt som var de to ting jeg lagde mest vægt på.
Jeg vil klart anbefale Roskilde privathospital og Daniel til alle der overvejer BFO og brystløft.