Rosenkjær VVS

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jesper skal man vist passe på

Jesper skal man vist passe på. Hans evner til at give en pris forud for arbejdet rækker ikke til troværdighed. Jesper oplyser, at det ikke vil overstige 10.000kr. Da regningen kommer er den over 14.000kr. Iøvrigt kræver Jesper over 3.800kr for en cirkulationspumpe, som på nettet kan købes til 2000kr. Jespers svend koster som en ingeniør: over 750kr pr time. Arbejdet er fint udført. Men Jespers troværdighed er lig nul. Bed ALTID om skriftligt tilbud fra Jesper eller find en anden.

12. marts 2023
Rosenkjær VVS-logo

Besvarelse fra Rosenkjær VVS

Kære Finn
Jeg er meget ked af at høre du har haft en dårlig oplevelse med vores firma og min troværdighed. Faktisk troede jeg at vi løste opgaven på en meget hurtig og effektiv måde, da jeg aflyste 2 andre kunder den dag for at komme til dig.
Det jeg sagde den dag, og efterfølgende har jeg skrevet til dig 3 gange i en mail; Jeg har meget svært ved at sige hvad det helt præcis kommer til at koste, da jeg ikke kender det fulde omfang, før vi får det skilt ad, men et godt bud er ca. 10.000 kr. hvortil du bekræftede at jeg på ingen måder blev hængt op på prisen, da det bare skulle virke.
Jeg har hverken overfor dig eller andre, nogen sinde nægtet at lave et fast tilbud, du skule blot have bedt om det.
Mht. pris på en svend, så er det altså det en svend koster, hvis det skal være en der ved hvordan tingene skal løses. Du kan så til gengæld glæde dig over at du ikke blev faktureret for det overarbejde han havde hos dig, for at du kunne få varme på.
I forhold til prisen på materialer, så er det jo indlysende at en Webbutik ikke kan sammenlignes med en serviceforretning, hvor vi kommer med alle materialerne til dig, har alt, og mere til, med for at løse opgaven.
Mest af alt er jeg ked af at du ikke svarer på telefon og mail, så vi kan løse tingene på en ordentlig måde.

Tak for den fine anmeldelse, vil du så også ikke ulejlige dig med at betale regningen?

God oplevelse

God oplevelse. Ringede og spurgte til ca.-prisen på en opgave, og regningen lød på næsten samme beløb som oplyst.
Der kom en rigtig rar og dygtig mand og udførte opgaven - 5 stjerner til ham også.
Jesper - vi kommer igen.

19. november 2021

Ringer kl 700 om morgen med et pillefyr…

Ringer kl 700 om morgen med et pillefyr der er gået død,han lover at komme kl 1200.. jeg ringer igen kl 1500 og spørger hvornår han kommer, hvor til han svare, at det havde han sørme glemt, men nu var det jo weekend, så det kunne han ikke gøre noget ved.
Meget uprofessionel ...og ligeglad...

23. marts 2018

Rosenkjaer-vvs. Dobler op på regningen næsten 100% overtakst oven i den aftalte pris..

Kan absolut ikke anbefale dette VVS firma Rosenkjær-vvs.
fik en aftalt pris på mellem 5000-6000kr for vvs arbejde.
Men da regningen kom var den så lige skruet op på 11000kr. :(
Næsten 100% oven i den aftalte pris dette er bare ikke i orden.
Så jeg vil lige dele denne oplevelse med jeg andre så i ikke kommer i samme situation og kan vælge et andet VVS firma til jeres opgaver hvilket jeg gør næste gang..

18. marts 2014