1. Spiritusforretning
  2. Vinhandel

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Danmarks største hjemmeside udelukkende med fokus på spiritussen rom. Du får anmeldeser af over 160 forskellige flasker, som bliver vurderet fra 1-100 points.

3,3

Middel

Digital Romsmagning via Sweetdeal

Købte 2 dealbeviser til Digital Romsmagning til Romhatten, via Sweetdeal.
Jeg modtog en pakke hvor der der lå 12 rom hældt på små plastikflasker løst nede i. De var uden markater ud over de klistermærker der var sat på hvor der var skrevet numre på med kuglepind. Mærkerne var røget af over halvdelen af flaskerne så man ikke kunne se hvad der var hvad. De var fedtede fra rommen var blevet hældt op man kunne se at det var rendt ned af! Virkelig en dårlig oplevelse! Det skulle have været en gave - men det er simpelthen for pinligt at give væk! Og så skulle det endda angiveligt have en værdi af 700kr! Jeg er glad for jeg ikke betamte fuld pris!

2. juni 2020

Mads er en ægte "Rom-nørd"!

Mads er en ægte "Rom-nørd"! Han er så dybt passioneret og formår at sammensætte et godt program, krydret med facts og historier omkring rommen og dens ophav.

Man kan desuden stole på, at alt hvad han serverer, har han selv smagt, flere gange.

Så man går ikke galt i byen, ved at booke Mads!

15. juli 2019

Skarp foredrag og viden

Mads er super skarp på alt omkring rom. Det er en fornøjelse af høre på ham fortælle, hvor jeg nu har været deltager på flere af hans romsmagninger. Kan kun anbefale!

16. oktober 2017

Er dette din virksomhed?