Onze zoon in een trouwpak. Dat is een bijzonder moment en dan wil je dat alles klopt. En dat was deze middag zeker het geval! Super leuk geholpen, door een dame die er kijk op had en meedacht. Maar to... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Chris heeft mij erg goed geholpen. Vriendelijk en deskundig advies voor een mooi trouwpak dat echt bij je past. Je kunt hier slagen voor de hele outfit inclusief nette schoenen en accessoires.
Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft... Se mere
Een warm welkom in prachtige geordende winkel. De keuze is enorm. Twee leuke spontane jonge medewerkers die goed luisteren en daarnaar handelen. Niets is teveel gevraagd. Kleding wordt netjes op maat... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden
Kontaktoplysninger
Winkels in, Tilburg, Haarlem, Rotterdam, Groningen, Enschede, Holland
- 023-5251353
- info@roka.nl
- www.roka.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Supper goed geholpen
Supper goed geholpen! Fijne winkel en personeel bij Roka Tilburg! Ze hebben heel veelverstand van wat ze moeten doen en zo! Ze weten perfect wat bij je staat en wat niet. Is misschien iets duurder dan wat budget was. Maar alles over voor goede kwaliteit en goede hulp! Ik ben ook volledig geslaagd met alles hoef nergens meer naar toe voor eventuele schoenen of zo. Ze hebben alles daar en alles op elkaar afgestemd en bij passend. Als je schoenen daar koopt dan hebben ze uit de zelfde lijn leer ook de riem! Perfect vind ik. Ik zou het ook zeer zeker aanraden! Kan niet wachten tot de grote dag er is!
Een uitstekende 1.5 meter klantbeleving!
Tijdens deze 1.5 meter tijd heeft Roka het uitstekend voor elkaar. Met gepaste maatregelen, toch een respectvolle en uiterst fijne klantbeleving. Men neemt alle tijd voor je, komt met gedegen advies en hier is de klant echt koning. Er is veel mogelijk en alles is aanwezig. Van manchetknopen tot onderbroeken, schoenen, sokken... je bent in een keer klaar. We hebben heerlijk geproost op mijn trouw-outfit. Aan de kleren zal het in ieder geval niet liggen! Dank voor deze uitstekende service!
Had me geen betere verkoopster kunnen…
Had me geen betere verkoopster kunnen wensen super goed geholpen
We zijn heel vriendelijk geholpen.
We zijn heel vriendelijk geholpen.
De verkoopster heeft ons goed advies gegeven. Ik ben zeer tevreden met mij pak.
Uitstekend geholpen
Zeer tevreden
Fijne zaak met werknemers die verstand van het vak hebben. We zijn erg vriendelijk ontvangen en er wordt alles aan gedaan om je aan het juiste pak te helpen.
Andre is een topgozer!
Bruidegom
Zojuist uitstekend geholpen met het uitzoeken van een trouwpak. Ik zag mijn zoon transformeren van een man in een spijkerbroek en sweater naar een bruidegom. Super gedaan!
Fijne begeleiding die uitgebreid de…
Fijne begeleiding die uitgebreid de tijd voor je namen.
Ik ben fantastisch geholpen
Ik ben fantastisch geholpen in de zoektocht naar een trouwpak. Fijne en vriendelijke service.
Erg goed en vriendelijk geholpen!
We werden geholpen door Nicole
We werden geholpen door Nicole, wat een fantastisch mens.
Ze luisterde en observeerde prima en het eerste pak was meteen volledig raak.
Geweldig zo een ervaring, een echte aanrader een heerlijke ochtend wat onze dag van ondertrouw meteen een zeer aparte wending gaf!!
Met veel plezier hier een trouwpak…
Met veel plezier hier een trouwpak gekocht.
Zelfs met alle corona regels in acht te nemen was het een feestje om hier mijn aankoop te mogen doen.
Ging met een tevreden en blij gevoel de winkel uit.
Nu in spanning afwachten bij het passen en afhalen van het pak...
Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies! Ik ben erg goed geholpen en er was volop keuze.
Geweldige dag en werknemer met verstand van zaken 💪
Geweldige dag. En de mevrouw die mij hielp had echt onwijs verstand van zaken want zonder te meten pakte ze een pak en een losse broek die gelijk bijna helemaal goed zat 💪. En deze mevrouw was heel erg vriendelijk
Kindly stuff and good suits…
Kindly stuff and good suits recommendation. That was a great work and also to prevent corona virus.
Nette winkel met vriendelijk personeel
Nette winkel met vriendelijk personeel. Personeel voelt klanten goed aan en weet wanneer humor etc gepast is. Goed geadviseerd en eerlijk advies. Winkel tilburg.
Er werd ruim de tijd genomen en degene…
Er werd ruim de tijd genomen en degene die mij hielp was totaal niet opdringerig. Kon bij twijfel gewoon alles nogmaals passen. Ben uiteindelijk goed geslaagd!
Niet van toepassing
25 februari Trouwpak uitgezocht
Op 25 februari in Tilburg geweest om een trouw pak voor mijn zoon uit te zoeken. Michael heeft ons geholpen. Als je zo toegewijd bent om bezoekers te helpen...was super fijn en heerlijk ontspannen. Hij neemt alle tijd om je een keus te laten maken. Zulk personeel moet je als bedrijf belonen voor hun positieve inzet en klant vriendelijkheid.
Moeder van Davey Graus
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.