ROKA Anmeldelser

3.242
TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onze zoon in een trouwpak. Dat is een bijzonder moment en dan wil je dat alles klopt. En dat was deze middag zeker het geval! Super leuk geholpen, door een dame die er kijk op had en meedacht. Maar to... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Chris heeft mij erg goed geholpen. Vriendelijk en deskundig advies voor een mooi trouwpak dat echt bij je past. Je kunt hier slagen voor de hele outfit inclusief nette schoenen en accessoires.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zaterdag 30 april j.l. Naar Roka Haarlem gegaan, en bijzonder aardig ontvangen door Jolanda en door haar in 1 woord perfect geholpen. We hoefden maar een paar kernwoorden te noemen qua sfeer bruiloft... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een warm welkom in prachtige geordende winkel. De keuze is enorm. Twee leuke spontane jonge medewerkers die goed luisteren en daarnaar handelen. Niets is teveel gevraagd. Kleding wordt netjes op maat... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Herretøjsbutik

Skrevet af virksomheden

Een trouwpak kopen is een bijzondere ervaring, ook al heb je nog zo vaak een pak gekocht. Voor zo'n speciale gelegenheid ga je naar ROKA de vakspecialist waar je de grootste collectie (trouw)pakken en accessoires kan vinden

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(3.242)

62 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gisteren met mijn broer een…

Gisteren met mijn broer een trouwkostuum uitgezocht bij Roka in Enschede. Ontzettend leuk ontvangen door fantastische verkoopster Anneke. Meerdere kostuums gepast, maar uiteindelijk was het eerste kostuum voor mijn broer de mooiste. Wat was hij aan het stralen!!! Het mooie van Roka is dat je volledig afgekleed de zaak kunt verlaten en aan alles is gedacht. Ik zal Roka aan iedereen aanraden. Lekker laagdrempelig, zeer fijn en professioneel personeel en een keuze waar je u tegen zegt. Bedankt voor deze fijne ervaring en veel succes in de toekomst.
Groetjes, Remco Rosink

12. januar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

9+ ervaring met een prachtig pak als resultaat!

Wat een fantastische ervaring! Enorm veel keuze in pakken, gezellig en professioneel personeel die uitgebreid de tijd voor je nemen en die eerlijk aangeven wat je wel staat en wat niet. Na het slagen ook nog een lekkere fles bubbels. Echt een top ervaring en super blij met me trouwpak!

Trouw kostuum

Geweldige zaak met een even zo lieve verkoopster Anneke die mij heeft geholpen aan het mooiste kostuum ooit !!
Ik ben zeer tevreden,ROKA bedankt hiervoor !!

Groeten Paul Rosink.

Erg vriendelijk personeel

Erg vriendelijk personeel. De verkopers hebben echt verstand van hetgeen ze verkopen. Wij hebben er voor de tweede keer gekocht. Vier jaar gelden voor m’n broer en nu voor mezelf. Echt een aanrader.
Een topzaak.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Filiaal Tilburg waardering cijfer 10.

Filiaal Tilburg waardering cijfer 10.
Daniëlle een echte Brabander een dame van goud met een mooi hart recht door zee. Daar kan ik wat mee.

Kwam binnen met een mwa en
En ga naar buiten als de knapste man!

Ze heeft mij in een pak gezet waar ik nooit voor gekozen zou hebben.
Chappeu Daantje😏

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Professionals met inzicht en ervaring!!

Professionals met inzicht en ervaring!!
Prachtige kleding, en veel keuze. Zowel uitvoering als prijs.
En de begeleiding was vakkundig en heel persoonlijk :)
Als ik nog een keer zou trouwen, dan ging ik weer naar Roka :-D

7. januar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nummer 1 voor je trouwpak!

Vriendelijk ontvangen en de service top! Ik ben afgelopen weekend bij de vestiging Rotterdam geweest en ik ben goed geholpen door Carmen! Ik heb een prachtig pak gekozen en nogmaals bedankt.

6. januar 2020
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Mooi pak, maar...

Ik vond dat er niet genoeg openheid over de kosten was. Ze wilde al antwoord of je iets wel of niet wilde zonder een prijs(schatting) te noemen. Mijn tip, ga er met een doel op af. Wat wil je precies en zeker ook wat niet. Uiteindelijk wel een erg mooi pak overgehouden aan mijn bezoek aan Roka wat nog net in mijn budget paste.

6. januar 2020
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De specialist voor trouwpakken!

Veel keuze en aan alle details wordt gedacht. Naast de man zijn voorkeur wordt ook bekeken of er een goede match is met de trouwjurk. Voorafgaand aan de afspraak werd gevraagd de bruid een foto te laten mailen van haar jurk. Er wordt goed de tijd genomen en stapsgewijs gewerkt. De adviezen zijn prettig en alles wordt duidelijk uitgelegd.

4. januar 2020
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Geweldige Service!

Geweldige service en meer dan genoeg keuze aan kostuums en bijbehoren!

De vrouw die ons hielp nam ruim de tijd en gaf ons een heel goed advies waardoor we geslaagd de deur uit gingen! (Marijke)

Ontvangst was een beetje rommelig omdat het vrij druk was en de winkel niet zo groot is.

Advies: De winkel is wel aan een renovatie beurt toe. (Voornamelijk Schilderwerk)

Nogmaals bedankt!!

4. januar 2020
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.