Ekstrem dårlig kundeservice, samt personale der løber fra deres aftaler.
Ekstrem dårlig kundeservice.
Ekstrem dårlig kundeservice.
Jeg havde kontakt med Rønde Sparekasse som potentiel kunde.
Sjældent har jeg mødt så stor mistro ift. økonomi og budget. Desværre blev det ikke serveret som brugbar rådgivning. Derimod fik jeg nogle mærkværdige forklaringer, som virkede utroværdige, da bankens egne tal var direkte forkerte/fejlagtige.
Heldigvis har jeg efterfølgende fundet en bank, der er stik modsat og gerne vil have mig som kunde med udgangspunkt i det budget, jeg selv havde opstillet.
1. Netbank går altid ned omkring d. 1. i hver måned. Er ofte nede i flere timer.
2. Banken kan ikke håndtere privatøkonomi hvor den ene part er freelancer og ikke har et fast beløb der kommer ind præcis 1. hver måned.
3. Overtræk på få hundrede kroner på budgetkonto, udløser en skrivelse fra banksælgeren om at dække ind asap.
4. Banken er meget ufleksibel.
Hvis du ikke har et par millioner på kontoen i forvejen + villa, Volvo og funktionærjob, så bliver man betragtet som B-kunde (selvom man svarer alle forpligtelser til banken)
5. Generelt en utidssvarende og arrogant “kundeservice”, høje gebyrer og renter og en oldnordisk netbank der ofte er nede. En bank af i går.
Vi har nu gennem 10 år haft Rønde og omegns sparekasse, og vi har kun rosende ord om dem.
Jeg/vi har på intet tidspunkt oplevet en arrogance fra nogle i banken.
Jeg kan kun rosende ord om banken.
Vores bankrådgiver er altid hudløs ærlig og bevares man kan få et nej hvis man får forvilde ideer.
Dårlig bank og dårlig service. Jeg er blevet trukket et gebyr på 200 kroner efter et kort jeg ikke havde bedt om at få spærret, blev spærret. Siden er jeg blevet talt ned til af flere jeg har snakket med, min egen rådgiver sagde jeg skulle skifte bank, og andre jeg har talt med har talt grimt. Jeg er blevet trukket et gebyr selvom jeg i forvejen betaler for en service jeg ikke har fået - noget som ikke er min fejl, og de nægter at stå ved det overfor mig, de vil ikke engang tale med mig om det. Har aldrig oplevet så dårlig service og dårlig behandling, der er sket en taktisk fejl som jeg betaler prisen for.
Én stjerne er ALT for meget, men skal jo give en, for at kunne anmelde..
Var sådan set fint tilfreds i starten, da jeg havde min daværende rådgiver, men hun gik desværre på pension og siden da, har det kun været dårlige oplevelser.
Har fået en alt for ung "rådgiver", som faktisk kun burde være praktikant, for han ejer ikke sans for hvad penge og økonomi betyder for folk. Han sidder og tror han er ens mor og nyder, at bestemme hvordan man skal bruge sine penge.
Han tillader sig fx at afvise ens husleje uden at give lyd heromkring, så hvis ikke man selv var gået på netbank, så var det slet ikke blevet opdaget før evt rykker var kommet, samt unødigt gebyr. Og alt det ballade på trods af, at der gik penge ind på kontoen samme dag.
Derudover aner han ikke, hvordan et budget hænger sammen for folk, der er 14 dags lønnet.
Og så kender han ikke reglerne for brug af visakort, grænser osv, for han kunne ikke fortælle mig hvorfor mit kort ikke virkede efter jeg havde købt et bord til 21.000kr, han kunne se i hans system at korte virkede, så det var bare mit problem hvis det ikke gjorde. Hans søde kollega kunne så efter flere dages frustrationer fortælle mig, at det var fordi der var en grænse på 20.000kr om måneden.
Så nej nej nej, til alle der overvejer denne bank, bare lad være! Eller sørg ihvertfald for, at jeres rådgiver ikke bliver Kristian.
Pludselig skulle der betales for netbank. Selv om det var en klar aftale fra start, at det var gratis. Når man så skriver til dem, er der ingen respons
Løgnagtig kommunikation og elendige vilkår
Har været kunde igennem længere tid og oplevet gradvist dårligere og dårligere vilkår. F.eks.indførsel af nogle af DKs vildeste negative renter, som RS valgte at oplyse mig om igennem et arkant besked-system i en erhvervsnetbank, som jeg ikke engang havde fået adgang til. Løsningen: Køb for 20'000 kr hamrende usikre "garantibeviser" og få marginalt bedre vilkår - nej tak.
Derudover er det en fantastisk ubehøvlet kundeservice. Jeg installerede en investeringsapp fra en konkurrent og overførte et beløb til den, med det resultat at Rønde Sparekasse så nægter at "hjælpe med" at sælge mig en deponeringskonto ifm. et hussalg, hvor de endda selv har solgt mig det selvsamme realkreditlån de nu nægter at håndtere afviklingen af. Hvad er vi ude i Rønde Sparekasse - er det gemen afpresning eller er I blevet fisefornærmede?
Ikke just en sympatisk opførsel for et pengeinstitut, der ellers påstår at kunden "er i centrum". Det er tydeligvis 100% løgn - det, der er i centrum er udelukkende hvordan de kan trække pengene op af lommen på dig. Det gælder formentlig de fleste banker, men RS holder sig bestemt ikke tilbage.
Mit bedste råd er at gå i en stor bue udenom denne bank.
Helt generelt kan jeg ikke anbefale den bank.
Der er manglende service, deres måde at tale til kunder er ofte ubehøvlet, og for lige at toppe den, så "glemmer" de lige at fortælle om deres gebyrer.....men hov, hvis du køber et andelsbevis, så slipper du for gebyr.....ja tak, et andelsbevis koster så 2000....
Find dig en anden bank.
Kundeorienteret pengeinstitut med et kompetent og venligt personale i en rar atmosfære, hvor man føler sig velkommen.
Fik aldrig besked om ændringerne vedr. den negative rente på børneopsparingen, det blev jeg først opmærksom på da jeg modtog årsopgørelsen... Så nu er den blevet flyttet til et andet pengeinstitut.
Jeg ved ikke om den er bedre end andre banker og sparekasser, har altid mødt venlig personale i sparekassen.
Ja så ville jeg gerne være det første til at give 5 stjerner.
KH Christen
Flytter til Rønde fra Færøerne, får arbejde og vil gerne have an dansk bankkonto.
Går så ind til Rønde Sparekasse og kommer gennem et kryds afhøring som om jeg var en forbryder. Flere gange og til flere forskelige personer i "Banken" at jeg ønskede at være kunde og have et NemKonto.
Stadig opførte "banken" sig ubehøvlet, snoppet med bl.a. spørsmål om havd fortager jeg mig egentlig i Danmark. Som om jeg var en forbryder
Måtte til sidst rejse mig og gå uden nogen farvel eller andet.
Forringer vilkårene helt uanstændigt og forsøger samtidig at holde på pengene. Fik afvide at der var en gebyr ved at overføre børneopsparinger, men at det normalt var pengeinstituttet der betalte. Det viser sig så at de bare sniger pengene ud fra børnenes konti og ikke engang orienterer modtagende pengeinstitut, som er helt udenforstående omkring sådan et gebyr. Virkelig dårlig kundeservice.
Jeg har gennem mange år indbetalt på 7 børneopsparingskonti i Rønde Sparekasse.
Den 28. april 2020 fremsendte Rønde Sparekasse en mail om, at der den 7. maj 2020 vil blive indført negativ rente på - 0,60 % p.a.
Jeg kontraherer nu med et andet pengeinstitut for overflytning!
Det viser sig hurtigt efter overflytningen, at Rønde Sparekasse har taget sig godt betalt for ulejligheden ved at pålægge et gebyr på Kr. 3.500,00 svarende til 500,00 per konti!
Den 29. april 2020 fik jeg per mail bekræftet at overførslerne var gebyrfrie efter anmodning.
Rønde Sparekasse prøver uretmæssigt at gøre indhug i børneopsparingerne hvis muligt.
Alle kneb gælder åbenbart for Rønde Sparekasse, selv om det er midler, som er bundet i et langt åremål
Ved telefonsamtale den 19.maj 2020 og fremsendelse af dokumentation samme dag blev der stillet krav om tilbageførsel uden ophold!.
For god ordens skyld overførtes Kr. 3.500,00 på det nye pengeinstituts konti den 20.maj 2020.
Jeg kan og vil ikke anbefale Rønde Sparekasse.
Elendig kundeservice
Er hele Danmarks bankvæsen blevet enige om at genindføre "ENEVÆLDEN"
Man kommer med 1.000.000 kr, fordi man har Solgt et gældfri hus, OG får NEJ til at få en konto til disse penge ???, Uanset betingelser !!!
Genindføre kontanterne, så kan bankerne jo se hvad De vil leve af, for så ligger pengene under madrassen !!!
Har pludselig nedsat renten på børneopsparing fra 1,25% til 0,5% og så har de et gebyr på 400kr for at flytte børneopsparingen til et andet pengeinstitut ( Basisbank f.eks. giver 1,50% ). Sådan! Det er bondefangeri.
400kr er langt mere end de påløbne renter på opsparingen og så kan man vælge om man vil tabe penge på at lade opsparingen blive stående eller flytte den. Det er så DERES måde at stjæle penge fra børn.
Hejsa
Før i tiden har jeg været meget tilfreds ved Rønde Sparekasse, men Igennem de sidste par år har jeg i tider og utider mistet penge ved Rønde Sparekasse, disse penge er blevet trukket i udlanske valutaer. Men når jeg så for en gang skyld faktisk brokker mig, da jeg efterhånden blev ret godt træt af at miste penge flere gange årligt, ja så valgte de at give mig en måned til at finde et andet pengeinstitut, fordi at de mener at samarbejdet mellem os ikke kunne fungere længere. Hvilket jo er fedt at få afvide, når man har været kunde hos dem hele ens liv, og det er første gang at man faktisk brokker sig og siger sin mening.
Så et godt råd til folk som er kunder hos Rønde Sparekasse eller folk der overvejer at blive det.
Uanset hvilken situation I står i, hvis I ønsker at fortsætte med at være kunder hos dem, så må I ikke brokke jer, uanset hvor træls en situation I står i eller føler at I bliver behandlet dårligt, for så smider de jer blot ud , giver jer en måned til at finde et nyt sted før de lukker jeres Konti.