Top klantenservice! Bij onze laatste bestelling zat er toevallig een productiefout in, dit werd zonder problemen op een heel vriendelijke en snelle manier opgelost. Heel leuk om te kunnen vertr... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wij, mn dochter en ik, ZZP ers, we maken alleen gordijnen, en verwijzen onze klanten door voor rails naar deze Roedeshop. Onze klanten zijn altijd tevreden, en ook de levering gaat volgens afspra... Se mere
We zijn ontzettend tevreden met de rails die op maat is gebogen voor onze erker! We hadden er eerst één aan huis op maat laten buigen, en dat was zo foeilelijk gedaan dat we toch online zijn gaan zoek... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Top klantenservice!
Top klantenservice!
Heel leuk om te kunnen vertrouwen op een bedrijf dat niet alleen goede producten levert, maar ook (zeer zeldzame) foutjes op een snelle en menselijke manier kan rechtzetten.
Goede service!
Onze klanten zijn altijd tevreden, en ook de levering gaat volgens afspraak!
De bestelling komt ook goed verpakt aan!
Ook zijn ze altijd bereid om mee te denken als er vragen zijn!
Voor ons de beste online !
Robusto rails besteld
Robusto rails besteld. Binnen 24 uur na bestelling al in huis en dat voor lengtes van 375 cm! Compleet geassembleerd en perfect passend. Een kleine beschrijving over hoe te monteren zou wel fijn zijn.
Super bedrijf. TopKwaliteit
Wat een aardige en behulpzame medewerkers.
Geen moeite was teveel. Ze helpen heel goed bij mijn (soms onduidelijke) vragen en wensen.
Echt een topbedrijf. En wat een mooie en goede kwaliteit.
Een echte aanrader!
Dank jullie wel lieve mensen!
Tevreden klant
Ik heb een bestelling gedaan die niet correct is blijkbaar. Telefonisch contact opgenomen. Zeer vriendelijk vrouw die mij zeer goed heeft geholpen. Zeer begripvol en correct. Ik ben hier zeer goed geholpen. Een klant uit België.
Perfect!
Hele mooie roede besteld. Helaas beschadigd door postnl. Dit heeft roedeshop heel netjes opgelost!
Erg goede en snelle adviesservice
Onderdelen bestelling had ik vragen over, email gestuurd, binnen 2 uur werd antwoord gegeven bestelling werd gecorrigeerd en prijs omlaag gebracht en erg snel geleverd. Een service waar je echt blij van wordt!
Keurig verpakt voor transport, snelle levering
Zeer snelle levering, keurig op maat gemaakt!
Het gordijnrail werd keurig verpakt op een houten balk waardoor deze tijdens transport niet kan beschadigen!!!
👍👍
Fantastische service bij Roedeshop!
Fantastische service bij Roedeshop!
Er is volop keuze en wij vonden de bronskleurige gordijnroede met bol aan de uiteinden echt de mooiste. Ook in gordijnstoffen konden we uitgebreid kijken. We kregen snel een duidelijke offerte, inclusief het inmeten en monteren. Alles werd op korte termijn bevestigd en de gordijnen zijn keurig opgehangen.
Wat een verschil: een kleine update met een groots effect — het voelt meteen zoveel warmer in huis. Vriendelijke medewerkers, denken goed mee en hanteren reële prijzen.
Echte aanrader!
Goede kwaliteit rail, snel en goed geleverd.
Ik heb diverse keren rails besteld, wordt altijd netjes en ook nog eens snel geleverd. De kwaliteit is super.
Een zeer tevreden klant.
Totaal niet geruisloos
Totaal niet geruisloos! Alleen maar geklik van de glijders tegen de rails.
Bij minste beweging van het gordijn horen we geklik.
Het lijkt er op dat de rails geen coating heeft. Loopt ook niet soepel bij openen en dichtdoen van de gordijnen, soms zelfs stroef.
Niet bevoordelijk voor de nachtrust. Ik heb hier al eerder contact over opgenomen maar kreeg als anwoord dat ik een lichte slaper ben. Daar moeten we het maar mee doen. Overigens best knap om dit zo op afstand vast te stellen.
Ons hele gezin, fam. en vrienden horen dit overigens.
Mijn oude rails met antieke ronde runnetjes hoorden we nooit, maar liepen vast daarom gekozen voor nieuwe railsen in ons gehele woning en dan ook maar gelijk gekozen voor soepel lopend en geruisloos. Wat nu zeker niet het geval is.
Hoop dat na deze review er toch nog iets aan gedaan wordt.
Voor nu het advies aan u om verder te kijken als je op zoek bent naar een soepele geruisloze gordijnrails voor deslaapkamer.
Levering ging overigens goed, goed stevig verpakt.
Alles compleet en had geen beschadigingen. Ook montage ging makkelijk, mede door het filmpje.
Ik heb een voorbeeld gevraagd en…
Ik heb een voorbeeld gevraagd en gekregen voor een moeilijke installatie van mijn gordijnen. Heb een super design en kwaliteit gekregen. Top voorstel en service.
Top service!!!
3.5 jaar geleden een gordijnrail met motor gekocht. 2 wkn geleden stopte die ermee.
Roedeshop.nl heeft actief meegedacht hoe dit gefixt te krijgen, ook door de fabrikant van de motor erbij te betrekken.
Helaas leverde dit niks op en ondanks dat de garantie verlopen is stuurt Roedeshop.nl me een nieuwe motor, zonder dat ik er om hoefde te vragen. Top service dus!!!
Perfecte rails en perfecte klantenservice
Fantastische klantenservice die ons goed advies heeft gegeven.
Toen er bij het vervoer een rails verbogen was kwam er heel snel een nieuw rails naar ons toe. En ook hier weer super goede service.
De rails is van hele goede kwaliteit en ziet er super mooi uit.
Fijn bedrijf wat meedenkt en z’n afspraken nakomt.
Fijn bedrijf wat meedenkt.
Eerst een elektrische roede besteld voor in de erker. Er waren wat vragen vanuit hun kant of mijn bestelling wel klopte voordat ze aan de slag gingen. Alles bleek te kloppen en de elektrische roede netjes geleverd en op kunnen hangen. Ook met de wifi koppelen wat eenvoudig. Enig puntje is dat er geen beschrijving bijzit waar de losse deeltje thuishoren maar na wat puzzelen is dat ook goedgekomen. We zijn nu een maandje verder en ik heb de rest van de roedes ook vervangen ivm het slechte schuiven van de oude.
Het is een fijn bedrijf wat z’n afspraken nakomt.
Kortom 👍
Voor de tweede keer besteld bij…
Voor de tweede keer besteld bij Roedeshop. Deze keer zelf een foutje gemaakt, direct met ze gebeld en dit werd keurig door Roedeshop opgepakt.
Ik kan dit bedrijf aanbevelen. Prettig contact en het materiaal is gewoon goed en niet duur.
Bestelformulierproblemen
Niets dan lof over de rails, verpakking en verzending maar op het bestellen heb ik toch wel kritiek.
Ik had o.a.twee lange stukken met aan het eind een bocht. Één met aan de linkerzijde en één met aan de rechterzijde een haakse bocht. Pas bij het ophangen bleek dat een van beide de bocht de verkeerde kant op had. Telefonisch werd mij uitgelegd dat ik fout besteld had. In mijn nieuwe appartement bleek ik niet de enige te zijn die dezelfde fout had gemaakt.
Maar het bestelformulier is de oorzaak. Bij de ene bocht noemen ze de basis ( het lange deel) deel A en bij de andere bocht heet het lange deel ineens deel B. Benieuwd of ze bijhouden hoeveel klanten deze vergissing maken.
Transport uiterst netjes verzorgd, mooie rails
Transport uiterst netjes verzorgd, vriendelijke behulpzame chauffeur belt van te voren dat hij eraan komt.
Supergoed verpakt op een dikke houten lat. In mijn eentje de rails opgehangen zonder problemen. Ik ben echt heeel erg tevreden over dit bedrijf.
Prima klantenservice en uitstekende kwaliteit van geleverde materialen
Ik heb gordijnrails besteld voor de erker met een totale lengte van bijna 8 meter met 4 bochten. Geleverd in twee delen. Het pakket is uiterst zorgvuldig ingepakt en verstuurd en heel snel geleverd. De mevrouw van de klantenservice heeft heel goed meegedacht met mijn wensen en alle tijd genomen om advies te geven.
Grote klasse!!
Vouwgordijnsoap
In eerste instantie was het vouwgordijn systeem niet helemaal compleet geleverd. Ik had dit pas ruim een half jaar later in de gaten. Ondanks deze late klacht werd het ontbrekende deel zonder problemen of kosten opgestuurd.
Omdat ik niet zo handig ben heb ik meerdere keren contact gehad met de zeer vriendelijke (èn geduldige!) klantenservice medewerker.
En; hij hangt!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.