3,3

Middel

Et fantastisk sted

Vi havde en fantastisk weekend på Røndegård her midt i april.
Jeg skulle fejre min runde fødselsdag. Værten sørgede for at flaget blev hejst, så det blev rigtigt festligt. Værterne er meget søde hjælpsomme.
Både børn og voksne trivedes i stuerne og i den dejlige have.
Hovedhuset er rummeligt.
Der var også plads til yderligere gæster om lørdagen, og alle gæster var også meget begejstrede.
Det er ikke sidste gang jeg benytter Røndegård.
Stedet kan varmt anbefales

11. april 2026

De er ligeglade med at der står hash…

De er ligeglade med at der står hash sælger uden for din dør midt om natten or larmer, lugter og banker på din dør for at "låne" ting. Desuden mens jeg boede i deres lejlighed låste de sig selv ind mindst 3 gange, gud ved hvor mange gange de har gjort det mens jeg ikke var hjemme. Den ene gang sad jeg på kummen og pludselig stod der en smed i døråbningen og skulle "fixe" et eller andet. Og de beholder selvfølgelig dit depositum plus giver en regning for "rengøring". Der var desuden beskidt da jeg flyttede ind og lejlighed ikke færdiggjort. Jeg tager dem med i retten nu da de fortsat vil have penge bare fordi de er vant til at folk danser efter deres pibe.

17. november 2025

Fraflytning

I forbindelse med fraflytning lavede jeg en super aftale med Kathrine fra Rødgaard Ejendomme, som var super behjælpelig med alt gennem hele processen. 5 stjerner :-)

3. februar 2025

Havde aftalt en fremvisning

Havde aftalt en fremvisning, efter andre ikke ville have en bolig ved Herning. Dialogen var, at vi kunne få lejligheden, og en fremvisning kl. 16 fredag. Vi skulle bekræfte pr. sms elle mail, hvilket vi gjorde og fik en tilbagemelding på aftalen. 4 minutter før kl. 16 bliver vi ringet op- den er afsat til andre der lige har været ude for at se den. Ufattelig dårlig stil - virkelig

5. juli 2024

Måtte ikke leje boligen pga indskudslån er søgt ved kommunen og ikke banken.

Jeg fik at vide at jeg ikke måtte leje en lejlighed i silkeborg fordi jeg skal søge indskudslån af Kommunen.
Skulle jeg låne pengene i min bank så måtte jeg godt leje lejligheden.
Kender ikke til alle regler og denne er en af dem. Jeg syntes det er diskriminerende, jeg er førtidpensionist af en grund og kan ikke arbejde og kan ikke låne 25-30.000 i banken. Føler mig faktisk trådt på.
Må i afvise pp sådan et vag grundlag??

6. februar 2024

Jeg er helt forbavset over at når man…

Jeg er helt forbavset over at når man flytter ind i en lejelighed på Bredhøj i Silkeborg og at der ikke er ny malet, og der efterfølgende skal males, 2 gange efter man er flyttet ind og det stadig ligner noget man selv ku havde gjordt bedre som uerfaren, samlingerne der mødes lignede jeg ved ikke hvad og maler rester og det hele på badeværelset, så når man flytter ud et halv år efter og har lagt 12 tusind i depositum for man kun 2 tusind tilbage, efter jeg har holdt den godt, blandt andet tog de 5 tusind for at få ny malet 32 kvadrat meter lejelighed, simpelthen for ringe! Hold jer væk fra dem!

1. oktober 2023

Jeg vil ingen stjerner give

Jeg vil ingen stjerner give. Hold jer langt væk fra at leje gennem Rødgaard ejendomme.
Jeg er lige fraflyttet en bolig på Fælledvej 1 i Viborg, og bliver nu udsat for billeder som viser en lejlighed der ikke er gjort tilstrækkeligt rent. Billederne er ikke fra min bolig, eller Philip Rødgaard som lavede flyttesyn på min bolig har plantet nogle af de her ting efter jeg har forladt stedet.
Jeg fik desværre skrevet under på fraflytningsrapport uden at læse den igennem. Men jeg har heldigvis video og foto materiale til at bevise deres usandheder i deres billeder.
Hold jer derfor langt væk fra det her udlejningsfirma. De er fløjtende ligeglade med hvordan de vil forsøge at tage dit depositum fra dig.
Det her er mennesker der ikke vil dig noget godt.

12. januar 2023

Useriøst og uprofessionel virksomhed

De skider på boligsøgende, så jeg kan kun forstille mig hvordan de behandler lejere. en boligannonce blev oprettet tirsdag; jeg skrive til dem onsdag; er til fremvisning mandag, hvor jeg får af vide at fremviseren skal tjekke med kontoret for tilgængelighed; tirsdag kl. 05 for jeg en mail om at begge de lejemål jeg fik fremvist er udlejet; ringer til kontoret for at høre om de har tabt sutten; de siger at fremviseren er den der har mest styr på hvad der er ledigt. jeg spørger så til en anden bolig i en anden kommune, hvor jeg får af vide at de vil ringe tilbage, efter de har været i møde, og jeg hører ikke fra dem igen.

21. september 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto