2,0

Under middel

Camping/Parkering

Købte i december 2024 1 camping billet (til vores autocamper €119, troede jeg) og 2 fuld koncert billet ( på hver €239), det viste sig senere, da jeg endelig ved års skifte kom igennem telefonisk til Eventim, ikke at være nok. Problemet var dog at der skulle købes 2 camping billetter og 1 camping pass til camperen, men begge var udsolgt online. Siden og indtil i dag har jeg forgæves forsøgt at tilkøbe disse. Til gengæld købte jeg så, efter via kontakt med både Eventim og selve "Rock Am Ring" for at sikre et "OK" for parkering af en autocamper på optil 3500kg, 2 "Generel camping/parking" billetter for at sikre vores overnatning (2 x €69). Ved ankomst bliver vi sendt rundt i hele området, men der er ingen p-pladser der kan modtage en vogn i campering størrelse...vi sendes videre til 6 forskellige steder for tilsidst, efter 2 timer og 15 minutter at blive fortalt: "der er ingen p-pladser til en bil af jeres størrelse", " i skal bruge en, Carvan camping billet". Herefter måtte vi køre de næsten 1000km tilbage til Danmark. Vi havde begge taget 2 dage fri fra arbejde betalt en del penge for Festival, Camping og Parkerings billetter, som ikke kunne refunderes. Jeg prøver at sælge den på fansale.de og ticketswap, men det er kun "Generel Camping/Parking" billetterne, der er elektroniske, så de andre 3 billetter, med forsikring (€26) og forsendelse (€16), må vi desværre bare sige ikke salgsbare til!
40 års jubilæum = 40 års erfaring..."vor herre bevare os", jeg har aldrig oplevet et mere amatør agtigt arrangeret event og jeg har oplevet rigtig mange, worldwide!
Vi kommer aldrig til at smide så mange penge efter INGENTING igen. Godt råd til andre...besøg i stedet for "Waken Open Air" der tænker jeg ikke du kører 2x1000km forgæves efter at have måtte tage unødigt fri fra arbejde i 2 x 2 dage og oven i købet betale €777 for ingen ting!

5. juni 2025
Vis anmeldelser på alle sprog. (32 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto