Prettig
De mensen die werken bij rocas zijn super aardig en gedreven. Prettig geholpen.
Opleidingsinstituut voor de Pedicure, Medisch Pedicure, Schoonheidsspecialist en Nagelstylist
Roald Amundsenstraat 34, 7825 AT, Emmen, Holland
De mensen die werken bij rocas zijn super aardig en gedreven. Prettig geholpen.
Super tevreden over Rocas.
Tijdens de opleiding veel ondersteuning gehad.
Vooral met het onderdeel AOV .
Ik mocht toen bij andere lessen bij zitten en privé langs komen omdat ik er nog niet uitkwam.
Blij dat ik het heb gehaald maar dat was niet gelukt zonder de hulp van Inge .
Spijt dat ik het stapbudget gebruikt heb voor de opleiding pmu wenkbrauwen bij Rocas. Ik heb een flink bedrag extra moeten betalen omdat de prijs opeens hoger was en in het startpakket zat erg oud of met water verdund pigment van het merk Ecuri Cosmetics. ; na drie behandelingen bleef er bij de modellen nog steeds niets in de huid achter dus moest er nogmaals met de naald in de huid gekrast worden. Ook van het deel van de behandeling wat Inge Wildschut zelf gedaan had bij de modellen bleef niets van het pigment achter na een aantal weken. De opleidingsdagen waren hierdoor snel op en ik was volgens haar verplicht om nog eens een paar honderd euro extra bij te betalen om het af te ronden. Dat vertik ik. Ook zat er weinig structuur in de opleiding; wat de ene dag geleerd werd was tijdens de volgende behandeling opeens helemaal fout wat dan erg onvriendelijk en luid gezegd werd. Op mijn klacht wordt gereageerd met leugens dat ik het pigment gratis gekregen heb terwijl er op de factuur iets anders staat. Ik word nu al maandenlang met allerlei smoesjes aan het lijntje gehouden en ben dus helaas genoodzaakt om dit openbaar te plaatsen.