Suveræn service og stor produktviden.
Robinie træ er et miljørigtigt alternativ til diverse trykimprægnerede og tropiske sorter af tvivlsom herkomst og oprindelse
Søvangen 21, 9500, Hobro, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Suveræn service og stor produktviden.
Super god service og sparring. Til trods for vores lille projekt blev der stillet de rigtige spørgsmål så vi kom derfra med de rigtige varer.
Hurtig ekspeditionstid.
Generelt en rigtig god oplevelse.
Har handlet med skovtrup flere gange både som tømrer på arbejde og privat.
Deres salg og kundeservice er god og de reagerer hurtigt også på besværlige/bøvlede forespørgsler.
Kvaliteten af varerne er generelt rigtig god. Intet af det robinie eller egetømmer jeg har købt har været andet end lovet.
Et troværdig forretning der ikke lover noget de ikke kan holde for at få et salg.
Hurtigt levering. dog ikke leveringsdygtige af robinie pæle inden for de opgivende mål. Jeg bestilte D12-D15 pæle som var omkring d10 i enderne, de var meget små og krogede, normalt kan man forvente at den mindste ende bør overholde de mål man bestiller, men de var langt under mål.
Jeg har fuld respekt for der kan ske fejl, men det har de ikke ville anerkende, deres argument er man måler pælen på midten også håber man på det passer i enderne og henviser til jeg jo bare kunne læse det på deres hjemmeside. Jeg brugte enormt meget tid på at prøve og finde det på deres forskellige rodede hjemmesider uden held.
Det er ærgerligt deres sortering er så dårlig for så handler det meget om hvor heldig man er for at få leveret nogle pæle som kan bruges til et formål hvor de stilles krav til resultatets udsene.
Efter en lang mail korrespondance havde de ingen interesse i ombytte til pæle der overholdte målet de ville kun annullerede ordren og hentede pælene igen. jeg antager derfor ikke de gad og bruge 5 min på at sikre at kvaliteten var i orden for en simpel kunde som mig.
Mit bedste råd vil ud fra min oplevelse med Skovstrup / Robinie.dk være finde en anden virksomhed som er opgaven voksen til at levere træ.
Besøgte firmaet på adressen. Det kan anbefales, hyggeligt sted. Meget svært ikke at købe noget, hvis man er glad for kvalitet i træ. Kraftig kvalitet i alt og miljørigtigt uden kemikalier. Behagelig service og småfejl i tilsendt skrue/møtrik blev udbedret straks. Bestilte loungemøbler, bord og ovale plantekummer og vi er meget tilfreds. Her vil vi handle træ igen.
Respekt!
Efter nedenstående negative anmeldelse har firmaet ændre hele sin hjemmeside og følger nu gældende dk lovgivning.
Dejligt at opleve et firma som seriøst høre efter sine kunder.
Nu vil jeg gerne anbefale firmaet for der er jo så absolut ikke noget glat med produkterne og jeg vil anbefale træet til andres udendørsopgaver.
Mvh Henrik, 17.7.2012
Tidliger anmeldelse:
En af de få gange jeg er virkelig ked af at skrive en dårlig anmeldelse, men da de simpelthen overtræder lovgivningen og efter flere henvendelser nægter at rette ind må jeg både skrive her på trust samt anmelde dem til forbruger ombudsmanden.
Årsagen til at jeg er ked af det er at de faktisk var flinke, og det er nemt at handle med dem, samtidigt er deres produkter kanon kvalitet og jeg vil gerne bruge flere af dem. Kan dog forstille mig de ikke er helt så venlige næste gang jeg er kunde i deres butik.
Deres overtrædelse er lige ud af landevejen, de oplyser konsekvent alle priser uden moms, og oplyser på forsiden at de handler med private. Så siger loven klart og tydeligt at alle priser skal opgives med moms, man kan ikke engang skrive lige bag efter prisen at det er plus moms.
Efter en lang korrospondance - efter jeg opdagede at det jeg købte til 1600 kr pludselig kostede 2000 kr, og jeg havde tilbudt at slå halv skade ved at betale 1800,- var de stadig total afvisende. Både at de var rimelige i at dele forskellen og ved at de heller ikke vil ændre deres prislister.
Så en helt stjerne for deres produkter og så manglede 4 stjerne for deres lovovertrædelse.
Da jeg havde behov for deres produkt har jeg desværre måtte indbetale alle 2000,- men det kan da være jeg får de 400 kr retur når jeg har vundet en sag hos forbrugerombudsmanden.
Trist.

Besvarelse fra Robinie / SkovTrup