Vriendelijk en goede personeel en zeker Leila. Belde op voor een telefoon en ze belde mij binnen 5 minuten terug. Ben er naar toe gegaan en ben zeer goed en vriendelijk geholpen.
Heuvelstraat 48, 5038 AG Tilburg, NL
Virksomheden har svaret
Manager Gijs, heeft maanden lang zijn best gedaan een probleem op te lossen dat was ontstaan bij het afsluiten van mijn kpn abonnement in deze Ritel winkel. Super begaan en vriendelijk heeft hij mij g... Se mere
Virksomheden har svaret
well im pretty sure the real ritel is really good but there was facebook ritel page the was trying to sell a phone with a promotion they tried i payed them half the price but luckily I didnt I called... Se mere
Virksomheden har svaret
We zijn erg tevreden, prima adres, kopen al jaren via deze winkel onze mobiele telefoon, kundig personeel, duidelijke uitleg , geduldig en begrip voor de wat oudere die niet is opgegroeid met alle n... Se mere
Skrevet af virksomheden
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Heuvelstraat 48, 5038 AG, Tilburg, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vriendelijk en goede personeel en zeker Leila.
Belde op voor een telefoon en ze belde mij binnen 5 minuten terug.
Ben er naar toe gegaan en ben zeer goed en vriendelijk geholpen.

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Super aardig personeel! Ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan. Ga zo door toppers!

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Goed advies en zeer klant vriendelijk

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Ik ben inmiddels twee keer bij deze telecomwinkel in Tilburg geweest. De eerste keer, ruim twee jaar geleden, om een abonnement voor mijzelf en mijn dochter af te sluiten. Toen ben ik erg goed geholpen en was ik zeer tevreden.
Nu, twee jaar later, ben ik opnieuw teruggegaan om mijn eigen abonnement te verlengen en daarnaast twee nieuwe af te sluiten. Net als de vorige keer was de service uitstekend: alles werd duidelijk uitgelegd, alle vragen netjes beantwoord en alles werd direct geregeld.
Complimenten aan manager Gijs en ook aan de medewerker die mij heeft geholpen (ik weet zijn naam helaas niet meer, sorry).
Beiden namen uitgebreid de tijd en zorgden voor een fijne ervaring.
Als kers op de taart kreeg ik ook nog een mooie luidspreker cadeau. Bedankt voor de fijne service en tot over twee jaar!

Heel goede service.
Ondanks wat problemen met het betalen met de creditcard, ben ik zeer te spreken over de service die me geboden werd . ook was de aanbieding van mijn nieuwe Galaxy A36 5G eene behoorlijke mee valler. zeker een zaak die ik kan aanraden

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Goede hulp van gijs. Leuke medewerker. Ik kom het liefste als gijs er is.

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Op een fijne manier geholpen,leuke medewerker. Ik ben super tevreden 😊

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Altijd goed en vriendelijk geholpen, kom er al jaren

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Na mijn eerste slechte ervaring met Ritel wil ik toch even een super goede review schrijven voor Team Tilburg !
Vanuit Oosterhout hadden ze me via een internet bestelling een geopende pixel 9 toegestuurd met een kras op de camera.
Na melding wilde ze dit in Tilburg meteen oplossen.
Maar aangezien in met een gebroken voet zit was het moeilijk om in de stad te komen.
Maar eenmaal in de winkel werdt meteen duidelijk dat ze er echt van baalde.
Er werdt meteen een kruk klaar gezet.
En het probleem werdt opgelost een nieuwe telefoon screenprotector en hoesje en ik ging meer dan tevreden de winkel weer uit.
En alleen al door het gevoel dat ze echt service wilde verlenen !
Ik zeg top team Tilburg en bedankt nog voor jullie goede service !
Top super tevreden !
Nogmaals Dank

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Veel geduld van het personeel om alles goed uit te leggen. Je hebt het gevoel dat je de enige klant bent!
Top service.
Kan het iedereen aanraden om daar je telefoon en assessoires te kopen.

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Vandaag uitzonderlijk goed geholpen door Laila. Mijn moeder zocht een nieuwe telefoon en had veel vragen. Laila was erg kundig, vriendelijk en geduldig en heeft ons erg fijn geholpen!

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Personeel is erg aardig en behulpzaam. Wij zijn geholpen door Laila, filiaal Tilburg centrum. Eerlijk, duidelijk en neemt de tijd, top verkoper.

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
De medewerkers zijn allen behulpzaam, competent en attent
Gijs heeft me hoofdzakelijk geholpen en is top in bovenstaande drie

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Jullie zijn een ding vergeten snoertje vergeten die heb niet gehad

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Hele goede service ontvangen door een leuke vrouw!!

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Altijd hebben ze tijd en word je netjes geholpen

Besvarelse fra Ritel - Tilburg
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.