Zeer goede informatie en behulpzaam tot en met. Helemaal geloofwaardig. Maar helaas niet geschikt. Want bij het overbrengen van al die informatie aan de desbetreffende persoon, bleken er toch nog vee... Se mere
Stationsweg 14A, 4561 GB Hulst, NL
Altijd op mijn kennis en kunde afgesteld , ik ben digitaal analfabeet {leeftijd} en de hulp en het geduld met name van de oudere werknemers bij Ritel Hulst is voor mij heel geruststellend. Ze geven mi... Se mere
Geweldige klantenservice, telkens opnieuw geduldig en oplossing gericht, altijd de tijd voor nemen om zeker te zijn dat ook de "gewone burger" alles begrijpt en de beste keuze maakt. En dit al 10 jaa... Se mere
Ze hebben mij gebeld,voor de vraag mijn abonnement te willen verlengen met een eventuele aanbieding die ze dan kunnen aanbieden bij Ritel in Hulst. Heb een ander abonnement zonder nieuwe gsm.
Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.
Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!
Stationsweg 14A, 4561 GB, Hulst, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Ik was op zoek naar een gsm voor mijn vrouw. Haar A52S heeft momenteel problemen met bluetooth. Ik werd benaderd door de verkoper en hij adviseerde een A56 wat de opvolger zou zijn van dit toestel. Op zich allemaal prima maar tot het op prijs aankwam. Op de website van Ritel zelf stond dit toestel voor €299,- maar de verkoper vroeg €349,-. Hij vertelde ons dat hij voor €299,- het toestel inkocht en dit toestel niet voor deze prijs kon leveren. Wel kon hij nog iets aan de prijs doen wanneer hij e.e.a. moest overzetten of er accessoires bij werden gekocht. Ik vertelde de verkoper dat we alleen een toestel nodig hadden. De verkoper zei 'dan kan ik niets voor jullie betekenen'. 'Goed, dan zien we af van de koop zeiden we'. Wij vonden het immers niet eerlijk wanneer online iets voor €299,- wordt aangeboden en men er in de winkel €50,- meer voor vraagt. Onderweg naar de uitgang werd ons nog nageroepen: "Weer jammer voor de lokale ondernemer!!" Toen wist ik dat ik hier nooit meer moest zijn. Wat een arrogante en brutale verkoper! Wij kopen altijd lokaal maar ons laten afzetten kan ik overal. Ik koop het toestel wel bij een ander!

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Heb een ander abonnement zonder nieuwe gsm.

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Hulp bij abonnementen en aanschaf telefoon was dik in orde. Werknemers zijn vriendelijk en behulpzaam. Er wordt de tijd voor je genomen en alles wordt duidelijk uitgelegd.

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Het was een super service ,neetjes alles uitgelegd en zeer klantvriendelijk

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Eerlijk advies, alles heel snel geregeld. Er wordt tijd voor je vrij gemaakt.

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Goede service gekregen van werknemer Vincent,

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Goede service. Staan je steeds vriendelijk te woord. En helpen je zeer goed

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Ik weet niet of ik door titel hulst ben benaderd of door ritel nederland titel Huls ben ik tevreden over

Besvarelse fra Ritel - Hulst
Je kun bij hun altijd terecht met je problemen ze helpen je altijd.

Geen negatieve ervaringen gehad
Gekregen waar ik om gevraagd hebt
Dus zeer positief