Købte en smagspakke med lysristede bønner og ærligt, så er alle tre bønner helt fantastiske. Jeg bestilte fredag morgen og fredag aften, samme dag, modtog jeg pakken med bønner som alle var nyriste... Se mere
Har købt både kaffe og en ECM maskine hos Risteriet. Kaffen sidder lige i skabet for mine foretrukne ristningsgrader og købet af kaffemaskine var en enestående oplevelse, hvor jeg på et passende tekni... Se mere
Jeg har nu prøvet flere forskellige mikroristerier, en hel del faktisk! Nu har jeg ENDELIG fundet kaffen jeg elsker - UNO er navnet, og hvor smager den dog himmelsk! Ikke for kraftig, ikke for... Se mere
Jeg har haft abonnement hos Risteriet i mere end et år nu, og det føles dejligt ubesværligt og nemt. Der er flere forskellige bønner og ristninger, og en smagekasse kan sikkert hjælpe med at spore... Se mere
- nr. 7 af de 9 bedste virksomheder i Kafferisteri
- nr. 8 af de 9 bedste virksomheder i Leverandør af kaffemaskiner
- nr. 3 af de 3 bedste virksomheder i Kaffebar
- nr. 14 af de 20 bedste virksomheder i Kaffebutik
- nr. 1 af de 2 bedste virksomheder i Kaffeautomat
- nr. 5 af de 6 bedste virksomheder i Kaffegrossist
Om Risteriet
Kaffebar & Kaffefabrik
I dag har vi stadig en kaffebar på Halmtorvet i København og vores kafferisteri er i Glostrup. Vi driver selvfølgelig webshoppen her på Risteriet.dk og vores kaffebønner kan også handles via begge INCO afdelinger og fra online supermarkedet nemlig.com.
Kaffebønner 24/7
Sidst men ikke mindst har vi vores kaffebønne automat Unomaten der er åben 24/7 der står på bagsiden af vores Fabrik i Glostrup. Her kan du altid afhente nyristet kaffe, også uden for åbningstid
Fri fragt ved køb over 395 kr
Vi sender samme dag med BURD
Farverland 9, 2600, Glostrup, Danmark
- kaffe@risteriet.dk
- www.risteriet.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Danmarks bedste kaffehus
Det er virkelig nemt at handle
Det er virkelig nemt at handle, samt ikke mindst muligheden for levering med BURD, der bare har virket perfekt.
Meget hurtig ekspedition og levering
Meget hurtig ekspedition og levering. Positiv oplevelse!
Fantastisk kaffe leveret til døren hver…
Fantastisk kaffe leveret til døren hver 14 dag. Whats not to like.
Godt udvalg og god service
Godt udvalg af friskristet kaffe og tilbehør, hurtig levering og god kundeservice.
Der var en lille fejl i min ordre som de lynhurtigt rettede op på og jeg fik leveret det jeg havde bestilt kort tid efter, ingen bøvl eller sure miner.
Ny ristet kaffe
Ny ristet kaffe, som lovet. Virkelig en anden smagsoplevelse, når man er vant til supermarked bønner…
Jeres nye koffeinfri kaffe fra…
Jeres nye koffeinfri kaffe fra Brasilien er i verdensklasse!!
Den bliver I nød til at have på jeres faste sortiment..
Da jeg skulle have fyldt mit kaffe lager op, bemærkede jeg at prisen var steget..
MEN for silan den er god..
Super kaffe og nem levering
Super kaffe og nem levering
Har efterhånden handlet mange gange og de har aldrig skuffet.
Der blev reklameret med levering til 4…
Der blev reklameret med levering til 4 kr og længere fremme i processen opdager man så at ikke er levering men afhentning i butik og at faktisk levering koster 50kr hvor andre tager 39kr. Det er vildledende information.

Besvarelse fra Risteriet
God kaffe og god kundeservice
God kaffe til (kvaliteten taget i betragtning) rimelige priser. Desuden rigtig god kundeservice. Jeg er kaffeabonnemment gennem min arbejdsplads og har fået leveret kaffe i et par år efterhånden, og det er både fleksibelt og nemt at have med at gøre.
Den dejligste kaffe 😍
God kaffe, rimelig pris, fantastisk service
Har Espressobønne-abonnement og det spiller bare. Dejligt fleksibelt at ændre dato/hyppighed.
Især vil jeg gerne fremhæve at servicen på email (og telefon) er hurtig, personlig, og venlig.
Havde købt forkert og havde ingen…
Havde købt forkert og havde ingen problemer med at ombytte.
Bedste blanding og Hurtig levering
Hurtig levering! Og endelig fandt jeg en blanding jeg har ledt over alt efter :-)
Helt nyristet og dejlig kaffe
Helt nyristet og dejlig kaffe - og hurtig levering. Rigtig god kaffe.
Altid en fornøjelse!
Det er altid en fornøjelse at handle hos Risteriet!
Duften af den mest fantastiske kaffe, kan gøre en hver dag bedre! Hurtig levering, fair priser og fantastisk produkt! Jeg vender altid tilbage når posen er ved at være tom!