Unik oplevelse vi boede i skoven nød stilheden fandt svampe som vi tilberedte og spiste i skoven badede i søen løb gennem skoven til sauna Holdt fødselsdag og der blev dækket festligt op med sven... Se mere
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Risskov Bilferie sælger kør selv-ferier til destinationer i Europa og vores kunder skal opleve høj kvalitet til attraktive priser.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Vi får altid hurtig tilbagemelding fra…
Vi får altid hurtig tilbagemelding fra Risskov bilferie, også når overnatningssteder er sløve med svar.
Vi kan godt lide, at personalet tilbyder at finde overnatning, når et sted er booket.
Især en fordel, når man står i udlandet med sin smartphone.
Overnatningsstederne svarer altid til beskrivelse af stedet.
Konen og jeg planlage en tur til…
Konen og jeg planlage en tur til Sverige hvor vi skulle overnatte 5 steder.
Første sted var som forventet, med hensyn til pris osv.
Andet sted stiftgården, vi var de eneste som skulle have mad, kokkens valg som bestod af biksemad, grønsag/kød gryderet og sidste dag lasagne, ikke det bedste, og så ville vi gerne have haft oplyst om at det var et kristen sted.
3 sted havde vi købt som Hotel vetterledden, men det viste sig at være et E4 motel, vi rejse en dag før og tog selv en overnatning på Hasse sjøkanten i jønkøping, super godt.
Sådan kunne jeg blive ved, det var ikke som vi havde håbet på, men det var jo nok som vi havde forventet.
Det var ikke godt , men det var jo heller ikke dårligt, og Sverige er jo smuk natur, så nok godt nok det hele når vi tager prisen med.
Og tænker det nok heller ikke er en måde vi ønsker rejse på fremadrettet.
Ps. er en buffet, ikke hvor man kan tage flere forskellige retter, eller er det bare fordi man selv skal hente maden, så hedder det buffet.?
Fin og hurtig service
Fem stjerner giver jeg fordi det fungerer!
Fem stjerner giver jeg på den antagelse, at kundeservice er noget som fungerer.
Antagelse fordi jeg ikke denne gang, og aldrig tidligere har haft behov for at kontakte kundeservice.
Jeg er dog sikker på at der bag booking hos Risskov forefindes en lige så fremragende kundeservice.
Nemt og billigt at bestille ophold i…
Nemt og billigt at bestille ophold i hele Danmark
Risskov bilferie er første valget når…
Risskov bilferie er første valget når jeg ser på kør selv ferie, overnatning og weekend ophold.
Selvfølgelig er der alternativer, men med risskov bilferie ved jeg det bare fungerer
Oplevelsen vedrørende kontakten med…
Oplevelsen vedrørende kontakten med Risskov Bilferie fungerede perfekt.
Oplevelsen på hotellerne har været forskellig, men det har vi indsendt vort svar på.
Dejligt kroophold.
Det hele var bare i orden.
Bekræftelse på opholdet blev tilsendt en uges tid forinden. Rigtig godt.
Et kroophold på Signesminde Kro som fuldt ud levede op til det som Risskov Rejser havde oplyst.
Det var nemt og jeg fik hurtigt et…
Det var nemt og jeg fik hurtigt et tilbud som jeg ikke kunne sige nej til
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse - både bestillingen og selve ferien. Alt var perfekt. Vi har brugt Risskov Bilferie flere gange og har kun haft gode oplevelser. Kan varmt anbefales.
Alt ok som beskrevet.
Hurtigt og god service👏
Chokerende oplevelse fra Risskov Rejser og Agersø Kro
Vi glædede os til at opleve den danske ø, Agersø. Vi bookede et ophold med to overnatninger på Agersø Kro gennem Risskov Rejser. To overnatninger med morgenmad samt en ‘gastronomisk tre-retters menu’ til 2887 kr. for to personer. Det tilbydes af Risskov Rejser som en ‘eksklusiv pakke’.
Velankommet til øen efter en smuk og kort færgetur, tjekkede vi ind på Agersø Kro. Vi fik værelse 10, som viste sig at være i en udbygning bag hovedbygningen. Vi blev vist til værelset af værtinden. Vi undrede os over at vinduerne stod på vid gab, men forklaringen kom straks dørene blev åbnet. Det stank af kloak i en helt uhørt grad. Vi konfronterede værtinden dette - hun kunne intet lugte og blev ophidset på os, da vi ytrede ønske om et andet værelse. Hun lovede dog at tjekke muligheden her for. 5 minutter senere kom hun og fortalte, at ‘alt er udsolgt’, så vi kan ikke tilbyde et andet værelse, måske i morgen, hvis vi kunne acceptere værelset for en nat.
At vi derudover kan konstatere at døren til badeværelset ikke kunne låses, som skulle deles med et værelse ved siden af (som dog stod tomt - underligt når ‘alt er udsolgt’, kan kun undre. Ydermere er en stikkontakt i 5 cm højde i badeværelset uden dæksel - direkte livsfarligt. I et hjørne i soveværelset er der skimmelsvamp fra gulvet og 20 cm op af væggene. Møbleringen er stærkt forældet. Et sengebord havde så meget støv på mellemhylden at man kunne tegne med fingrene på møblet.
Udendørs stole udenfor værelset fyldt med fuglelort, som gør det umuligt at sidde i stolene. Vort ophold inkluderer en ‘gastronomisk oplevelse i form af en 3-retters menu’. Forretten var en ‘rødbede-carpaccio’ med indtørret rødbede i halvtykke skiver med en lækker gedecreme. Hovedretten var en ‘bagt rødspætte’, som kokken havde glemt at flå, glemt at krydre med salt og peber og som så i øvrigt havde fået for meget i ovnen, så den var blevet tør og så i øvrigt overhældt med en besynderlig citron-sauce, som totalt fjernede smagen af fisk, men nuvel, der blev så også serveret små indtørrede bagte kartofler. Til dessert en ‘appelsinkage’, som var fin.
Værtinden fra check-in serverede for os. Hendes vrede blev astronomisk, da vi fortalte, at vi faktisk ikke brød os om fisken. Da hun serverede appelsinkage, meddelte hun, ud af det blå luft, at hun synes, vi skulle forlade kroen, da vi da vidst var svære at stille tilpas. Vi undrede os meget over denne melding, men blev hurtigt enige om, at vort ophold desværre, uanset hvad, ikke ville være andet end en katastrofe med de oplevelser, vi allerede havde fået.
Vi bad værtinden bekræfte, at vi fik vore penge refunderet, hvilket hun bekræftede flere gange. På vejen hjemad tjekkede vi tilgængeligheden for værelser på kroen der rent faktisk var muligt direkte via Agersø Kro’s hjemmeside såvel på vor ankomstdag som til overnatning 2. Vi kan derfor kun ‘undres’ over kroens manglende vilje til at løse problemet - Værtinden var fortørnet over vor kritik, uagtet at vi jo kan se i anmeldelser af kroen, at vi langt fra er de første, der har haft denne dårlige oplevelse med et ildelugtende værelse.
Efter hjemkomst rettede vi en skriftlig henvendelse til Risskov Rejser med henblik på refusion. Afdelingen for Customer Care afviste prompte vort krav med henvisning til, at ‘man sandelig ikke havde kendskab til klager fra andre gæster og at kroen slet ikke kunne genkende vor sags-fremstilling’. Vi er målløse over, at personalet hos Customer Care hos Risskov Rejser overhovedet ikke tager vor henvendelse seriøst - trods at vi dels kan dokumentere vore påstande om værelsets ringe standard og dels via en lyd-fil kan dokumentere, at værtinden på Agersø Kro mundligt bekræfter, at vi vil få refusion via Risskov Rejser. Vi går naturligvis videre med klagen til pakke-rejse-ankenævnet, ligesom vi vil kontakte skrevne medier omkring ovenstående. Vi vil fraråde at købe rejser via Risskov Rejser. At skuffe gæster end at få en samarbejdspartner til at stramme an er ikke seriøst, og bliver ikke bedre af, at Agersø Kro rent faktisk lovede fuld refusion af opholdet - og at kroen jo rent faktisk opfordrede os til at forlade kroen, ergo så har kroen jo ej heller juridisk krav på betaling, al den grund at den bestilte ydelse jo ikke er leveret.
Ligeledes må vi fraråde ophold på Agersø Kro. En nedslidt kro med skimmelsvamp på væggene er en alvorlig ting, men adfærden fra værtinden er helt fuldstændig uacceptabelt som ‘gæst’, uanset om man så bryder sig om kritik eller ej.
Flot tur til Tyrol
Nem og hurtig bestilling. Ringede og bad om forslag til Tyrol. Fik 3 relevante forslag på mail udfra vores oplæg. Bestilling per tlf. Alt gik glat og nemt.
Fint hotel i alperne og med god forplejning. Nem adgang til vandreture i Alperne.
Jeg skulle bestille 3 værelser
Jeg skulle bestille 3 værelser, 1 overnatning i Viborg. Ringet og havde e-mail korrespondance med Risskov. De ville undersøge mulighederne og vende tilbage. Det gjorde de ikke. Måtte selv ringe, for at få at vide at hotelværelserne var udsolgt !!!!
Det var for min svigermors skyld, der er meget hukommelsessvækket. Hun vil gerne opleve Viborg for sidste gang, da hun er født og opvokset der.
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening, når man booker pr telefon. Hjemmesiden er fin, men jeg foretrækker den personlige kontakt
Det fungerer umedbart
Booking
Booking, betaling og gennemførelse af ophold er altid hurtigt og professionelt. Denne var det et skønt ophold på hindsgavl slot med tre retter, kaffe og morgenbuffet.
Ufatteligt nemt at finde et billigt og…
Ufatteligt nemt at finde et billigt og godt ophold.