1. Restauranter og barer

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Landets førende udbyder af den ægte Pizzaovn, Stenovn, Terrakotta ovn og Grill ovn til inde og ude, pizza paletter og alt i tilbehør til den brænde fyrede ovn, ildfast lertøj, ovnfast porcelæn, italienske specialiteter og Logmatic Brændekløver

2,2

Under middel

U proffesionel

Bestilte lervarer som de adverterer med, fik ordre bekræftelse, med meddelelse om at de vil sende mig en besked når varerne blev afsendt. Det skete bare ikke. Ringede dem op, en kedelig samtale med person der virkede bedøvende ligeglad med situationen. Han meddelte at dele sf min ordre havde de ikke, men de kunne måske få fat i dem i løbet sf en oar måneder. Total u profssionel. Jeg slettede ordren

9. juli 2020

Jeg har købt en FV Kit 85 pizzaovn til …

Jeg har købt en FV Kit 85 pizzaovn til et projekt i mit sommerhus.
Jeg ringede ind dagen efter for at sikre at jeg kunne få den leveret i sommerhuset selv om at der ikke var nogen til at tage i mod den, og det var ikke noget problem.
Ud over dette fik jeg en masse gode råd om hvordan jeg skulle gribe det an, hvilket var til stor hjælp da jeg aldrig har prøvet at bygge en pizzaovn før.
Leveringen kom hurtigt og alt var som det skulle være.

24. august 2017

Anbefales uden forbehold

Fornem service, masser af vejledning, forslag til bøger fra andre firmaer, stor samarbejdsvilje og forståelse for, hvorfor modtagelsen af nogle "få" hundrede kilo kræver planlægning hos køberen og derfor kan trække ud.
Firmaet anbefales helt uden forbehold!

28. oktober 2015

øv oplevelse

Min ordre kom ikke som aftalt. Jeg ringer til virksomheden, der kan konstaterer, at de ikke havde sendt den endnu. Jeg står nu uden fødselsdagsgave! Risbrohus var ikke særligt kede af deres fejl og virkede også ligeglade med min situation. "Vi kan da tilbyde og slette din ordre" sagde de: sikke et tilbud og hvilken måde, at rette lidt op på deres fejl. Jeg foreslå at de kunne slette fragtomkostningerne "jo det kan vi da godt sige" kom det kundevenlige svar.

Det er helt i orden, at lave en fejl, det er hvad der sker! Kunne man evt selv som virksomhed forslå en passende kompensation, så det ikke er kunden selv der skal sørge for den del.

Jeg finder lige en anden webshop til mine kommende køb. Tillykke Risbrohus, nu tager jeg til fødselsdag!

25. april 2015

Gode produkter, men bør følge bedre op

Fik leveret et par lerfade som skulle bruges til gave. Ved ordreafgivelse oplyses at "varen er hos dig inden for 2-3 arbejdsdage. Der gik 4 arbejdsdage inden jeg fik besked om at varen var afsendt. Den ankom dog aldrig og da jeg ringede, blev jeg bedt om at vente yderligere et par dage.

Efter 11 arbejdsdage (fra oprindelig bestilling) rykkede jeg igen. Få dage efter konkluderede Risbrohus at forsendelsen måtte være forsvundet hos Post Danmark. De fremsendte nyt sæt som ankom få dage efter.

Jeg mener Risbrohus skulle have været mere engageret og opfølgende i sagen. Det tjener til deres ros at dialogen var venlig og at da de (endeligt) fandt ud af hvad der var galt, reagerede hurtigt.

6. april 2012

Super service!

God og personlig service selv og e mail med mange spørgsmål fra en nybegynder.
Et super skarpt tilbud som jeg ikke kunne sige nej til er bare iorden!

Jeg har stor respekt for en butik der kan anbefale noget de ikke selv sælger (Kogebog)

Min næste ovn kommer også fra Risbrohus!

31. januar 2012

God service og god support

Risbrohus leverer en god service. Jeg bestilte to varer, der dagen efter kunne afhentes på stedet. Dog var der lidt misforståelser om den ene af varerne, men det løstes gennem dialog.
Forinden havde jeg en del korrespondance med Risbrohus vedrørende pizzamel, udstyr og passionen for italiensk mad. Jeg fik flotte og kompetente svar.

18. juli 2010