Ripley's Believe It or Not! Anmeldelser 25

2,4

2,4

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Mit barnebarn og jeg havde glædet os…

Mit barnebarn og jeg havde glædet os til at besøge Ripley´s, men var skuffede. Prisen for udstillingen er slet ikke svarende til, hvad man forventer at opleve. Udstillingen er slidt, der er ikke meget at se, og hele den første del virker rodet og ligegyldig.

Jeg besøgte udstillingen første gang, på en anden fysisk placering, for 25 år siden, og her var det langt mere spændende og interessant.

Området med HC Andersens eventur trak dog oplevelsen op fra en til to stjerner.

Samlet set en skuffende oplevelse.

11. april 2026

TURISTFÆLDE!!!

TURISTFÆLDE!!!
+200 kr for at se en bunke antikvarisk bras. Medmindre man læser alle plancher, er man igennem "udstillingen" i løbet at 15-20 minutter.
Hold jer væk, spar jeres penge og brug dem andetsteds med mere kvalitet.

1. oktober 2024

!!!!! BLIV VÆK !!!!! STAY AWAY !!!!!

Meget kedeligt sted utrolig dyrt for hvad du kommer til at se ikke for gangbesværet eller børn og faldet utrolig meget i kvalitet på det sidste 12 år nu det stort set kun billeder på væggen med tekst til og ikke rigtige udstillinger hvis man kunne gi 0 stjerner fik det det BLIV VÆK var afsted med min mor og søn

16. juli 2024

Trænger til en kærlig hånd

Jeg var her som barn og husker det som værende utroligt spændende.
Har lige været der igen og det virker desværre ret slidt og misvedligeholdt.
Tingene er stadig spændende og imponerende, men det kunne klart bruge en kærlig hånd.
Jeg havde købt Copenhagen Discover Card, der dækker flere attraktioner og offentlig transport - så pengene føles ikke spildt.

7. juni 2024

Gammel slidt turistfælde

Ripley's Believe it or not + H.C. Andersen-museet.
IKKE et besøg værd, hold Jer væk. Turistfælde. Kedelige gamle forældede ting (ikke på den gode måde). Flere ting er defekte. Stedet er slidt. Der er beskidt (gulvene, støv, tv-skærmene, plastik-æggene var direkte ulækre/klistrede). Min mor på 93 var med og går dårligt med rollator. Vi fik ingen oplysninger ved indgange om, at der er ca. 20+3 trapper op (samt det samme ned) derinde. Hun skulle "bæres" op, da hun ikke kan gå på så mange trapper.
H.C. Andersen-udstillingen er blot en masse plancher der fortæller om forfatteren og hans eventyr. Pænt kedeligt. Og mørkt, måske der var slukket for meget af lyset pga elpriserne ?

2. oktober 2022

Spild af penge

Vi bestilte pakken Ripleys believe it or not + HC Andersen. Dybt skuffende især HC Andersen.

Slidt og ikke andet end en pengemaskine.

Følte virkelig at det var spild af penge, og vil derfor ikke anbefale det.
Synes måske også, at man skulle gøre opmærksom på, at der er nogle uhyggelig ting, da det for børn godt kan virke meget skræmmende.

29. juli 2022

Not worth the money

Min 13 årige søn og jeg var i byen sammen for at have en hyggedag. Den afsluttede vi med en tur på Ripley’s
Det var informativt til en vis grad men overhovedet ikke pengene værd. Der var ting der var i stykker og mangelfulde effekter.
Det var slet ikke i nærheden af at være pengene værd.

4. december 2021

The Mystic Exploratorie. En ægte turistfælde.

The Mystic Exploratorie
Et lillebitte sted, det er set på under 15 minutter. Der er stort set intet mystisk - og det handler næsten udelukkende om horror, tortur og indespærring med diverse skrig og støn og dukker, der skal ligne mishandlede mennesker. I disse Coronatider er det mest uhyggelige faktisk, at det er umuligt at holde afstand til andre besøgende i de små snævre og mørke rum.
Gid man kunne give negative stjerner!

31. juli 2020

Uegnet for mindre børn

Vi var afsted 2 voksne og 2 børn på 6 og 7 år. Stedet var drøn kedeligt for os voksne og børnene var bange for de mange mørke rum og høje lyde.
Ekstra udstillingen var aldeles afskyelig. Min datter græd fordi det var så uhyggeligt. Absolut uegnet for små børn. INGEN advarsler om at der vises totur og den glade sælger i døren lod os forstå at ekstra udstillingen var en interaktiv udstilling, hvor børnene kunne lege.

17. oktober 2015

Kedeligt og uegnet for børn

Vi var 2 voksne og 2 børn på 5 og 8 år. Børnene var klart for små til at forstå det meste, og vi voksne kedede os enormt. Udstillingen var gammel og slidt, og der var ingenting gjort for at gøre den interessant eller spændende for hverken børn eller voksne.

Det værste var dog, at den ekstra udstilling, som der blev krævet ekstra penge for, var et rædselskabinet af alle mulige meget uhyggelige ting - folk der blev tortureret, en dukke der sad i en elektrisk stol og så ud som om den blev henrettet. Det hele var lavet som en scene fra en gyserfilm.
Det egner sig absolut ikke til børn under 13 år, og vi blev IKKE fortalt at det var uegnet for børn da vi købte billet.

Ren turistfælde.

26. februar 2015

Musseum for teenagere og andre med humor

Ripleys er efterhånden et musseum der er mest kendt for at være noget for teenagere. Og det er vel også i aldersgruppen 11-16 at man får mest glæde af de sjove ting der er derinde. Helt fint mussem som dog godt kunne være lidt billigere.

9. maj 2012

Uhyggeligt ringe museum

Jeg var med mine børn inde og se Ripley's Believe it or not samt H.C. Andersen-museet. Vi vadede lige igennem uden at blive imponeret eller underholdt. Og det såkaldte H.C. Andersen-museum er blot en række statiske udstillinger med en masse plancher der fortæller om forfatteren og hans eventyr. Jeg tror faktisk, det ville være billigere at tage en tur i Tivoli og få en tur i Den Flyvende Kuffert, og man ville have fået en langt bedre H.C. Andersen-oplevelse.

12. april 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (25 anmeldelser)