Bilal is een ontzettend rustige en geduldige rijinstructeur, waardoor je niet snel gestrest raakt. Hij legt alles duidelijk uit, wat enorm helpt. Ik had jarenlang erge rijangst, maar dankzij Bi... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super tevreden over mijn rijlessen bij Rijschool Abetoy! Ik begon met lessen bij Yasser en ging later verder bij Bilal. Allebei waren ze heel geduldig en zorgden ervoor dat ik me relaxed voelde achter... Se mere
Kan me geen betere rijschool wensen! Binnen een weekje alle lessen en beide examens gedaan (motor) met succes. Yasser is een top instructeur, legt alles heel fijn en duidelijk uit en geeft je ni... Se mere
Na te hebben overgestapt van rijschool gelijk gerustgesteld door Yassir en Bilal. Rijlessen waren leuk met humor, maar ook zeker serieus. Er was een duidelijk streef niveau om het examen te halen. Bil... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Betrouwbare en flexibele auto en motor rijschool in Amsterdam en omstreken
Kontaktoplysninger
Aletta Jacobslaan 3, 1066 BP, Amsterdam, Holland
- 0630131312
- info@rijschoolabetoy.nl
- www.rijschoolabetoy.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super goede rijschool
Super goede rijschool. Yasser is een hele fijne instructeur en een goede leraar. Hij heeft mij vertrouwen gegeven.
Beste rijinstructeur van NL!!!
Beste rijinstructeur van NL!!!
Geslaagd in 1 keer in minder dan 8 lessen per examen.
Zeer geduldige instructeur en laat je niet meer rijden als dat nodig is.
Bespaar GELD en TIJD door hier te lessen.
Geweldige rijschool!
Onlangs voor mij motorrijbewijs gegaan bij deze rijschool. En ik ben enorm tevreden over hoe alles is gegaan. De instructeur was altijd heel duidelijk en kon alles goed en geduldig uitleggen. Ik kreeg erg goede feedback waar ik na het toepassen bij de volgende les meteen vooruitgang kon zien. Door de lessen heen zag ik een stijgende lijn in mij progressie en dit allemaal te danken aan de instructeur die mij ten alle tijden in de goeie richting gestuurd heeft. Hij is iemand die echt ze best doet voor zijn klanten. Overal een top ervaring!!
De beste rijschool die er is!!
De beste rijschool die er is!!
Ik ben Bilal mega dankbaar voor de lessen en het vertrouwen krijgen over de auto.
Echt oprecht alle lessen waren een feestje.
Super bedankt voor alles.
Top ervaring!!
Top ervaring gehad! Yasser Abetoy heeft veel ervaring en weet heel goed over te brengen wat er van je verwacht wordt op de weg. Een instructeur met top tier people skills. Ik raad iedereen in Amsterdam en omstreken hier zijn motorrijbewijs te halen! Thanks Yasser (bijna naamgenoot, haha)
best driving school in Ámsterdam
best driving school in Ámsterdam, really profesionals. and they have English language option beside Dutch. 100% Recommended
In 1 keer geslaagd!!!
Ik zou rijschool Abetoy aan iedereen aanbevelen, Yasser is altijd geduldig en vriendelijk en kan echt goed les geven!
Abetoy is de allerbeste!
Rijschool Abetoy, en Yasser in het bijzonder, is vriendelijk, betrouwbaar, geduldig en beschikt over talent om écht les en uitleg te geven. Ik ben altijd met een heel fijn gevoel de auto in- en uitgestapt en voelde mij altijd heel erg op mijn gemak. Ik raad Rijschool Abetoy absoluut aan aan iedereen die graag een rijbewijs wilt halen!
Rijschool Abetoy is zeker een aanrader
Rijschool Abetoy is zeker een aanrader! Yasser is heel geduldig en geeft goede feedback.
Veel geduld en altijd duidelijk en…
Veel geduld en altijd duidelijk en vriendelijk geweest :)
Geweldige rijschool
Geweldige rijschool. Rijbewijs in één keer gehaald.
het was heel veel leren voor mij omdat…
het was heel veel leren voor mij omdat ik ook mijn auto rijbewijs niet had dus totaal geen weg kennis maar yasser heeft me er door heen gebracht en vandaag ben ik geslaagd en mag ik gaan rijden.
tnx yasser het was me zeker en ervaring.
Snel en in een keer gehaald
Snel en in een keer gehaald! Zeker aan te raden
In 1 Keer!
De les was zo duidelijk en zat zo goed in elkaar, dat ik op het examen niet voor verrassingen kwam te staan!
Goede rijschool met een top rij…
Goede rijschool met een top rij instructeur
Flexibele heel vriendelijk en duidelijk
Legt alles goed en duidelijk uit neemt ook de tijd voor je en ben bij alles in 1 x geslaagd dus een top rijschool
5 lessen gehad met Yasser
5 lessen gehad met Yasser.
Direct geslaagd , wat een beuker 😎😎
Best teacher you can wish for
Best teacher you can wish for! Was done in 2 months.
Beste rijschool van Amsterdam!
Hele fijne goede lessen gehad!