1. Sportsbutik

Danmarks billigst fodtøj til hestefolket

3,4

Middel

Rigtig fin service

Rigtig fin service. Vi fik et par flotte ridestøvler, og de var som lovet. Desværre passede de ikke omkring læggen. vi ringede så til dem og Da vi ikke kunne finde et andet par, fik vi pengene retur.

Ingen sure miner eller noget. Et rigtig fint sted. Håber vi finder et andet par til en anden gang. Rigtig god kundeservice! :)

2. maj 2025

Dårlig kundeservice

De overholder ikke købeloven i forhold til reklamation.
Meget dårlig kundeservice. Aldrig er jeg blevet talt til på så ubehøvlet en måde.
Jeg står stadig med et par ridestøvler der er gået i stykker, som de ikke vil gøre noget ved.
Jeg anbefaler på ingen måde at handle med ridestoevler.dk

27. september 2024

Besvarelse fra Ridestoevler

Jeg er virkelig ked af denne 1 stjernede anmeldelse, jeg kan ikke finde nogen mail fra dig, men kan se du har købt et par ridestøvler til 399,- sidste år, vi prøver virkelig at være billige og fair overfor vores kunder.

Redningsmanden

Jeg skulle til stævne søndag, da mine støvler gik i stykker lørdag eftermiddag. Heldigvis var Michael mega sød og åbnede lageret, så jeg kunne nå at hente nogle nye inden start søndag. Kæmpe tusind tak for at have redet mig fra endnu et gaffatape-mareridt med mine gamle støvler. Købte et par lækre QHP, som sad perfekt.

1. oktober 2023

Besvarelse fra Ridestoevler

Tusinde tak for de pæne ord :-) vi hjælper altid gerne.

God kommunikation

Fremragende service, kvalitetsprodukt og god kommunikation, tak.

8. december 2020

Besvarelse fra Ridestoevler

Tak for de pæne ord :-) Dejligt at kunne hjælpe med støvler til Grønland :-)

Jeg bestilte et par staldstøvler som er…

Jeg bestilte et par staldstøvler som er en 37 men ikke svarende til en 37. Jeg havde endda spurgt, om størrelsen på lige netop disse var normale i størrelsen, hvor svaret var, at de var store i størrelsen. Mega øv, når jeg gav 59kr for porto og jeg så skal betalte returneringen (50kr). Ellers var de ekstremt flotte trods det er 2. Sortering

16. november 2020

Spændende butik

Masser af spændende ting til dig og din hest til gode priser. Hyggelig butik og god betjening. Synes altid jeg kan finde noget der passer til mig og vores store basse af en hest. Synes det er fedt med outlet varer - så er der en mulighed for at finde fede ting til billige penge.

18. oktober 2020

Service i topklasse

Service i topklasse !
Alle slags støvler i god kvalitet og i alle prisklasser, jeg handler ofte hos ridestøvler.dk og er indehaver af intet mindre end 3 par ridestøvler der fra.
Udover det er der hurtig levering.

Fast and polite service

Fast and polite service. My best recommendations.

Butik med gode produkter til absolut fair og overkommelige priser. Der kan du altid gøre en god handel.
Jeg har gennem årene haft flere forskellige ridestøvler derfra. Har aldrig haft problemer af nogen art.
Forsendelse (jeg bor i den anden ende af landet) sker altid super hurtigt.

Butikken får mine bedste anbefalinger.

17. oktober 2020

Rigtig fin butik, godt udvalg

Rigtig god service, dejlig butik og stort udvalg af ridestøvler og andet😃 jeg har købt en del der inde efter hånden, alt fra ridestøvler til underlag! Er super tilfreds med varerne til en god pris😊

Internethandel hos Ridestoevler.dk

Jeg har købt ridestøvler online hos Ridestoevler.dk, hvilket jeg fortryder. Støvlerne ser efter 5 mdr brug, een time om ugen, allerede slidte ud med afskalninger på ydersiden (ikke indersiden, hvilket ellers ville være forklarligt), en defekt lynlås og een af indersålerne helt sammenkrøllet.
Sælger virkede meget tøvende over for at afhjælpe problemet, men tilbød efter flere mails at jeg i givet fald helst skulle komme til butikken i Jylland (vi bor ved Holbæk), og anførte at vi måske brugte støvlerne til andre formål end ridning, at afskalningerne var ligesom ridser i biler som man ikke kan reklamere over, og at lynlåsen i virkeligheden fungerede for godt, når den åbnede sig under ridningen.
Den slags ´service´ er med til at gøre forbrugerne meget skeptiske overfor internet handel og det er i hvert fald sidste gang, jeg køber den slags udstyr andre steder end i en fysisk butik.

8. oktober 2020

Besvarelse fra Ridestoevler

Vi har modtaget den anden reklamation på et par Birgit lange ridestøvler til 1079,95 hvor vi skal forholde os til et billede af støvlen, ud fra billedet ligner det en ridse som kan opstå ved at man rammer barrieren eller en støtte eller noget helt tredje, vi har bedt kunden sende støvlen retur så vi kan se skade, men hun vælger hellere som hun selv siger at brede dårlige anmeldelser af os, man kan ikke gøre alle glade må vi indse, vi gør vort bedste for at hjælpe i det omfang det er rimeligt. Se evt. selv billedet her og bedøm selv. http://ridestoevler.dk/IMG_20201003_140017_resized_20201003_020913744.jpg