Ricemarket Anmeldelser 19

1,9

1,9

Under middel

Andre kiggede også på

Vi har idag prøvet ricemarket for…

Vi har idag prøvet ricemarket for første gang.
Det var efter min mening yderst ringe.
Vi endte med at smide alle tre hovedretter ud og kun spise snacks og forretter.
Smagløst mad og helt udkogt kyllingekød i en sådan grad at det ikke kan tygges men moses med tungen.

14. april 2024

bestilte deres "berømte" Red curry med…

bestilte deres "berømte" Red curry med ris
Total skuffelse for enhver der har været i Asien og spise Red Curry
"dansker" version med ikke ret meget kylling i og kun dansk tilgængelige grøntsager i retten
Ris var udkogte

6. april 2024

Fin forret

Fin forret - friske forårsruller.
Nudelretten var brændt på - og vi fik en ny. Den næste smagte også brændt.
Holder slet ikke standarten.

24. januar 2024

Super dårlig betjening!

Super dårlig betjening!
Havde glædet mig til en tur på Ricemarket, men sikke en skuffelse. Forretterne var rigtig gode, så det startede godt, men derfra gik det ned ad bakke. Hovedretterne var uspiselige. De tørreste asiatiske ribs der findes. Vi ville bestille dessert, men personalet havde så travlt med at komme af med os, så det kunne vi ikke.
Desuden havde personalet så travlt med privat snak, så de havde ikke tid til at betjene os.
Nederen oplevelse og jeg vil fraråde mod at tage på denne restaurant.

18. juni 2023

Bestilte en take-away vegetarret

Bestilte en take-away vegetarret. Da jeg kommer hjem opdager jeg, der er kylling i retten. Jeg ringer til restauranten, de erkender, køkkenet har lavet en fejl, men vil rette op på ved at komme med en ny ret. Til sidst får jeg pengene tilbage og retten ryger i skraldespanden.

1. oktober 2022

Vi var 4 piger der besøgte Ricemarket…

Vi var 4 piger der besøgte Ricemarket d.17/6-22.
Maden var god, men de ville bare gerne af med os - de havde travlt med at tælle kasse og klæde om inden lukketid. Vi fik at vide kl.21 at vi skulle bestille drinks, inden vi var færdige med at spise, da kassen skulle tælles. De kom også med desserten inden vi var færdige med hovedretten.

25. juni 2022

Den værste madoplevelse nogensinde

Vi var to, der besøgte Ricemarket. Det er den dårligste madoplevelse, vi nogensinde har haft.
Vi bestilte kylling med grøntsager og jasminris. Kyllingekødet var hakket til ukendelighed, og kogt så det var helt tørt. Det svømmede i vand med grøntsager som grønne bønner, nogle helt rå, gulerødder, champignon og rød peberfrugt. Retten var helt smagløs, bortset fra en gennemtrængende smag af koriander og kylling, der ikke var frisk, det var tydeligt hengemt kyllingekød, der var blevet brugt. Vi levnede af maden, ikke fordi vi var mætte, men fordi den smagte så dårligt. at vi mistede lysten til at spise den op.
Der var ikke sæbe på dametoilettet.
Det eneste pæne man kan sige om stedet og maden. er, at vi trods alt ikke blev syge.

14. maj 2022

Skuffende oplevelse!

Skuffende oplevelse!
Fik Ricemarket menuen for et år siden, hvor det var en god oplevelse, MEN denne gang ikke godt.

Vi fik igen Ricemarket menuen, 8 små retter, hvoraf de 3 retter var uspiselige, gummiagtige, smagsløs eller decideret en dårlig smag.

Håber virkelig i strammer op og selv smager hvad det er i sender ud, det virker ikke sådan.

9. september 2019

Booking bekræftelser tæller ikke når man møder op

Bookede dining bed 12/02/19 gennem deres hjemmeside, og fik bekræftelse med dertil bookingreference (W65Y61SX) til en reservation tre dage i senere.

Da vi dukker op på dagen findes reservationen ikke, på trods af at jeg kan finde mailen, booking bekræftelse og booking reference. Dette viser jeg gentagende gange til personalet som ingen forståelse har, siger vi kan vente lidt tid og se om et af de mindre borde bliver ledigt, men at vi under ingen omstændigheder kan få et dining bed denne aften. Dette til trods for, at et af dem står ledige hele aftenen.
Dårlig service og simpelthen ikke godt nok, at man ikke kan stole på en reservation.

28. marts 2019

Dårlig oplevelse

Vi havde bestilt en tasting menu og maden blev smidt på bordet med samlebåndsagtig man'er. Man fik klart fornemmelsen af at de skulle have os hurtigt ud igen, ikke særligt hyggeligt. Man sidder meget tæt. Vores kammuslinger var dårlige og lugtede fælt. Min veninde nåede desværre at tage en bid, før de tog den ud og gav os kylling sticks som kompensation. Toilettet var møgbeskidt. Alt i alt en dårlig oplevelse.

30. september 2015

Dårlig oplevelse på Ricemarket

Vores gode veninde er på besøg fra USA og vi valgte at spise frokost på restaurant Ricemarket på Kultorvet. Vi fortalte vores gæst, at Ricemarked var ejet af Henrik Yde som også er ejer af Kiin Kiin der er en af Danmarks Michelin-stjerne restauranter. Så forventningerne var et godt solidt måltid. Men det skulle desværre vise sig at være julens dårligste beslutning. Efter at have ventet på menukortet kom tjeneren som skulle betjente os. Hun talte meget dårlig engelsk, men vi fik dog hakket os igennem bestillingen. Rød karry med ris og kylling, dim sum, og kyllingesticks med peanutbutter sovs. Hertil kildevand og Carlsberg Brown Ale. Vi fik at vide, at det godt kunne tage en 20-25 minutter med Dim Sum, hvorfor forstod vi aldrig. Da tjeneren kom med vores drikkevarer snakkede hun i telefon. Med det klarede hun fint med skulderen til hjælp - en smule upersonligt ville man måske mene. Stearinlysene på bordet var der heller ikke tid til at tænde, med det havde der omvendt heller ikke været tid til på de andre borde.
Carlsberg Brown Ale er formodentlig den bedste øl som er brygget så glæden ved at skulle drikke denne fine bryg var stor. Underligt var den ikke så mørk som som den plejer at være, men det var nok lyset i restauranten......eller mangel på samme. Efter første slurk bredte der sig en grim eftersmag af citron.......meget underligt og det samme skete efterfølgende. Ricemarkeds Brown Ale har efter min bedste overbevisning aldrig haft noget med Carlsberg at gøre uagtet, at det er Carlsbergs mærke som sidder på ølhanen. Uha - det skulle blive en lang frokost. Kyllingen - både den i den røde karry samt den på sticksene smagte som den ufattelige dårlige og meget vandede kylling man får serveret på Jensens Bøfhus. Kyllingekød som man har en fornemmelse er kunstig fremstillet da den slet ikke smager som kødet man får fra en helt normal dansk kylling. Dim Summen kom ikke efter 25 minutter, men sammen med hovedretten hvilket var fint bortset fra, at rejerne nok skulle have været smidt ud et par dage før. Omvendt var de nærmest var klistret til steam-cookeren så de kunne alligevel ikke tages op.
Inden vi begiver os ud i julemyldret igen skal man lige en tur på "det lille hus"........uha det var en grim oplevelse. Magen til uhumsk, beskidt lokum finder man kun på de tarveligste værtshuse. Selv lyset fungerede ikke.
Så alt i alt en rigtig skuffende oplevelse som jeg kan love IKKE vil gentage sig.

Man spørger sig selv hvordan en kendt kok som ejer en af de bedste asiatiske restauranter i verden (Kiin Kiin) kan lægge navn til ejerskabet af en så ringe restaurant. Måske Hr. Yde-Andersen skulle lave en mystic-shopper på Ricemarked og se hvad han lægger navn til.

28. december 2014

Fantastisk mad ... Middelmådig betjening

Spiste fantastisk middag på Ricemarket 31/3. Meget høj kvalitet af tilberedning, råvarer og menu. En god madoplevelse.
Betjeningen var ikke i samme kategori, unge usikre og uerfarne tjenere, der, for fleres vedkommende havde svært ved at rådgive på dansk/engelsk.
Nb. Meget små borde gør det svært at navigere mellem de mange små retter
Men alt i alt gik vi derfra med en rigtig god madoplevelse

1. april 2012

Snavset og dårlig betjening

Jeg gav min datter og svigersøn et gavekort i julegave til Ricemarket. De skulle have haft en romantisk aften i en "spiseseng" som var snavset; der var bl. a. fedtpletter på puderne. Personalet havde meget svært ved at forstå engelsk - dansk kunne de slet ikke forstå. Da de havde spist hovedretten, bad de om menukortet for at bestille dessert. De bestilte dessert og ½ time efter kommer tjeneren og siger "No dessert for you". Nærmere forklaring kunne de desværre ikke få - måske fordi kl. var 21.30 ??? de fandt aldrig ud af det. Så alt i alt en dårlig oplevelse

24. januar 2012

OK, men de glemte tallerkenerne

Jeg har tidligere haft nogle udmærkede oplevelser på Ricemarket, men i går fik vi en lidt skuffende familiemenu. Maden var ok, men ikke så inspirerende som tidligere, og mængden var ikke helt tilstrækkelig, så man endte med at spise sig mæt i ris med sovs. Og uden egentlige tallerkener sad vi og spiste direkte af de forskellige skåle og fade. Først da gæsterne ved siden af, fik samme ret, gik det op for os, at vi skulle have haft tallerkener! Man kan selvfølgelig ikke forvente det vilde i denne restaurant-kategori, men oplevelsen var ikke helt de 660 kr. værd (2 pers. et lille glas vin og en fadøl).

Nu spiste jeg der igen 10/1 2013, og denne gang gik det helt galt med risen. Man skulle ellers tro at lige præcis ris ville være noget, som de kunne finde ud af, men det var en gang udefinerbart udkogt smat, som var helt uspiseligt. Tjeneren vrøvlede om vand og det øverste lag og hvad ved jeg, i stedet for bare at undskylde. Jeg fik en ny portion til sidst, som var fin nok, men nu skulle jeg så fiske alle de smattede klumper op fra hovedretten og over i en anden skål. Jeg kunne muligvis have insisteret på en helt ny ret, men jeg gad ikke spørge/vente. Da der var 40 kr. til overs på gavekortet spørger tjeneren "Do you need it?" well.. egentlig ville jeg ikke give drikkepenge, men jeg orkede bare ikke mere. Tjenerne er måske ubevidst arrogante pga. det dårlige engelske/danske, men det er ikke godt nok. En smule ydmyghed over sådan en gang smat-ris ville have været på sin plads. Bare et enkelt "I am sorry", please...

12. november 2011
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto