Revolut Anmeldelser

454.047

4,7

Franchement, je considère Revolut comme la meilleure banque en ligne au niveau mondial et surtout quand tu pars à l’étranger dans n’importe quel pays du monde. Cette banque offre le meilleur taux de... Se mere

Jeg må ærligt sige, at de fleste danske banker kan lære meget af Revolut og deres app. Et ekstremt højt niveau af sikkerhed, hvilket andre banker utvivlsomt også har, men brugervenligheden er helt i... Se mere

Det er nemt at overføre penge, nemt at handle med BTC, det er en god ting at man får en besked nåe grænsen for kontaktløs betaling er ved at være nået, Og endnu nemmere at spære sit kort og låse det... Se mere

Findes der en bedre bank? Det har jeg ikke set. Bare fordi pengene står på kontoen, får jeg renter. Hver dag. Jeg kan åbne et ubegrænset antal forskellige konti i forskellige valutaer, investere d... Se mere

1. Finansiel institution
  2. Bank

Change the way you money. Revolut is an alternative to the big banks. Think instant spending notifications, built-in budgeting, cryptocurrencies and the ability to spend and transfer money globally with the real exchange rate.

454 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(454.047)

177.839 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

efter jeg ville se noget youtube kom…

efter jeg ville se noget youtube kom jags add og den kom over 40+ gang slette jeg youtube

4. december 2025

Hello.

Thank you for providing feedback regarding the frequency of our ads.

Please note that third-party platforms (such as Google and Meta) use their own algorithms to determine ad delivery. You can manage the visibility of these ads directly within the platform's settings, by using options like "Why am I seeing this ad?" or "I'm not interested" via the menu associated with the ad. Device-specific privacy settings, particularly on iOS, may override advertising exclusions we have set for existing customers. We appreciate your feedback and recommend reviewing your platform settings to better control ad visibility. Since this involves specific platform settings, we recommend adjusting them directly.

elendig leverings evne

tilmeldte mig Revolut den 23/11 2025 og fik at vide mit kort ville være fremme mellem den 4/12 og den 9/12 2025. det svare til at få en pakke hjem fra Kina og det er det jo nok også. i dag den 10/12 er den stadig ikke kommet i morgen skulle jeg bruge kortet. så det har kostet mig 59,99kr som jeg absolut ikke for noget for. det kan undre mig at noget der gerne vil fremstå profesionel er så ringe. så tak for ingen ting. og nej jeg kan ikke bruge funktionen bestil nyt kort til noget

10. december 2025

Hello there!

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your issue with the card delivery.

Thanks to the details you provided, we have located your account and created an in-app conversation for you, so our team can look into this for you.

One of our colleagues will be joining you on the initiated in-app chat to help with this shortly. You can access it by going to profile -> help -> scroll down -> support.

Revolut tilbyder den bank alle dansker…

Revolut tilbyder den bank alle dansker fortjener. Har brugt de sidste 6 måneder via investering og bank i 12 måneder.
Hurtig service, nem investeringsløsning. Med andre ord:Fart! Det går stærkt og tjener mange penge. Hvorfor kræver danske pengeinstitutter beskyttelse(via lov om nem-konto) og ikke bedre service og rimelige forhold? Jeg har kun ros at give Revolut!

7. december 2025

ØvØv

De henvender sig til dig uden du ønsker det, og det er, reelt, ikke muligt at skrive til dem.
En anmeldelse på Trustpilot resulterer i samme type svar, som jeg kan se andre har modtaget "We're sorry to hear that your experience with us has resulted in ...".
Man kan ikke slette en konto uden først at sende dem en selfie af sig selv!!
Bankens registreringsnummer som kan benyttes ved overførsler i Danmark fremgår ikke nogen steder.
Det hele virker temmelig uldent :(

1. december 2025

Hi there!

We're sorry to hear that your experience with us has resulted in such a review.

Based on the information provided in your Trustpilot review, we have flagged this internally and our support team has reached out to you via chat to provide further assistance with this. Please log in to your account, and you will be able to find the chat on the ‘Home’ page and respond to our team when you have a moment.

If you have any further questions or concerns, feel free to redirect it there, as our team will be able to assist you.

Thank you for your understanding.

Jeg kan kun advare om at bruge Revolut…

Jeg kan kun advare om at bruge Revolut hvis du driver et I/S eller Aps selskab. Jeg forsøgte at få oprettet en erhvervskonti i god tid inden jeg lancerede min forretning. Efter 4 uger er det stadig ikke lykkedes..

Revolut bliver ved med at efterspørge dokumentation for forskellige ting uden at henvise til præcis hvad der skal bruges. Jeg har nu brugt 900 kr, en masse arbejdstid og 4 uger på at indsamle alt fra CVR udskriftet til fysiske dokumentar fra Erhvervsstyrelsen og Udenrigsministeriet. Flere gange i processen blev det bekræftet at et pågældende dokument var alt hvad der skulle bruges indtil det lykkedes mig at skaffe det hvorefter beskeden var at de stadig manglede noget andet.

Deres platform er muligvis god hvis alt kører efter bogen. Men hvis der er det mindste i vejen starter et sand mareridt af bureaukrati, manglede support og mystiske godkendelsesprocesser. Jeg fik tilknyttet en "account executive" som tilbød personlig assistance for næsten alt. Men det stod ret hurtigt klart for mig at han ikke var i stand til andet end at skubbe information frem og tilbage - de gange han forsøgte at give reel hjælp var oplysningerne enten ukorrekte eller vildledende. Til sidste stoppede han med at svare på mine henvendelser.

Revolut er en international bank og har svært ved at hjælpe med alt hvad der knytter sig til Danmark. Eksempelvis kan man ikke benytte sig af MitID til verificering hvilket besværliggør alt fra log-in til bekræftelser og procedure. Revolut er onlinebaseret og kan ikke foretage nogen forbi for menneskelig validering af noget som helst. Alligevel beder de om fysiske dokumenter, underskrifter og certificeringer hvilket som bekendt tager mange arbejdsdage at fremskaffe i 2025. Revolut har heller intet kendskab til danske forhold når det kommer til styrelser, CVR-registre, juridiske services osv. Det skal du selv have helt styr på. Jeg rådførte mig undervejs med 2 statslige institutioner og Legaldesk som ikke forstod hvad deres behov for dokumentation bestod i.

Læg dertil at behovet for verificering og godkendelser generelt er helt grotesk. Dobbelt-email hver gang man skal logge ind, konstant behov for selfies til verificering som kun virker hver anden gang og en automatisk oversættelses model der forsøger at hjælpe dig på dansk men som flere gange har kendt mit sprog som værende spansk eller esperanto (selv jeg selv har forslået at vi bare kunne kører på engelsk). Jeg har 3 eksempler på at deres support gav direkte usande oplysninger omkring processen tilsyneladende for at kunne holde fast i en kunde der skulle være smuttet efter et par dage.

Jeg vil anbefale alle selvstændige at oprette deres erhvervskonto hos en danskbaseret bank da det ellers kan ende i sandt bureaukratisk mareridt.

1. december 2025

Hi there.

We’re sorry to hear about your experience with the sign up process and our support.

We have contacted you via Trustpilot to locate your account and look into your experience, but unfortunately we haven’t heard back from you.

To check this further, please reach out to us via our social media (Facebook, Instagram, X) or e-mail us at business@revolut.com.

Svindler

Det er en svær prises at slippe ud af deres klør, skulle betale 75 kroner for ingen ting men kan alligevel ikke slippe af med dem de vil have 150 kroner mere får de ikke har intet fra dem kort eller noget det er svindel

Hello.

We’re really sorry to hear about your dissatisfaction with the plan fees.

Please know, each paid plan comes with a 12-month contract. You can downgrade at any point before the contract is over, but you might have to pay a break fee. You can review all the necessary information here: https://bit.ly/4dfLs9e.

If you have any follow-up questions or concerns, please feel free to raise them via in-app chat and our agents will clarify everything for you. You can access it by going to Profile > Help > Get more help and chat with us.

You can rest assured that our support team works very hard to provide our customers with the best assistance in every scenario.

Thank you for your understanding.

De kan end ikke overføre penge til en…

De kan end ikke overføre penge til en udenlandsk konto uden at miste pengene. Så de trækker pengene men leverer dem ikke videre og siger bare at de er mistet. Det er en dyr måde at opdage at Revolut ikke magter de mest simple bankforretninger.

24. november 2025

Slaveri

Forfærdelig service, de tillader mig ikke at bruge mine penge ordentligt, føles som en slave, der er nødt til at beholde penge uden at have mulighed for at bruge dem ordentligt. Hver gang jeg vil bruge mine penge, kommer de med en fjollet undskyldning om, at de vil beskytte mig og bliver ved med at blokere min overførsel. Hvad beskytter I mig imod? Imod mig selv? Det giver ikke mening, de beder om en masse dokumenter og begrænser kontoen uden en ordentlig forklaring. Den mest forfærdelige bank og service.

Service i verdensklasse

Der var nogle problemer med platformen Revolut X, hvor “Handle” blev deaktiveret efter køb og skabte flere fejl for mig. Men alt blev løst yderst professionelt.

Revolut tog det alvorligt fra første øjeblik og gav mig en service, man slet ikke oplever herhjemme i Danmark. Jeg fik mine 20 dollars tilbage, 157 kr. refunderet, og oveni gav de mig en måned gratis Premium.

Det her er verdensklasse kundeservice: imødekommende, hurtige, søde og ekstremt service-minded.
Det er et niveau, de danske banker slet ikke kan matche.

29. november 2025

Jeg ved ikke hvordan jeg får kontakt…

Jeg ved ikke hvordan jeg får kontakt med jer. Jeg betaler gebyr det gør min søster og svoger ikke

10. november 2025

Hello there!

Thank you for your review. We’re sorry to hear about your issue with the fees.

Thanks to the details provided on Trustpilot, we have located your account and created an in-app conversation for you, so our team can look into this for you.

One of our colleagues will be joining you on the initiated in-app chat to help with this shortly. You can access it by going to profile -> help -> all requests.