Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice, tørt kød i Newyork bowl og tårnhøj pris på en alminelig dåse sodavand. Slet ikke anbefales
Bestilte forkert på deres Webshop.
Jeg skulle bestille til Frederiksbjerg, men kom til at bestille til Valby.
Jeg ringer og annullere ordren, og tænker alt er fint.
Men 10 minutter efter ringer de og siger at det ikke kan lade sig gøre..
Siger tak for extremt dårlig service, og har sendt sagen videre til Forbrugerombudsmanden, så der kommer nok snart noget.
Fortjener ingen stjerner!
Sikke dog en elendig betjening. 22 min efter vi havde bestilt drikkevarer kom der en dårlig udskylning de var løbet tør og skulle skifte anker men de havde de for travlt med at fortælle kunderne. Bad om mine penge igen.
Bestemt ikke et sted der fortjener en chance mere så godt er nogle andre mere kundevenlige steder. Øv
Hey
Jeg var på besøg hos Umami sandwich på frederiksberg og det levede op til alle forventninger. Maden var super lækkert. Kødet fra hotbeef sandwichen var super saftigt. Jeg anbefaler helt klart det her sted :)
UMAMI sandwich valby
Denne ene stjerne giver jeg kun fordi det er et krav for at skrive! Ellers er det naturligvis 0 stjerner herfra! Min mand, jeg og vores søn havde glædet os mega meget til at prøve umami sandwich. Det var godt nok den dårligste madoplevelse ever! Ordren bliver understreget og alligevel er det hele forkert pånær mandens sandwich. Da jeg så langt om længe fik min sandwich var det ikke andet end en omgang slasket og våd sandwich. Somom den havde været i en balje med vand først og derefter kommet ingredienserne i. Det hele røg ud! Det var så første og sidste besøg! I øvrigt var der møg rodet og beskidt og ja toiletterne skal vi slet ikke snakke om… på ingen måder pengene værd.
Simpelthen en vag omgang. En stor pomfrit på størrelse med en dåse cola til 47kr - ej tak. Det er godt nok en ommer.
Deres juice ja hold jer langt væk fra den. Varm, fyldt med frugtkød og knaste lidt. Godt nok ikke lækkert.
Sandwich ja det var sku ikke 103kr værd på Wolt. Altså sikke en kedelig omgang.
Spild af penge, brug dem fornuftigt et andet sted.
Dårligt brød, tørt oksekød, dårlig service og dårlig hygiejne. Kommer aldrig igen!
Kan varmt anbefale Umami - specielt deres sushi, som er eksperimenterende på den gode måde. Mød frem tidligt og nyd en af byens bedste coctkails i baren. 5* herfra!
Hamrende god mad, tilberedt på den bedste måde. Varme roser
Smilende og nærværende velkomst. Imødekommende personale - top professionelt.
I fik omakase menuen, og den overgik enhver forventning. Smagte fantastisk. Vin menuen var mindst lige så god.
Vi kommer igen.
Havde en super dårlig oplevelse for et par uger siden - det tog over en uge at få svar, men ... Det var velformuleret og dokumenteret og chefen havde sat sig ind i problemstillingen - de fik en chance til .. Og både service og madoplevelsen var virkelig i top, er sikker på, de næste gang får topkarakterer ( for jeg kommer helt sikkert igen ) søde tjenere, prof og venlige 👍🏼 sådan!
Det var en langt under middel oplevelse min mand og jeg havde, da vi spiste på Restaurant Umami i fredags. Vi indtog Umamis 6 retters menu, med tilhørende vin menu: 3 ud af de 6 retter, var ringe. De øvrige 3 retter var ok, men ikke på niveau der svarer til prisen. 1, servering var smuk, fad og uden smag. 4 servering- en sushi anretning, bød på sej kingfish, et andet stykke udelikat fisk, samt et par ruller med en usmagelig spicy tunmousse, der ledte tankerne hen på en dårlig K-salat. Jeg efterlod store dele af anretningen. Tjeneren forholdt sig ikke til min melding om at, det nok var den dårligste sushi anretning jeg har fået i mit liv. Desserten var en banal komposition af is på friske efterårsbær, i selskab med en besynderlig pure der ikke gjorde noget godt for hverken is, bær eller samlet indtryk. Restauranten var fyldt op med gæster, men dette til trods, var der halvkoldt og med et lydniveau, så det aldrig blev nemt at læne sig tilbage og slappe af. Med en regning på 2500 kr, for 2, er det forventeligt, at der leveres mad og stemning på højt niveau. Umami minder mest af alt om 'kejserens nye klæder på japansk'.
Vi der der for første og sidste gang i Januar. Jeg havde inviteret min kone derind på hendes fødselsdag og informeret restauranten - ingen reaktion. Vi ankom kolde, da der var frostgrader, men der var ikke ordentligt varmt i rummet, hvor vi sad. Til de priser burde man kan kunne sætte en xtra varmekilde på, men nej...betjeningen var middelmådig, maden var overvejende god, dog fik vi en med krølfedt, hvor fedtsmagen mindede mig om min mors billige, dårlige madlavning fra start 90'erne - og den blev på tungen resten af aftenen. Vi blev budt på vand, der viste sig at koste næsten 100 kr på regningen - jeg spenderede lidt over 2000 kr på det sted og det var det bestemt ikke værd! Har siden besvaret en "hvordan var oplevelsen"-mail fra dem, og skrevet i endnu flere detaljer - ingen reaktion. Vi blev desuden stuvet sammen med flere larmende selskaber - romantisk? Nej! Jeg blev efter 6 mini-retter desuden ikke mæt, men det klarede 7-Elevens babybites...
Drop dem her, mere navn end gennemført. Tag hellere på steder som D'Angleterre, Comwell Helsingør, Den Tatoverede Enke, Brewpub hvor maden ikke har skuffet mig pt, heller ikke med mæthed, og til billigere priser.
Ikke godt nok, Umami, havde forventet bedre...