Strandvejen 10, 4880, Nysted, Danmark

Besvarelse fra Restaurant Ö
Jeg var for nylig gæst hos Restaurant Ö i Nysted.
Vi var fire der fik julemenu, 13 serveringer til 750,-.
Jeg må være ærlig at sige, at denne gang blev vi meget skuffet.
Portionsstørrelserne var til den lille side.
Samt at jeg mener, at hvis man ønsker at servere andelever og man som restaurant selv nævner, at det for nogle deler vandene - så bør der tilbydes et alternativ, når vi er i et prisleje til 750,- menu pris.
Det var en flad fornemmelse, hvor vi forventede mere og højere kvalitet til den pris.

Besvarelse fra Restaurant Ö
Har været der adskillelige gange nu, altid en dejlig atmosfære og fantastisk mad. Uden tvivl en perle og et af de bedste steder at spise på Sydsjælland.

Besvarelse fra Restaurant Ö
På Lolland ligger Nysted, som er en flot gammelt købstad ud til vandet og med hyggelig lystbådehavn.
På havnen ligger hyggelige restaurant Ö, som er en skøn lille perle med en fantastisk gastronomi i form af fastlagt 4 retters menu. Hertil kan købes en spændende og velsmagende vinmenu. En fantastisk oplevelse for måde syns- og smagsoplevelsen. Husk at bestille bord - i god tid ☺️
Top anmeldelser herfra

Besvarelse fra Restaurant Ö
På denne fine restaurant i Nysted, lige ud til vandet, tilbyder værtsparret en unik oplevelse hvad angår mad, æstetik, ro og nydelse.
I forgårs på Ö, skrev de sig ind i vores top to for restaurantbesøg.
Tusind tusind tak for det!
Vi kommer tilbage😀

Fantastisk sted!
Fremragende mad og vin, dejlig stemning, Lea og Søren driver Ö med hjertet!
Lene og Lars

Besvarelse fra Restaurant Ö
Vi var et lille selskab på 8 glade gæster.Rammerne omkring denne restaurant gik lige i hjertet på os. Vi følte os velkommen af ejeren. Fin personlig og nærværende betjening. For ikke at tale om vin og maden som blev serveret med kærlighed og respekt. Synet og smags oplevelser var himmelsk. TAK TAK 💕
Lolland/Falsters bedste spisested🙏

Besvarelse fra Restaurant Ö
Søren og Lea skal have topkarakter. Super god mad og service. Og god stemning i restauranten. Det var en fornøjelse. Og et dejligt sted. kan kun anbefales.

Fremragende mennesker -
Fremragende mad -
Fremragende vin
Alt var i top i en afslappet og venlig atmosfære - go 👍

Besvarelse fra Restaurant Ö
Bare en super oplevelse - dejlig udsigt, uformel atmosfære, hyggelig og engageret betjening og super lækkert mad i fornuftige portioner til rimelige priser! Restaurant Oe er et must, når man besøger Lolland/Falster, men husk at bestille bord i god tid i forvejen. Vores allerbedste anbefaling.
Mvh Tina og Erik Andersen

Besvarelse fra Restaurant Ö
Vi blev modtaget i den lille autentiske restaurant af værten og værtinde, I hyggelige omgivelser med dejlig udsigt ud over havet. Vi fik et dejligt bord og fik serveret laksemad med hjemmelavet peberrods-dressing og en meget lækker couvettesteg mad med hjemmerørt remoulade, og her til økologisk æblejuice fra Guldborgsund
Efter maden fik vi serveret en dejlig kop kaffe og en udsøgt hjemmebagt rabarbertærte med creme fraise naturligvis 38 % ligeledes økologist.
Jeg kan varmt anbefale at dette spisested,selvom det er en længere køretur fra hovedstaden
Store lækre muslinger fra Rømø med grofthakket ingefær, hjemmebagt brød med aioli, dertil en liflig Chablis. Så en skøn tallerken med braiserede svinekæber med rodfrugtmos, råsyltede rødbeder og ristet grønkål, dertil husets rødvin, som var en kraftig Rioja. Desserten bestod af en delikat mørk chokolademousse med karamelliseret hvid chokolade og citronmarengs. Altsammen særdeles veltillavet og venligt serveret i de nyistandsatte hyggelige lokaler mens Duke Ellington og Johnny Hodges tryllede lidt klassisk blues ud gennem højttalerne. Sådan forgylder man en ellers dødsyg tåget vinteraften.