Vi besøgte Restaurant Mundo som et…
Vi besøgte Restaurant Mundo som et selskab på 4 personer og havde ser frem til en god aften. Vi endte med at betale omkring 1.000 kr. pr. person for en 14-retters delemenu samt tilhørende vin- og cocktailmenu.
Det positive:
Selve maden var absolut fantastisk! Hver eneste ret smagte virkelig lækkert, og atmosfæren i restauranten dannede rammen om en rigtig hyggelig aften. Kulinarisk var der intet at sætte en finger på.
Det negative:
Desværre blev den samlede oplevelse trukket ned af serveringens timing. Vi fik serveret vores vin og cocktails mellem mellemret, hovedret og dessert hele 30-45 minutter før maden kom på bordet. Det betød desværre, at glassene var tomme, inden maden overhovedet landede. For ikke at sidde helt uden drikkevarer til de lækre retter, blev vi nødt til at tilkøbe ekstra drikkevarer ved siden af menuen.
En rigtig god madoplevelse, som desværre mistede det sidste stykke op til topkarakteren på grund af dårlig koordination mellem køkken og bar/servering. Maden fortjener 5 stjerner, men på grund af den manglende timing lander vi samlet på 3 ud af 5.