Takker for en god jul til Restaurant Menu'en
Restaurant Menu'en, beliggende på Brigadevej 49, 2300 København, var en skuffende oplevelse. Jeg havde forventet lidt mere og bedre julemad, som bestilte hos dem. På deres hjemmeside stod prisen til kr. 308,- pr. person, og skulle bestilles senest 18. december. Menuen bestod af flæskesteg samt andesteg med det hele, ris a’la mande med kirsebærsauce. Jeg var ikke særligt imponeret over julemaden. Og så var menuen noget skrabet. Men, det er så, hvad det er.
Men, da vores kurer hentede julemaden – efter aftalte ved telefonbestillingen før den. 18. december – var prisen pludselig en anden ved afhentningen den. 24. december. Prisen på Restaurant Menu'ens hjemmeside er kr. 308,- selv efter den 24. december. Der er prisen ikke ændret på datoen den 25. december.
Vi bestilte 3 kuverter julemad ud af huset til en samlet pris á kr. 924,- og i telefonen refererede jeg til prisen kr. 308,- pr. person, hvilket blev bekræftet af kvinden i den anden ende af telefonrøret – hvilket jeg har for vane, så der ikke opstår misforståelser, hvad angår prisen på en vare.
Vores kurer får aftalte penge med kr. 924,- til betaling. Men ved afhentning er der så blevet lagt kr. 40,- oven i prisen. Så nu er prisen kr. 348,- pr. person. Hvilket gjorde, at vores udsendte kurer blev nødt til at lægge kr. 120,- ud, da den samlede pris nu lød på kr. 1.044,- og ikke som oplyst på Restaurant Menu'ens hjemmeside.
Der er helt klart tale om et brudt på købeloven, hvor den fastsatte pris er gældende jf. Markedsføringslovens §§ 5 + 6 - vildledende markedsføring.
Det blev så først og sidste gang, at jeg er kunde hos Restaurant Menu'en pga. den vildledende markedsføring, hvor prisen var en anden end den oplyste pris på hjemmesiden – Screenshot blev taget før bestillingen af julemenuen som dokumentation.
Utilregnelighed lønner sig ikke!