Restaurantlimfjorden Anmeldelser 17

2,8

2,8

Middel

FANTASTISK RESTAURANT

Fantastisk sted personalet var så søde og har aldrig fået så god mad før min mor bruger rolator og de hjalp os bare så meget bestilte kun en dessert men min kæreste fik også bestik så hun kunne smage bestilte kaffe og så syntes de også vi skulle have kage så fantastisk at vi har bestilt bord til påsken til hele familien

15. januar 2026

Vi var 5 personer der bestilte med da…

Vi var 5 personer der bestilte med da maden endelig kom var der en skål der minder om en almindelig dyb tallerken med pomfritter og den når lige en sparsom omgang og vi bestiller flere de kommer ikke så vi rykker 2 gange mere efter dem og da vi er færdig med at spise kommer serveringen og spørger om vi stadigvæk vil have pomfritterne.... der var slet ikke flydt på restauranten .... forstår ikke hvad de have travlt med eller deg var sprog forvirring i køkkenet. .. syntes at det var pengene værd ærlig talt ...for vi betalte fuld pris.... find et andet sted at bruge jeres penge

25. januar 2026

Vi fik 4xburgere og 1x muslinger

Vi fik 4xburgere og 1x muslinger. Som tilbehør, fik vi en ret lille skål pommes tilbehør deling. Vi bestilte flere pommes med det samme, da der slet ikke var nok. Efter ca 15 min spurgte vi, om de snart kom. De var klar om 1 min, fik vi at vide. 10 min senere spurgte vi igen. Hun spurgte om vi stadig ville have dem.. ja, det ville vi gerne. Efter 5 min kom der en lille skål pommes, så vi hver kunne få 5-6 stk. Vi var alle blevet færdige med maden på det tidspunkt.
Super ærgerligt, at mangel på pommes ødelagde oplevelsen på restauranten. Maden var god, men vi kommer nok ikke igen..

25. januar 2026

Havde bestilt bord dagen før med både…

Havde bestilt bord dagen før med både navn og telefonnr. Ved ankomst ingen ledelige borde, men fik dog efter noget tid anvist plads på 4 personers bord, selv om vi blot var 2. Fik dernæst menukort med besked om, at betjeningen straks ville komme tilbage. Der sås almindelig forvirring blandt serveringspersonalet, som tydeligt bar præg af at være ufaglært. Virkede som store skolepiger. Efter at have ventet forgæves i et kvarter for at bestille, forlod vi stedet igen. Kommer næppe tilbage igen

8. juni 2025

En sparende oplevelse

Var hos jer i påsken med mine tre voksne børn - vi fik aften påske buffet. Buffeten var arrangeret så alle i restauranten kun kunne tage fra en side, frem for at gå rundt om den - hvilket betød at der var meget lang kø, som generede alle de gæster, som sad ved borde inde ved buffeten ! Vi stod nærmest i nakken på dem.
Buffeten var skuffende med små skåle og små bakker med indhold, som personalet ikke kunne nå at opfylde. Maden var kold og alt lignede en spareøvelse ud var valget af indhold på buffeten. Selve maden var så trist en oplevelse, at vi taler om det endnu ! Der var kaffe og kage med i prisen, kagestykket var så lille og mindende om en smagsprøve.

29. marts 2024

Uspiselig

Bestilte en bacon chees burger den var uspiselig bøffen var kold, bacon slatten, og bollen var en billig fra netto og osten ikke smeltet ordentlig. ved servering var en steak kniv placeret oven i istedet for en pind som er normalt også her blev man påduttet at skulle have salat bar med. Ville hellere have en god burger fra pølsemanden

7. september 2023

Simpelthen bare en af de hyggeligste…

Simpelthen bare en af de hyggeligste restauranter jeg og min familie har været på. Så lækkert noget mad, med masser af udvalg. Høfligt og imødekommende personale som skabte de bedste rammer for alle gæster. Er en oplevelse smagsmæssigt.

23. juli 2023

Jeg var ude og besøg jeres restaurant…

Jeg var ude og besøg jeres restaurant søndag d. 30 med min familie, og fejre min mors fødselsdag,

Lagde mærke til at de gæster der var, hverken sprittede deres hænder, og både voksne som børn tog maden direkte med deres finger, uden at have sprittede deres hænder af inden.

Meget uhygiejnisk.
Vi betaler, tager der fra, og i løbet af natten bliver vi alle 4 rigtige dårlige, med opkast og diaare,
Jeg ringer til vagtlægen og får afvide det er mad forgiftning,
Vi alle 4 fejlede absolut intet da vi var der.

Ringer dagen efter til restauranten og fortæller hele hændelsen, og det eneste han siger er okay god bedring. Virkelig dårlig service og afslutte en samtale med dette, vi lægger på og det var det.
Slet ikke pengene værd i forhold til at det IKKE er i den billige ende og spise der.

Man kunne have håbet på en lidt mere venlig samtale og forståelse men der var der intet af.

30. april 2023

Total dårlig stil

Total dårlig stil. Bestiller to good to go den 3. December og skal hente min mad mellem 20:30 og 21:00 den 4. December.
15 min. før jeg skal afhente, får jeg en mail om at min bestilling er annulleret pga at der ik var mad nok. Hva f**d*n er det for en gang fis. Mon ik at i skal være sikre på at der er nok, før i benytter jer af to good to go.... det er ganske enkelt at p***e på folk. Men jeg prøver igen en anden gang, så min ven og hans søn kan få noget og spise.

3. december 2022

Fantastisk muslinge-frokost-oplevelse

Det var 3. gang vi kom forbi restauranten siden 2020 ... og også i dag var det en ganske fantastisk oplevelse: vi bestilte 1½ kg dampede muslinger med brød og kryddersmør og en tør hvidvin til ... og det smagte vældig, vældig godt: "spise muslinger og høre englene synge" - ja ... sådan opleves det ... . Og betjeningen var helt i top - en ung mand som viste ærlig interesse i at vi kunne nyde vores frokost og han ville gøre det så godt som muligt for os!! - Alt i alt en vældig god oplevelse ... og vi kommer bestemt igen og igen og igen ... en 4. gang og en 5. gang og ... - så længe muslingerne smager SÅ GODT!!!

6. august 2022

Super dårlig service

Vi ringer og bestiller bord til kl.18 til 9 personer + buffet.
Ingen problemer med det.
Da vi kommer til aftalt tid, kan vi så ikke få buffet, da buffeten er mellem
kl. 12 og 16.
Hvorfor bliver vi ikke gjort opmærksom på det da vi ringer og bestiller.??
Vi klager over det til tjeneren, som jo desværre ikke kan gøre så meget. Chefen gad ikke engang komme ud fra køkkenet og ta skraldet, i stedet for den stakkels tjener.
Da det er vores ældste i familien som inviterer, syntes jeg at det er under alt kritik at vi skal bestille fra kortet, som jo er temmelig meget dyre.

Vi vælger at blive, da der er Skaldyrsfestival i byen og vi er ikke sikre på at kunne få et bord til så mange et andet sted.
Vi Bestiller jo så fra kortet og vi skal alle have sodavand. Der er så bøvl med sodavands -maskinen og de fleste sodavand bliver serveret "flade" de bliver så byttet.
I bestiller farvorit bøffer, med forskellige sovser. De fleste ber om medium stegt. Det kunne de så ikke lige finde ud af.
De blev så serveret gennemstegt.
Vi bad så om nogle nye. Jeg bestilte svampe sovs.
Det var altså temmelig skuffende. Det smagte som en brun sovs med svampe.
Tænk at man ikke behandler sine gæster bedre.
Og selv "facer the music" i stedet for at gemme sig i køkkenet.
Det er i hvert fald sidste gang at vi har været der.

4. juni 2022

Skuffet

Var med min veninde inde og spise hos jer, hvor vi så bestiller en rejecocktail, hvor vi så får af vide efter vi har bestilt, at vi gerne må begynde med salatbaren. Vi er ikke helt med, og går ud fra at vi selv skal lave salaten til vores rejecocktail. Det viser sig, at det ikke var sådan det var. Rejecocktailen bliver serveret for os af tjeneren med sit eget salat, og vi er lidt forvirrede, men det er svært at kommunikere med tjeneren, da hun ikke er fra Danmark. Da vi betaler, ser vi at vi hver har betalt for salatbar, som vi jo ikke har bestilt, og vi går derfor op og spørger chefen om hvorfor vi har betalt for dette, da vi ikke har bestilt det. Han fortæller os at, hvis man bestiller en forret, skal man købe salatbar med til. Ikke nok med at man ikke kunne læse det i menukortet, så fik vi det heller ikke af vide at af tjeneren, da vi bestilte at salatbaren var et tilkøb. Dårlig service.

29. november 2021

Dårlig betjening

Maden var der ikke noget at klage på.
Men betjeningen var ikke tilfredsstillende. De sidste 2 gange, vi har spist der, har vi måtte vente mindst 20 minutter på at der kom en tjener, efter vi var blevet anvist et bord. Hvor vi i den tid, kunne se tjernerne, går og stille glas på plads, fjerne tallerkener på bordene omkring os, uden at der blev lagt mærke til os, selv om vi prøvede at få flere tjenernes opmærksomhed.

1. juli 2019

Kørte direkte fra Viborg til Nykøbing …

Kørte direkte fra Viborg til Nykøbing Mors for at prøve restaurantens søndagsbuffet til kr. 199,- pr. person. Der var alt hvad hjertet begærer, flere slags fisk, flere slags kød (bl.a. kænguru som smagte himmelsk), flere slags kartofler, fri salatbar og softice. Vin til fornuftige priser, et venligt og smilende personale som sørgede for der hele tiden var fyldt op i den skønne buffet, skønt der var næsten fyldt i restauranten. Et sted som vi varme kan anbefale. Mange hilsner fra 3 supertilfredse Viborgensere :-)

31. juli 2017

Super oplevelse . . .

Flot Restaurant, flotte omgivelser, super venligt personale og virkeligt god mad, fik 3 retters menu med hvidløgs bøf i verdensklasse :-)

14. juni 2015

Er dette din virksomhed?