Besøgte H o S i går, til frokost. Vi skulle være der kl 12, lækker mad og gode betjening. Men stort minus at vi 13.50 får kaffen ind og får at vide har vi jo havde 2 timer, og næste hold kom kl 14.... Se mere
Besøgte restaurant HOS i forbindelse med gastroweek Lækker 5 retters menu og den lille vinmenu med 3 glas. Alt i topklasse. Både mad, vin og ikke mindst personalet, som var søde og venlige. Kan hel... Se mere
Endnu engang, fik vi denne sublime oplevelse! Vi fik en meget stor smagsoplevelse med lækkert smørrebrød og ikke mindst den super lækre øllebrød! Hyggelig stemning og en særdels god betjening vartede... Se mere
Jeg var ned hos HOS i fredags sammen med en række venner, hvor den stod på julemenu inklusiv tilhørende vinmenu. Jeg ovenud begejstret for besøget. Specielt deres helleflynder og andebryst sad lige... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
I hjertet af Odense finder du Restaurant HOS - et fristed for lækre smørrebrød, frokostretter såvel som aftenmenuer i uformelle og hyggelige omgivelser.
Danmark
- www.restauranthos.dk
En fantastisk madoplevelse vi fik, med god service.
Vi fik en fantastisk oplevelse på HOS i går, 4 retters menu med udelukkende smagfulde lækre menuer. En hyggelig og varm restaurant med smilende og serviceorienteret personale. Dette sted kan varmt anbefales og den skuffer ikke.
Den service, professionalisme og gode stil I har - er der ekstremt mange café'er og restauranter der kunne lære meget af! Godt gået! :-)
Vi var behørigt imponeret over den meget venlige og flotte service vi fik under vores frokost igår.
Selvom restauranten var meget fyldt, lykkedes det lige at finde et bord til os tre - dejligt! Blev budt velkommen ind gennem lokalet af glade medarbejdere.
Supersød betjening omkring bestillingen og serveringen. Maden var særdeles velsmagende og velkomponeret!
Da vi forlod restauranten igen, hilste 4-5 smilende medarbejdere (som havde travlt med andre opgaver) "tak for besøget" og "god dag" til os, på vejen ud. Mere skal der ikke til...
Løndumping
Hvordan kan de aflønne personale over 18år .med 90kr PR time det er langt under mindstelønnen .støt ikke de løndumping firma.
Har lige spist frokost på H.O.S. i Odense. Hyggelig stemning, super betjening og den skønneste mad. Vi bliver ved med at vende tilbage til dette spisested i Kongensgade. Kan kun anbefales på det varmeste.
Kommer helt sikkert igen
Fantastisk oplevelse. Mine kæreste og jeg var ude og spise på en lørdag aften på Restaurant HOS, og det var så godt. Glad og imødekommende personale med et smil på læben og gode til at sætte en stemning. Super lækkert mad, alt fra forret til desserten og med smagsfuld vin som passede til hele menuen. - Vi kommer helt sikkert igen.
Fem stjerner fra os
Fem stjerner fra os. Det var en rigtig god oplevelse og personalet var meget imødekommende og servicemindede. Det er absolut et sted vi gerne besøger igen og vil anbefale til andre.
Fantastisk mad og serviceminded og…
Fantastisk mad og serviceminded og humoristisk betjening.
'For koldt til at spise ude'
Min kammerat og jeg besøgte restaurant HOS, men det var desværre ikke muligt at få noget at spise, da de mente at det var for koldt til at spise ude, trods vejret var 18 grader og høj sol. Vi måtte altså ikke selv bestemme om vi ville sidde ude. Tabt omsætning, their loss...
Der sad dog et par udenfor og spiste, hvorefter jeg spurgte, hvordan det kunne være at de måtte spise udenfor.
Min kammerat og jeg fik af vide, at de var venner af restauranten, og at de derfor gerne måtte sidde udenfor.
Vi valgte derfor en anden restaurant. Da vi gik tilbage, så vi at restaurant HOS nu serverede udenfor til 4 fulde borde. Hvad det drejede sig om, det aner jeg ikke. Men fuldstændig elendig og urretfærdig service, det skal jeg da love for.
Lækker frokost
Spiste en rigtig god frokost på restaurant HOS i Odense, og fik en skøn hjemmelavet snaps som sidevogn.
Her benytter man friske råvarer, og man har kælet lidt for detaljerne. Alt i alt en virkelig lækker frokost til en overkommelig pris.