Restaurant3760 Anmeldelser 17

3,5

Middel

Katastrofalt ringe.

Katastrofalt ringe.

Bornholms 500g rødspætte var en lille galling, der var skam friteret.

Dårlig vin, dårlig pizza, dårlig steak. Ren turistfælde.

Derudover uduelig service.

Var 0 stjerner muligt havde de fået det.

8. juli 2024

Mega dårlig restaurant.

Mega dårlig restaurant.
Der gik 15 minutter før de gad at betjene en, da de fik vores bestilling glemte de at komme med vores drikkevare. Da de endelig efter meget lang tid kom med maden kommer de med noget forkert og så får man bare beskeden vi kan ikke lave noget andet.. så ingen mad.. bestemt ikke ventetiden vær uden mad… jeg vil bestemt fraråde denne restaurant!!!!

6. juli 2023

Ikke tilfreds

Lang ventetid
Rå bøf, som var bestilt medium.
Vi bestilte to 350g Ribeye… som begge havde tvivlsom størrelse.
Der manglede to delelementer til tilbehøret, som vi ikke fik på tallerkenen, men som fremgik af menukortet.
Vi mener godt at man kan forvente ‘alle ingredienser’ når de koster 325,00 pr stk.
De havde ikke den øl jeg ønskede fra kortet, så måtte vælge en anden.
Min hustru fik en rigtig god Rosé.
Vores dreng var tilfreds med sin pizza, som sagde at den smagte ligesom den vi bestiller hjem fra grillbaren.
Vi nævnte at den skulle være uden oliven, men den blev desværre serveret med oliven…. Det kan jo smutte.
Vi brokkede os ikke på stedet, da det hele så skulle forklares på engelsk… og det magtede vi simpelthen ikke.
Vejret var fantastisk og vi spiste os mætte, i is et andet sted i byen.
Der kommer til at gå noget tid, før vi vender tilbage.

20. juli 2022

Absolut ringe

Ingen forretter, pga. ingen råvarer.
Pizza ja det har vi.
Ingen dessert, det kan kokken desværre heller ikke.
4 ledige borde udenfor og alle borde ledige indenfor, men gentagne gange måtte de stakkels smilende tjenere beklage med alt OPTAGET.
Har aldrig oplevet noget lignende og føler med de smilende tjenere, som absolut har stået for skud. En absolut dårlig men komisk oplevelse.

18. juli 2021

Tør pizza

Vi kom ind og de var meget søde. vi ventede ikke særlig lang tid før vi fik vores mad. vi fik pizzaen og gik glade hjem. Da vi kommer hjem åbnede vi pizzaen og dens udseende var ikke noget at prale af. kæmpe lag ost uden meget tomatsovs. udover det var den også meget tør..
Så lidt af en øv oplevelse:((

19. august 2020

Elendig service

Elendig service!

Vi stod i kø, sammen med 3 andre par, i over 20 minutter, for at bestille 2 pizza til at tage med hjem. Vente tiden kan selvfølgelig accepteres. Dog kommer ingen fra personalet ud og forklare ventetiden, eller fortæller hvor længe der vil gå. Samtlige tjenere går forbi køen af mennesker, uden nogen former for øjenkontakt eller informationer.
Det resulterer i at én i køen, selv må gå ind restauranten for at høre om ventetiden. Vi får af vide der kan gå yderligere 10-20 min, og at de forresten kun har pizza og én slags suppe på menuen i dag. Da resten er udsolgt. Klokken er 19.00 på en mandag???

Da parret foran os endelig får et bord, venter de stadig på betjening fra personalet. Men intet sker. de vælger derfor at forlade restauranten.

Så bliver det vores tur, og vi vil gerne bestille 2 pizzaer til at tage med hjem. hertil får vi svaret fra en meget ubehøvlet tjener "vi har ikke lige take away lige nu".
Altså hvad sker der? De har lige sagt de KUN har pizza og én slags suppe på menuen, da resten er udsolgt, og så magter de ikke lave to pizzaér til ud af huset?
Der står blandt andet på på deres skilt "take away pizza kl. 12-21 HVER dag!" Og igen, klokken var 19!!!

Der bliver ikke engang beklaget og forklaret hvorfor??

Elendig service!

Kan desværre læse her, at vi ikke er de eneste der har oplevet lignende situationer dette sted.
Vi fraråder derfor at besøge dette spise sted.

18. august 2020

Forfærdelig service

Forfærdelig service.

Vi var hos restaurant 3760 torsdag d. 30. juli kl. 14. Vi bliver betjent af en ung kvinde med en mørk fletning.

Inden vi får bordet er der en anden i kø som vil bestille 8 pizza til takeaway. Dette kan køkkenet ikke efterkomme, hvilket er fair nok. Men kvindens måde at give meddelelsen på var nærmest vanvittig. Hun sagde det surt og med 0% service i stemmen.

Vi havde travlt, hvilket var årsagen til at vi alligevel blev på stedet i stedet for at gå igen.

Kvinden betjener os og vi nævner så åbenbart ting som der er udsolgt af og hun siger højt og “snappy” “DET HAR VI IKKE!”

Dette gør hun flere gange. Fx spørger vi min niece “har du lyst til noget appelsinjuice?” Og igen siger hun “DET HAR VI IKKE”.

Hele hendes attitude er fjendtlig og på ingen måde serviceminded.

Vi skynder os bare at bede om en kande vand og 2 pizzaer og deler det.

Pizzaerne var vitterligt top klasse! Det er nogle af de bedste pizzaer vi har fået. Det er helt forfærdeligt at jeres gode kokke har det her ansigt udadtil. Der må være andre der søger job!! Den betjening er under AL KRITIK!!! Og vi kan jo se at vi absolut ikke er alene med den. Så ærgerligt.

Mange tanker og “stjerner” til kokkene - men desværre bliver det helt i bund, da behandlingen fra kvinden var så uacceptabel.

3. august 2020

3 gange for meget

Jeg har spist her 3 gange og den ene gang var det pizza, den var rigtig god - derfor de 2 stjerner. Den anden gang var et stort selskab og maden var lige så dårlig som servicen. Den tredje gang var vi de eneste på restauranten, men vi skulle alligevel vente 3 kvarter på vores mad. Man skal kæmpe for at få et smil på personalets læber. Derudover har vi prøvet at bestille pizza som takeaway, den opgave kunne de ikke magte og de afviste vores bestilling på trods af køkkenet havde åbent halvandet time endnu. Det var dråben og jeg kan godt undvære at spise deres pizzaer når alt andet ikke lever op til en normal standard.

27. juli 2019

Alt for lang vente tid!!

Hvis du regner med at være sulten kl. 18 så kom kl 17. Det tager uendelig lang tid at få sin pizza, vi ventede i over 45 min. og restauranten var kun halv fyldt op. Havde samme oplevelse for 2 år siden.
Pizzaerne er super gode! Men ingen pizza er værd at vente på i næsten en time :-(

16. juli 2017

Mad okay - men alt for lang ventetid

Vi var forbi til aften - 18 cykelryttere. Havde fået besked om, at der ville være mange og havde derfor ulejlighed med at skaffe menuønsker fra alle og fremsende.
Men det hjalp formodetlig ikke på effektiviteten. Først ventede vi på forretten som i øvrigt manglede til to. Dernæst ventede vi på hovedretten - og til sidst ventede vi på desserten.
Ingen gode forklaringer på dette fra det ellers venlige personale.
Maden var okay.

28. maj 2016

Helstegt gris med "stor luksus" salat buffet, næppe!

Desværre en turistfælde. Man bliver fristet når man om eftermiddagen går forbi grillen med grisen der er ved at blive helstegt.
Men, bliver sååååå skuffet når man lægger næsten 200kr pr mand ekskl drikkevarer når beskrivelse af varen på ingen måde lever op til det der leveres.
Grisen var ok - men "stor luksus salatbuffet, dressing, tre slags kartofler, saucer, brød og kryddersmør mm." bestod af 2 kedelige (måske færdigkøbte?) salater, nogle dåsemajs, grønne ærter, dåse ananas, de 3 kartofler var 2 slags og dressing og smør var der ikke. Desuden manglede der hele tiden een eller flere ting på buffetten. For 200kr bør det være muligt at gøre meget mere ud af kvaliteten og så evt slette nogle af tingene fra beskrivelsen når de alligevel ikke er der. Uengageret personale.

25. juli 2015

Industriel bernaise.

Musikeren var sympatisk.
Pigerne der serverede var venlige.
Grisekødet var velstegt.

Men der manglede kartofler kl 19.
Iflg. menukortet var der 3 slags kartofler.
Vi så ikke mere end 2 Slags.
Salatbordet var tamt og uden dressing.
Da der kom kartofler, var den brune sovs sluppet op.
Da der var ny sovs - og kødet på tallerkenen var koldt - var det en halvkold tilsyneladende industriel bernaise.

Lokalet er ok.
Prisen bestemt i overkanten.

19. juli 2015

Er dette din virksomhed?