Restaurant Memu Anmeldelser 15

Middel

Helt fantastisk oplevelse 😊

Helt fantastisk oplevelse 😊
Mad og vin helt i top.
Betjening så søde og venlige.
Så fin beskrivelse af hver enkelt ret.
Og sidst men ikke mindst, helt imponerende hvad Mette ved om de fine vine, der blev serveret.
Kan helt sikkert anbefales.
Mvh Christina Børresen

26. november 2022

Elendig kommunikation

Vi havde bestilt en tre retters menu fra MeMu til vores bryllupsfest vi holdte i september 2022.
Glæden var stor og maden smagte da godt. MEN..
Efterfølgende da regningen skal betales må vi være ærlige at sige at den gode smag vi ellers havde i munden forsvandt fuldstændig.
MeMu ville have betaling for 55 kuverter, til trods for at vi kun var 51 personer til festen. Vi har flere gange sagt både i telefon (flere måneder inden festen) og pr. mail skrevet om de ikke nok ville bekræfte at vi blev 51 og ikke 55. Og vi har sort på hvidt at de bekræfter at vi bliver 51. Alligevel insisterer MeMu på at de havde med til 55 personer og der i kontrakten står 55. Selvom vi har en mail hvori de selv bekræfter at vi blev 51.

MeMu vi kommer IKKE igen, for maden var altså ikke så god at vi kan lukke øjnene for den elendige kommunikation og mangel på samarbejde som vi har haft med jer efterfølgende. Det bliver et stort og rungende NEJ TAK til mere MeMu herfra..

Og så vil jeg sige de penge som vi har smidt jeres vej, vel at mærke UDEN at have fået en pind for dem. Dem håber jeg i vil bruge på at oppe jer i jeres evne til at kommunikere med jeres fremtidige kunder.
Eller alternativt, og endnu bedre, send dem retur til os, det ville klæde jer.

6. oktober 2022

Vill ønske at jeg havde læst truspilot…

Vill ønske at jeg havde læst truspilot forinden...

For en restaurant af denne kaliber, så er 3 stjerner jo lig med minus 2.

Jeg kan se, at der er en del kritiske kommentarer herinde, og jeg sidder desværre med samme følelse, efter at have bestilt Saga menuen sammen med et vennepar. Coronaen var forbi, og vi skulle for første gang i mange år på en af de ypperligste smagoplevelser, forventede vi. Men forlod dog restauranten en anelse skuffet, da helheden simpelhen ikke gav os den Michelin oplevelse vi havde forventet. Det spillede desværre bare ikke max, som det skal, når man går på en restaurant af denne slags.

Det var delte meninger, om hvilke retter der var bedst og stod skarpest. Min personlige favorit var forret med med rå blæksprutte. De indledende snacks var dog en blandet oplevelse, end en smagskulinarisk oplevelse, kun 2 af 4 blev vurderet til at "sidde lige i skabet" , så at sige.

Personalet gjorde hvad de kunne, men der manglende i vor optik noget mere nærvær, varme afslappethed. De kunne deres vine og menuer, men det blev beholdt på den professionelle og distancerede niveau.

Personligt fandt jeg, at menuen var bedre end vin menuen, og at vinene i det store hele, ikke spillede menuen meget bedre, hvilket man eller ofte kan opleve. Saft menuerne, vakte desværre heller ikke stor begejstring, desværre.

Jeg vil ikke kommentere på alle 15 serveringer her, men blot summere, at helhedsoplevelsen lander på: Middelmådigt. Med enkelte stjerner undervejs. (Dette var generelt hele gruppens oplevelse, havde det kun været min, havde jeg aldrig delt denne på trustpilot.)

21. marts 2022

Fredag d30.7.2021 maden var god

Fredag d30.7.2021 maden var god, vinen perfekt. Men der var utrolig mange bananfluer omkring vores bord, i vinglasset, i vores vinflaske. Flere gange påpegede vi det, også når de var “druknet” i vinglasset og svaret var “du får et nyt glas” men vi fik det samme glas tilbage dog uden flue. Dette skete flere gange og tilsidst måtte vi bede om at få en prop til flasken der sad i og på omkring 7-10 fluer. Når vi skålede sad der omkring 3 i mit glas og 2 i min datters. På den måde var det en utrolig dårlig oplevelse af aften.

1. august 2021

Pris og kvalitet hænger ikke sammen.

Vi havde store forventninger, men de blev på ingen måde indfriet.

Maden var skuffende.
Retterne var kedelige og uden nogen form for wauv effekt som man forventer på en sådan restaurant. Kun en enkelt af retterne, en kold suppe, ville være værd at bestille en anden gang.

Vinmenuen
Passede fint til maden og smagte ganske udemærket. Heller ikke på denne side var man dog særlig imponeret.

Personalet.
De gjorde deres job, og man havde fornemmelsen af de vidste hvad de talte om, men det gjorde ikke noget ekstra for at skabe god stemning.

Prisen
Grunden til den hårde bedømmelse er prisen på en sådan aften. Vi betalte 5010kr for to personer. Sagamenu, vinmenu, champagne og kaffe. Hvilket slet ikke står mål med den kvalitet der bliver leveret.

Vi står ærgerlige tilbage over vi valgte memu til vores første aften ude i lang tid.

13. juni 2021

Lækkert restaurantbesøg.

Min hustru og jeg har besøgt restaurant Memu. Forventningerne var store. Ikke mindst til personalets håndtering af Covid-19 påbud fra myndighederne.
Vi blev venligt modtaget og anvist vort bord. Der var straks personale (tjenere) til rådighed. Til start serveredes snacks - lækre små "mundbidder" af høj kvalitet. Vi bestilte vinmenu, og vinene var velvalgte og passede til de retter, de blev serveret til. Middagen bestod en række retter af høj kvalitet og fine smagsnuancer, serveret med omhu og præsenteret i levende og letforståeligt sprog. Der blev suppleret med uddybende forklaringer til vore spørgsmål. Stor præcision og viden om menuens enkelte retter.
En enkelt ret faldt ikke i min hustrus smag. Det var krondyrstatar (hun har aldrig været tilhænger af tatar). Hun påpeger, at dette ikke skulle ligge restauranten til last. Vi har alle forskellig smag og præferencer. Jeg nød min krondyrstatar.
Den efterfølgende kolbekaffe var et flot "udstyrsstykke". Jeg kunne dog godt have ønsket et udvalg af forskellige (bare 3-4 stykker) kaffetyper - f.eks. mild eller stærk, hård- eller letbrændte bønner. Kaffens smag var lidt ordinær.
Personalet håndtering af Covid-19 situationen var helt i top.
Alt i alt en superfin aften med rigtig gode oplevelser - både kulinarisk, personale og lokaler. Stedet er afgjort et besøg værd. Vi skal derhen igen.

29. september 2020

Middel Oplevelse

Maden - Varierede fra middel til rigtigt godt, der var enkelte retter der var rigtigt gode også var der nogle der ikke gjorde det store for oplevelsen, også undre man sig lidt over hvorfor de er med, bliver lidt ligegyldigt fyld.

Konceptet - Der manglede lidt en råd tråd i mad og fortælling om retterne, historien hang ikke rigtigt sammen. Så var det underligt at man på trods af en købt vinmenu prøvede at skube mer salg ind i form af vin/drikkelse til de 6x snack menuer, men der står intet om at en vin menu ikke dækker alle retter? Så prøvede man at sælge oste anretning som extra dessert, men eftersom man har købt en menu med mange retter hvorfor var dette så ikke bare inkluderet hvis man mente vi burde smage det? Det minder mig lidt om Mcdonalds at man prøver at sælge extra hele tiden, det burde konceptet være bedre end...

Betjeningen - lidt underlig robot agtig, der manglede personlighed og en god snak så man følte sig hjemme, og der manglede ellers ikke tjenere. Men væsentligt billigere italienske restaurenter kan man opleve langt mere varme og glød.

De enkelte retter var veltillavet, men jeg savnede en rød tråd i serveringen. vi fik en "fabel" menu. Først underjordiske vintergrøntsager. Så variationer over bagværk. Forret med kammusling. Så fennikel. Hovedretten var lam og desserten 5 små retter. En enkelt chokoladetrøffel passede ind i temaet om eventyr.
Alt i alt en spændende og anderledes oplevelse, men jeg kommer nok ikke tilbage.

12. februar 2020

Middelmådig madkvalitet

Forventningens glæde var stor da vi ankom til restaurant memu. Vi har adskillige gange været på Michelin restauranter før og har iørigt også været på restaurant memu før. Det var ca 1/2 år efter de åbnede. Dengang var det en fantastisk madoplevelse. Denne gang var det en stor skuffelse. Personalet arbejdede som nogle robotter der havde instuderet et skuespil.
Søde og rare, men totalt upersonlige.
Maden var fantasifuld men der var for lidt og smagsoplevelsen var på det jævne.
Hvis man bare vil opføre et skuespil istedet for at fokusere på madoplevelsen er det bare ikke noget vi vil betale så meget for.
Det vi betalte en kuvertpris på 17
00kr for, kunne vi have fået i en ligeså god kvalitet mange andre steder for det halve og så havde Vi været mætte. Tænk at servere en skive okse mørbrad der tydeligvis var skåret i halv.
Vi har efterhånden spist på 55 forskellige restauranter både i Danmark i Tyskland så sammeligningsgrundlaget skulle være iorden.

19. oktober 2019

En helt speciel, dejlig og uforglemmelig oplevelse!

Indrømmet, vi er ikke vant til sådanne steder!
Men en speciel anledning kræver specielt fejring!
Vi var meget spændte da vi åbnede døren!
Vi blev mødt af et smilende, venligt, kyndigt og hyggeligt personale.
Vi følte os virkeligt godt tilpas med det samme!
Maden var helt ubeskrivelig! De små spændene og yderst velsmagende startere, de herlige retter alt var komponeret og sammensat med velsmagende omhu! Alt garneret med hyggelig og omhyggelig forklaring, fra et veloplagt personale!
Tusind tak for en dejlig, hyggelig, oplevelsesrig og meget velsmagende aften!!

3. september 2019

Stor oplevelse

Besøg stedet hvis du vil have en stor oplevelse.
Helt anderledes mad, Restaurant Noma, kunne lære noget her.
Masser af retter i menuen, med tilhørende spændende vine i vin menuen.
Betjening, service, var 100 % i orden.
Hvis andre restauranter havde dette personale, ville det være en fornøjelse at gå ud at spise. - Dyrt, men godt, en stor oplevelse.

10. december 2017

Fuldendt restaurantoplevelse

Fantastisk service af opmærksomt personale fra start til slut.
Rigtig god mad i passende størrelser.

Den behagelige indretning - og akustik - fuldender den gode restaurantoplevelse.

31. januar 2017

Super spisested

Jeg er selv uddannet kok og har længe savnet et så godt sted i det sydjyske, det at vi kan komme og bestille 5 retter med vin og kaffe med sødt bagefter til kun 850,- kr. pr. pers er jo et kup....
Maden er med kærlighed og masser af smag, flot anrettet og meget kreativt, vinene dertil er af høj kvalitet og meget nøje udvalgt i forhold til maden.
Skøn aften for alle 4 fra det sydlige af jylland

19. oktober 2014