Nöjd
Reste till Prag nyligen och allt fungerade toppen, allt ifrån bokning till själva resan. Är väldigt nöjd!
Har inget negativt att säga överhuvudtaget.

Besvarelse fra Reseguiden
Jämför alla resor, charter & paket från alla ledande resebolag. Inspireras av reseguider och få restips från andra medlemmar. Reseguiden drivs av privatpersoner, aktiva i företaget och vårt oberoende är viktigt för att kunna göra rättvisa jämförelser. Samarbetet med reseföretagen är en förutsättning för att vi finns till, men vi varken kan eller vill påverka priserna i sökmotorn. Filtrerar du på lägsta pris så är det reseföretagets lägsta pris på Reseguiden. Vi lägger aldrig på några avgifter. Hitta den bästa resan till det lägsta priset hos oss.
Stora Åvägen 21, 43634, Askim, Sverige
Har inget negativt att säga överhuvudtaget.

Besvarelse fra Reseguiden
Priset går upp rejält när man går vidare i bokningen. En resa som skulle kosta 3500 kostar helt plötsligt 9500 när man trycker på "boka".

Besvarelse fra Reseguiden
Reseguiden.se har ett bra utbud från olika aktörer. Vi visste vart vi ville och vilket hotell vi behövde bo på och hittade vår paketresa här som sedan levererades av TripX. Allt flöt på perfekt från bokning till information från resebolaget. Informationen om hotellet på hemsidan var korrekt och enkel att förstå (Gick att välja mellan olika typer av rum och om man önskade ha all inclusive). Det var även enkelt att välja till bagage vid bokningstillfället. Oroade mig lite för flyget med Pegasus men helt i onödan. Allt flöt på undantaget en försening på Arlanda men där ska nog skulden läggas på flygplatsen och inte flygbolaget då det rörde sig om långa köer till gate 19 som ligger bakom en passkontroll. Mycket nöjda med vår resa från början till slut! TripX samarbetar i Sharm El Sheikh med MTS som skötte den förbokade transporten från flygplatsen till hotellet. Även de var mycket bra.
När vi beställde resan fanns det ett alternativ "endast handbagage" och ett "resväska 23 kg". Inga andra alternativ fanns att tillgå. Vi tog våra kabinväskor men när vi skulle checka in fick vi betala 1800 kr extra för att få med dessa på flyget. Handbagage var en mycket mindre väska en än normal kabinväska visade det sig.
Den enda sajten där man kan jämföra Resor på numera mellan aktörer. Finns ju typ bara dom kvar som är oberoende.