Dine kortoplysninger er IKKE i trygge hænder. Hæver ekstra penge på dit kort uden aftale!
Udover cykellejen på 750kr for leje af en familie el-cykel (deres dyreste produkt) hævede rentabike.dk 250kr fra mit kort uden at det var aftalt hverken skriftligt eller mundtligt på forhånd, hvilket gør det et brud på markedsføringsloven.
Sagen var den at vi havde problemer med låsen og forsøgte at få telefonisk hjælp fra rentabike, da cykellåsen havde virket normalt tidligere på dagen. Dette løste ikke problemet, og da jeg oplyste at vi ikke havde mulighed for at bringe en 50kg tung ladcykel i låst tilstand til dem, valgte de derfor at sende en ansat ud, hvilket vi selvfølgelig var meget taknemmelige for. Da vi tænker at det også er i rentabikes interesse at få deres ejendel hjem i god behold, var vi i god tro om at dette var en del af en god service.
Vi har forsøgt gentagne gange at kommunikere med firmaet omkring dette, men de står fast på at de har ret til at hæve dette uoplyste gebyr og ønsker ikke at lytte til min version. Ifølge markedsføringsloven skal sådanne gebyrer også aftales på forhånd enten via prisliste på hjemmeside, i handelsbetingelser eller mundtligt, hvilket ikke blev gjort. Det er også ret normalt at man sender en faktura, hvilket heller ikke er blevet gjort, og det lugter langt væk af at man forsøger at skjule hævningen. Udover det er skriftlig kommunikation med firmaet ikke-eksisterende og ringer jeg hæver de stemmen og afbryder, så jeg ikke kan fremlægge min version af sagen. Jeg har bedt om at tale med en leder, da jeg ikke brød mig om tonen, men igen, er kommunikationen ikke-eksisterende.
Kort sagt: jeg kan ikke anbefale dette firma til nogen da dine kortoplysninger ikke er i trygge hænder.