Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Väldigt smidigt och det gick betydligt snabbare än vad jag hade tänkt. Bytte glas i ett par bågar och det var väldigt smidigt att både skicka dit samt få tillbaka. Mycket nöjd och kan varmt rekommende... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pga att jag beställde mina glasögon sent, bara ett par veckor innan jag skulle åka iväg på en långresa, hann jag inte få mina glasögon i tid (helt mitt eget fel och de kom fram en dag efter jag åkt).... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har kört Renoptik på två par vanliga slipade glasögon och ett par solglasögon. Är så nöjd! Snabbt, bra service över mail, relativt billigt. Jag har ffa använt det då jag hittat ett par snygga mär... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bästa pris och service jag upplevt! RenOptik har halva priset på glasögon, jämfört med de många olika optiker jag använt mig av under alla mina år som glasögonbärare: Har alla välkända bågar, 4 olika... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Brillegrossist

Skrevet af virksomheden

RenOptik.se är en familjeägd optikbutik online som lanserades 2013. Hos RenOptik.se kan du behålla dina sköna bågar när det är dags för nya glas och spara tusenlappar, eller varför inte köpa kompletta nya glasögon till rätt pris.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket nöjd med nya läsglasögonen

Mycket nöjd med nya läsglasögonen, bra kommunikation, rimlig leveranstid och pris. Jag kommer återkomma.

Niklas.

5. august 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket Niklas för din fina recension! Det glädjer oss att höra att du är nöjd med dina nya läsglasögon. Vi lägger stor vikt vid kommunikation, leveranstid och pris, så det är fantastiskt att höra att du är nöjd med alla tre. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🤓👓

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ett mycket fördelaktigt pris.

6. august 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattar våra fördelaktiga priser. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder det bästa värdet. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en utmärkt service i framtiden. 🌟🌟🌟🌟🌟

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Underbart att låna bågar hem och prova…

Underbart att låna bågar hem och prova i lugn och ro, snabb leverans, trevlig konversation via e-post!!!
Tack renoptik👓😊

11. august 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att du uppskattade möjligheten att prova bågar hemma i lugn och ro. Vi strävar alltid efter snabba leveranser och trevlig kommunikation med våra kunder. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse i framtiden. Ha en fantastisk dag! 👓😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Smidigt sätt att byta glas i befintliga…

Smidigt sätt att byta glas i befintliga bågar. Prisvärt alternativ.

1. august 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är glada att höra att du uppskattar vår smidiga och prisvärda tjänst för att byta glas i befintliga bågar. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en enkel och bekväm upplevelse. Tack igen för ditt stöd och vi ser fram emot att fortsätta ge dig utmärkt service i framtiden! 🌟🌟🌟🌟🌟

Mycket proffsiga och kunniga

Mycket proffsiga och kunniga. Jag kan varmt rekommendera RenOptik.

23. juli 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig den bästa möjliga synvården i framtiden. 🌟🌟🌟🌟🌟

Toppen bra!

Toppen bra!
Löser alla ev problem.

9. juli 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service och att vi har kunnat lösa alla dina problem. Vi uppskattar verkligen din feedback och ser fram emot att fortsätta leverera en högkvalitativ upplevelse för dig. 🌟 Tack igen för att du valde oss!

Nöjd 2x kund…

Efter ett tidigare glasbyte med utmärkt reultat beställde jag nu 4 år senare ett nytt. Även denna gång är jag helt nöjd. Har bara positiva intryck av RenOptik.

16. juli 2024
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Snabb lev

Snabb lev. Tyvärr missvisande info : jag valde att inte ha färgade glas och uppfattade det då som att de glas jag skulle få var sådana som blir mörka i solljuset… nu har jag fått helt ofärgade glas vilket jag inte önskade ….

20. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Hej Marina! Tack för din feedback och att du tog dig tid att skriva en recension. Vi uppskattar att du valde att handla hos oss och vill gärna hjälpa till att klargöra situationen.

Vi beklagar att informationen om glasens egenskaper var missvisande och att de inte motsvarade dina förväntningar. Du valde alternativet "ofärgade glas", vilket betyder att glasen inte har någon mörkande effekt i solljus. Om du istället önskar glas som blir mörka i solen, erbjuder vi så kallade fotokromatiska glas som ändrar färg beroende på ljusförhållandena.

Vi förstår att detta kan vara frustrerande och skulle gärna vilja erbjuda en lösning. Du är välkommen att kontakta vår kundservice så att vi kan diskutera dina behov och hitta ett sätt att rätta till detta.

Återigen, tack för att du delade med dig av din upplevelse. Vi strävar alltid efter att förbättra oss och din feedback är viktig för oss.

Mycket nöjd med hela processen

Mycket nöjd med hela processen

24. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är mycket nöjd med hela processen. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en professionell och tillfredsställande upplevelse. Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp med något annat. Tack igen för ditt stöd!

Snabbt

Snabbt, enkelt, prisvärda. Rekommenderas

11. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade vår snabba och enkla service till ett prisvärt pris. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka igen i framtiden. Tack för att du rekommenderar oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har aldrig varit så nöjd som nu

Har aldrig varit så nöjd som nu, så mycke bättre än den lokala optikern. Kommer med all säkerhet beställa hos er igen. Tack för bra service och kvalitet.

11. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme! Det glädjer oss verkligen att höra att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda bästa möjliga service och kvalitet, och det betyder mycket för oss att höra att vi lyckades leverera det till dig. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden. Tack för att du valde oss!

Fantastiskt nöjd

Fantastiskt nöjd! Jag köpte bågen själv och fick glasen isatta av RenOptik. Aldrig varit så nöjd med glasögonen som nu. Superbra personal och jag blev informerad med jämna mellanrum var i processen allting var. Jag kände mig trygg genom hela köpet. Jag kommer definitivt att återkomma som kund. Bra jobbat allihopa!

3. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Det glädjer oss verkligen att höra att du är så nöjd med dina nya glasögon och den service du fick hos RenOptik. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och informativ upplevelse, så det är fantastiskt att höra att du kände dig väl omhändertagen under hela processen. Vi ser verkligen fram emot att få välkomna dig tillbaka som kund i framtiden. Tack för ditt förtroende och stort tack för dina vänliga ord!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Det va super bra service!

Det va super bra service, god mottagning. Perfekt resultat. Snabba leveranser. Hjälpsam personal.
Helt perfekt på alla sätt.

5. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är så glada att höra att du uppskattade vår service och mottagning. Det betyder mycket för oss att veta att du är nöjd med resultatet och att våra leveranser var snabba. Vårt team strävar alltid efter att vara hjälpsamma och det gläder oss att höra att du upplevde det så. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig en helt perfekt upplevelse i framtiden!

Mycket proffsigt

Mycket proffsigt, får alltid information om nästa steg som kommer.

3. maj 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din vänliga feedback! Det gläder mig att höra att du uppskattar den professionella servicen och den tydliga informationen om nästa steg. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder en smidig och informativ upplevelse. Om det är något mer vi kan göra för att förbättra din upplevelse, tveka inte att kontakta oss. Vi ser fram emot att fortsätta att ge dig en förstklassig service i framtiden. Tack igen för att du valde oss!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mycket bra kvalitet med bra priser

Mycket bra kvalitet med bra priser! ✨Snabba svar, trevligt bemötande och väldigt hjälpsamma. 🤗 Så glad att jag valde UNOR 15 XTRACTIVE (NEW GENERATION) med Standard behandling, så nöjd och så skönt att slippa ha med sig solglasögon 😎 Tack snälla renoptik för mina nya glas 🎉🤓

4. juni 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din fantastiska recension! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra glasögon och vår service. Vi strävar alltid efter att erbjuda hög kvalitet till bra priser, och det betyder mycket för oss att höra att du uppskattar det. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa dig i framtiden. Tack igen för ditt förtroende och din fina feedback! 🌟🤓

Helt suveräna optiker

Helt suveräna optiker. Oerhört lyhörd för mitt problem och superbra lösning till ett riktigt bra pris. Kan varmt rekommendera RenOptik.

4. maj 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket, Tommy! Vi är glada att höra att du är nöjd med våra tjänster och att vi kunde hjälpa dig till en bra lösning. Vi uppskattar din rekommendation och ser fram emot att fortsätta ge dig suverän service i framtiden. Tack för att du valde RenOptik!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Glasögonen i befintlig båge blev…

Glasögonen i befintlig båge blev jättebra! Precis som jag ville ha dom.

Tyvärr var leveranstiden väldigt lång, nästan sex veckor.

26. april 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med dina glasögon. Vi beklagar verkligen den långa leveranstiden och vi arbetar kontinuerligt med att förbättra vår service. Vi hoppas att du kommer att fortsätta att vara nöjd med dina glasögon och att vi får möjligheten att ge dig en bättre upplevelse i framtiden. Tack för ditt tålamod och för att du valde oss för dina glasögonbehov.

Bra information

Bra information
på flera områden.
Mycket nöjd över glasögonen

15. april 2024

Besvarelse fra RenOptik AB

Tack så mycket för din feedback! Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp. Tack för att du valde oss för dina glasögonbehov!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.